تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: [مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

choory جان یه بار دیگه کامل تر درباره ی 5 ساعت فت توضیح میدی؟ چون من الان با همون شرایطی که گفتی تو psp ایم امتحان کردم نوشت 7 ساعت! روشنایی 4 و صدا هم خاموش
    سرعت cpu هم فکر کنم روی پیش فرض بود.این را یادم رفت چک کنم.ماله خودم که روی پیش فرض یود.
    علی آقا چی بگم دیگه تنظیمات دیگه ای نداره که توی مصرف باطری دخیل باشه.
    شاید اون psp fat که من باهاش امتحان کردم عمر باطریش کم شده بود.

یک سوال چرا میگید بازی کردن با درجه روشنایی 4 کار درستی نیست؟من همیشه با همین روشنایی بازی میکنم.
    Last edited by choory; 31-07-2008 at 19:13.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سرعت cpu هم فکر کنم روی پیش فرض بود.این را یادم رفت چک کنم.ماله خودم که روی پیش فرض یود.
    علی آقا چی بگم دیگه تنظیمات دیگه ای نداره که توی مصرف باطری دخیل باشه.
    شاید اون psp fat که من باهاش امتحان کردم عمر باطریش کم شده بود.

یک سوال چرا میگید بازی کردن با درجه روشنایی 4 کار درستی نیست؟من همیشه با همین روشنایی بازی میکنم.
    سرعت CPU توی محیط XMB تاثیری روی باتری نداره موقعی تاثیر داره که از پردازنده استفاده بشه...
    من نمیگم سونی میگه! سونی میگه برای استفاده از 4 بهتره شارژر تو دستگاه باشه مخصوصا موقع دیدن ویدیو .احتمال پیکسل سوختگی رو افزایش میده.عمر باتری رو هم کم میکنه

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من خودم اسليم دارم
    وزنش خيلي كمتر از فت هست

داره خودمونی میشه AMIRz27's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان
    با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و داغ شدن خرید کنسول PSP ، این تاپیک رو برای مقایسه این 2 کنسول ایجاد کردم تا دوستان بهتر تصمیم گیری کنند و از خصوصیات کنسول جدید باخبر بشوند. لازم به تذکر هست که این مطالب حاصل دانسته های بنده و جمع آوری از سایت Joystiq میباشد.

• قابلیت های جدید اضافه شده چیست؟

مهمترین قابلیت اضافه شده خروجی TV هست و امکان شارژ کردن کنسول از طریق کابل USB وجود داره. و همچنین در نسخه ی جدید امکان تماشای 27 تصویر پس زمینه وجود دارد.

• آیا میزان حافظه ی PSP Slim بیشتر است؟

بله، میزان حافظه ی کنسول از 32 مگابایت به 64 مگابایت افزایش پیدا کرده و 2 برابر شده است.

• آیا این میزان حافظه در بارگذاری بازیها و یا UMD ها تاثیر گذار بوده؟

مقدار تغییرات واقعا متغیر هست ... بعضی از بازیها سریعتر و بعضی حتی کند تر اجرا شدند ، اما این میزان فقط در حد چند ثانیه میباشد و نگرانی از این بابت نیست.

• آیا سرعت لُد شدن کارت حافظه بیشتر شده؟

خیر ، در هر دو یکسان است.

• اگر بخواهم با TV بازی کنم، صفحه کوچک میشود و از بالا و پایین آن کم میشود؟

متاسفانه بله ، بر خلاف تماشا کردن فیلم که در آن از تمام صفحه استفاده میشود در بازی کردن اینطور نیست و صفحه کوچک میشود و تنها میتوان از 70 درصد صفحه ی تلویزیون استفاده نمود.

• آیا آنطور که گفته میشود ، واقعا این کنسول لاغرتر شده؟

تغییرات در این کنسول آنقدر واضح نیستند که با چشم دیده شود، اما کنسول لاغرتر شده و از وزن آن کاسته شده است. اسلیم 19 درصد لاغرتر و 33 درصد از وزن آن کم شده. به طوری که اگر Fat داشته باشید، بعد از در دست گرفتن این کنسول واقعا احساس سبکی میکنید.

• آیا جای دکمه ها بهبود یافته و در کل تغییراتی داشته است؟

بله ، دکمه ها مقاوم تر شده اند و میزان حساسیت آنها بیشتر شده است.

• آیا WiFi در Slim بهبود یافته است؟

خیر ، در هر دو کنسول یکسان است.

• آیا تغییراتی در باتری صورت گرفته است؟

در کل Slim باتری لاغرتر با میزان انرژی مصرفی کمتر دارد. بنابراین با توجه به مصرف کمتر Slim ، عمر باتری هم در این کنسول کمی بیشتر میباشد.

• در چه مدت زمانی میتونم Slim رو به طور کامل شارژ کنم؟

حدودا 5 ساعت.

• آیا هنوز هم جای انگشتان روی صفحه میماند؟

بله، اگر چه پوشش خارجی اسلیم بهبود یافته، اما بازهم جای انگشتان روی کنسول میماند.

• آیا در Slim میشود که در هنگام تماشای عکسها، به موسیقی گوش دهم؟

خیر، زمانی که وارد یک محیط مجزا میشوید، نمیتوان به موسیقی گوش داد.

