دوستان عجله نکنید
همونطور که فرهاد جان گفتن هر هفته فقط و فقط یه لیریک
حالا از کدوم شروع کنیم فک کنم خودش بیاد بگه بهتر باشه
دوستان عجله نکنید
همونطور که فرهاد جان گفتن هر هفته فقط و فقط یه لیریک
حالا از کدوم شروع کنیم فک کنم خودش بیاد بگه بهتر باشه
سلام.
فرهاد جان! به نظر من ایده خیلی خیلی خوبیه.
اما اینکه خوب از آب در بیاد و به هدفی که میخوای برسه، خیلی سخته و باید برنامه ریزی مناسبی بشه.
اولین مشکلی که هست اینه که هر هفته چه کسی این لیریک رو مشخص میکنه؟ و مهمتر اینکه این چه لیریک تو چه زمینه و سبکی باشه؟ آیا نامحدود باشه؟ یا...
برای تعیین لیریک چند کار میشه کرد. یکی اینکه اول هفته همه نظرشون رو راجع به انتخاب لیریک بدن و بعد رای گیری بشه.
که من مخالف همچین نظری هستم. یا اینکه انتخاب رو نوبتی کنیم و هر کسی از قبل رزرو کنه. یا ...
خلاصه باید بیشتر فکر بشه.![]()
به به به
مرسی احمد جان
منم خفن موافقم
به نظره منم رزروی باشه و هر کسی در رابطه با سبکی که دوست داره بزاره (ولی کامل و ارزشش رو داشته باشه و فراتر ار لیریک های عشقی عاشقیه معمولی و کشکی باشه، خودتون میدونید چی منظورمه)
ایشالله تاپیک هم جوه صمیمی داشته باشه هم همه بتونن به همه سطح معلومات شرکت کنن و نظراتشون رو آزادانه بگن و هم هم جنبه ی آموزشی داشته باشه و یه مقدار انسان رو به فکر وا داره!!!(چی گفتم!)
منم اون پسته خودم رو به خاطره نمونه دادم که چه مواردی باشه بهتره نا بشه بهتر و کاملتر نظر داد
استاد فرهاد منتظریم×!××!@
قوانین و نحوه ی کاره تاپیک هم باید وضع! و به پسته اوله تاپیک اضافه بشه
دمت بندری اوسا داریوش عالی بود کلی استفاده بردن دوستان از این تایپیک وازت تشکر میکنن شاید خودشون روشون نشه برا همین من .......![]()
مخلصیم برادربه به به
چه کارا که نمیکنه این برادر
پایه ی تاپیکتم همی و بسی![]()
قربونت فقط پایه تاپیک شو نه پایه ثابت اسپم ِ تاپیک
وگرنه میام ولیعصر همون کاری که تو پروفایلت گفتم رو عملی می کنم![]()
امیدوارم که همینطور بشه ... ولی یه مقدار صبر کنید تا اون چیزایی که مد نظرم هست عملی شه--------------------------------------------------------------------------------
خوب فکر کنم اگه دوستان همکاری کنند تاپیک بسیار عالی بشه.... شروع میکنید یا خودم لیریک بذارم ؟
خوبه ولی قبلا ترجمه شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن از دادن درخواست ترجمه جدا خودداری کنید !
دقیقا دهان ِ من. با این دو پستت بستی چون دقیق می خواستم همینارو بگم
قطعا برنامه ریزی مناسبی می کنم واسشاما اینکه خوب از آب در بیاد و به هدفی که میخوای برسه، خیلی سخته و باید برنامه ریزی مناسبی بشه.
احتمالا نوبتی باشه بهتره .. (عینه تاپیک Top 10 تو قسمت دانلود )یا اینکه انتخاب رو نوبتی کنیم و هر کسی از قبل رزرو کنه. یا ...
خلاصه باید بیشتر فکر بشه
خلاصه دوستان من هدفم از راه انداختن این تاپیک چیزی جز پیشرفت تو درک مفاهیم شعری نیست و جای همچین تاپیکی خیلی خالیه.
اینم بگم که ایده ِ این تاپیک وقتی به ذهنم رسید که Static تو بررسی موسیقی متال آدرس ِ این سایت : () رو گذاشتن و من خاطرم اومد که واسه ترجمه یه شعر حدود 1.5 سال پیش یه این سایت رجوع کردم و دیدم که واقعا چیزه بدرد نخوری بود و درک کاربراش (همه خارجی بودن ) خیلی اشتباه و عجیب غریب بود ! بعد فک کردم که چرا ما همچین تاپیکی تو سایتمون نداشته باشیم ... و واسه همین ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Doyenfery; 01-08-2008 at 19:12.
منظورتون این بود!؟
ای بابا
بیا و خوبی کن!
اسپمم کجام بود! این همه پست های یکی از یکی مفید تر
چه کنیم دیگه ما اینیم!×!دقیقا دهان ِ من. با این دو پستت بستی چون دقیق می خواستم همینارو بگم![]()
برادر عارضم به خدمته شخیصتان که لیریکی به همراهه کلیپ و ترک و .... توضیحاته اشانتیون در یکی از پستانه صفحه پیش گزاشته ایم
آیا برای شروع با آن موافقید![]()
خدا آخر و عاقبت اینجارو بخیر کنه بازم رفتی رو منبر
من یه بار اینو یه جایی دیدم فرداش بسته شد نکن این کارو ...
حالا جدی منم موافقم ایده ی خوبیه ولی اگر به گفته ی اون عزیز بالایی روش بیشتر فکر بشه حالا نه اینقد فکر که اینجا پر اسپم بشه درشو تخته کنن
اولین لیریک رو انتخاب کنین کی بذاره رو غلطک افتاد خودش میره جلو
تایید میشه 120٪حالا جدی منم موافقم ایده ی خوبیه ولی اگر به گفته ی اون عزیز بالایی روش بیشتر فکر بشه حالا نه اینقد فکر که اینجا پر اسپم بشه درشو تخته کنن
اولین لیریک رو انتخاب کنین کی بذاره رو غلطک افتاد خودش میره جلو
الان نیم ساعت از آغار هفته گذشته امیدوارم Doyenfery عزیز هرچه سریعتر یه متن مناسب برای نقد و بررسی دوستان آماده کنه که همیشه در آغاز هفته .متن جدید گذاشته بشه
در ضمن این که هم متن آهنگ های ایرانی و هم آهنگ های خارجی هست خیلی خوبه .
اینجور تاپیک ها معمولا در دو حالت به خاکی و سپس به Trash کشیده میشن
یکی اسپم و دیگری که خیلی محتمل تره درگیری و تشنج کاربراس از اون جایی که هرکسی نظر خاص خودش رو داره و گاها نظرات دوستان با هم در تضاد هست ... درگیری و بعدش هم توهین و این جور مساپل زیاد پیش میاد .
البته الان جور بسیار خوبیه همه دوست و رفیق هم دیگه هستیم و امیدوارم همین دوستانی باقی و پایدار بمونه برای همیشه
با تشکر مهران ...
Last edited by Mehran; 01-08-2008 at 23:45.
پس چرا هیچکی به لیریک و پسته من توجه نمیکنه!!! بده؟![]()
موضوع تاپیک بسیار عالی و مفیده
ولی تا اونجایی که من مختصر نگاهی کردم
تاپیک منسجم نیست
اینجوری فایده نداره
صاحب تاپیک باید به تاپیک انسجام بده کار قشنگی می شه
منم می تونم کمک کنم
این موضوع خوراک منه
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)