آقا ram ها رو آزمایش کردیم sp3 هم نصب کردیم نشد.هارد هم نمی توتنه بد سکتور داشه باشه چونو یستا یا xp 64 بیتی نصب میشه
آقا ram ها رو آزمایش کردیم sp3 هم نصب کردیم نشد.هارد هم نمی توتنه بد سکتور داشه باشه چونو یستا یا xp 64 بیتی نصب میشه
كامپيوتر شما اصلا به xp آلرژي پيدا كرده
آقا چه اصراري خوب ويستا نصب كن
قبلا Xp روش بوده..؟ شاید سیستم 64 بیتی را می تونه نصب کنه.
یه دلیل دیگه هم داره ...
XP64 یا Vista همه سخت افزارها رو نمی شناسن! ببین کدام سخت افزار رو (قدیمی ترین ها رو) درایور 64 نداره.
من این مورد رو در سیستم کارگاه جایی دیده بودم. با ویندوزهای مختلف ریست می شد وقتی قطعات اضافه رو برداشتم و درگاه های یو اس پی رو هم خالی کردم حل شد. بعد یکی یکی قطعات رو اضافه کردم. در ضمن رم رو هم اگر در دو خشاب هست یکی رو خالی کن...
یه تجربه دو هفته پی داشتم...! ولی کمی عجیبه..! پاور سیستم شما چیه؟
یه سیستم با پاور پا!!!! داشتم که به هیچ وجه اجازه نصب ویندوز نمی داد! جالبه آخرش هم همه قطعات رو عوض کردم جز کیس! در پایان وقتی پاور رو عوض کردم دست شد.
در پایان اگه می خواهی مطمئن بشی که هارد دیسک سالمه روی یک کامپیوتر دیگه نصب کن و بعد روی ان ویندوز نصب کن. (درایور ها رو نصب نکن) بعد هارد رو روی سیستم خودت نصب کن و سیستم رو راه اندازی کن اگر ویندوز بالا اومد هارد سالمه بعد مرحله به مرحله دراورها رو نصب کن هر جا سیستم مشکل پیدا کرد آن قطعه سخت افزاری که درایور آن رو نصب کرده بودی خرابه. یادت باشه اگه هم اصلا ویندوز بالا نیومد اشکال از رم یا ماردبرد است.
سلام
درایو D رو برای نصب ویندوز XP انتخاب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)