خوب این بود مقایسه ی کلی و ساده بین این 2 کنسول. اگر قصد خرید این کنسول رو دارید، من به شما Slim رو پیشنهاد میکنم. خروجی TV داره که میشه روی تلویزیون هم بازی کرد ( البته در حالت Letterbox ). قابلیت های دیگرش رو هم در بالا به شما گفتم. اما اگر واقعا آن 33 درصد کاهش وزن و خروجی TV برای شما مهم نیست، چیز زیادی عاید شما نمیشود.

موفق باشید

عکس های مقایسه ای این 2 کنسول رو هم ببینید:
    p3yman_xl جان،ميخاستم دو مورد از توضيحاتتو اصلاح كنم،اول اينكه با slim ميشه موقع نگاه كردن عكسها موسيقي گوش داد...حتي ميشه screen saver موسيقي رو طوري فعال كرد كه در پس زمينه ي xmb به نمايش در بياد.
    در ضمن مدت شارژ باطري فابريكش حدودا دو ساعت بيشتر نيست(طبق تجربه ي خودم با psp slim و باطري كاملا نو و سالم...)

5. این کاربر از AMIRz27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد باطری هم بگم من باطری 1800mah فت را وقتی 100 درصد شارژ بود توی psp slim گذاشتم توی قسمت اطلاعات باطری زمان کارکرد باطری را 9 ساعت زده بود ولی همین باطری توی فت با همون شرایط 5 ساعت بود.باطری 1200mah خود pspslim هم موقع 100 درصد شازژ 5.5 ساعت جواب میده.پس جلوی فت کم نمیاره.
    نور صفحه هر دوکنسول روی درجه 4 بود و صدا هم قطع.

اما خوداییش جنش بدنه فت خیلی باحال تره.هرچند همین slim خودم هم جند باز ناجور خورده زمین تا حالا مشکلی براش پیش نیومده.فقط یه گوشش یکم رنگش ریخته.
    choory جان پيشنهاد ميكنم يه بار ديگه به جنس fat دقت كني،چون كاملا معلومه كه كيفيت ظاهرييه slim بيشتر از fat هست،مخصوصا كيفيت دكمه ها...
    ولي اينكه اثر انگشت پشت fat نميفته،مي تونه يه گذينه ي مثبت براي fat در مقابل slim باشه...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض چگونه بهنگام ديدن عكس موسيقي گوش كنيم؟

شايد نياز به توضيح نداشته باشه،ولي شايد هم بعضي از دوستان به اين نكته كوچيك توجه نكرده باشن
    اهنگ مورد نظر رو play كنيد و بعددكمه home رو بزنين،در حالي كه اهنگ پخش ميشه،شما به صفحه xmb منتقل ميشين
    حلا با باز كردن galery عكسها به ديدن عكساتون بپردازين...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض چگونه بهنگام ديدن عكس موسيقي گوش كنيم؟

شايد نياز به توضيح نداشته باشه،ولي شايد هم بعضي از دوستان به اين نكته كوچيك توجه نكرده باشن
    اهنگ مورد نظر رو play كنيد و بعددكمه home رو بزنين،در حالي كه اهنگ پخش ميشه،شما به صفحه xmb منتقل ميشين
    حالا با باز كردن galery عكسها به ديدن عكساتون بپردازين...

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

choory جان پيشنهاد ميكنم يه بار ديگه به جنس fat دقت كني،چون كاملا معلومه كه كيفيت ظاهرييه slim بيشتر از fat هست،مخصوصا كيفيت دكمه ها...
    ولي اينكه اثر انگشت پشت fat نميفته،مي تونه يه گذينه ي مثبت براي fat در مقابل slim باشه...
    من اصلا منظورم پشت دستگاه نبود.جنس رویه دستگاه بود که توی اسلیم نرم تره و راحت به داخل فشار میاد و آدم حس میکنه که اگه بیشتر فشار بده میشکنه.و یک سری موج داخل بدنه هست.اما توی فت همچین چیزی نیست.در کل اصلا به چشم نمیاد.
    در مورد کلید ها هم کلید های اسلیم راحت تر بود.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

کاربر محترم، AMIRz27 ، شما کل مطلب رو نقل قول کردی و 2 خط ایراد نوشتی که با این کار صفحه سنگین میشه و تعداد صفحات بی خود بالا میره.... نکته ی بعدی اینه که بنده این مطالب رو از سایت معتبری ترجمه کردم و از خودم در نیاوردم! نکته ی آخر اینکه شما 5- 6 تا پست پشت سر هم در فاصله ی 1 دقیقه ارسال نمودی، بهتر بود تمام مطالب رو در یک پست ارسال میکردید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاربر محترم، AMIRz27 ، شما کل مطلب رو نقل قول کردی و 2 خط ایراد نوشتی که با این کار صفحه سنگین میشه و تعداد صفحات بی خود بالا میره.... نکته ی بعدی اینه که بنده این مطالب رو از سایت معتبری ترجمه کردم و از خودم در نیاوردم! نکته ی آخر اینکه شما 5- 6 تا پست پشت سر هم در فاصله ی 1 دقیقه ارسال نمودی، بهتر بود تمام مطالب رو در یک پست ارسال میکردید.
    p3yman_xl جان در مورد پستهاي پشت سر هم حق با شماست..نكته به جايي بود...معضرت ميخوام..ديگه تكرار نميشه...
    ولي در مورد مسايل مربوط بهpsp فكر كنم مطالب سايتي كه شما ازش نقل قول كردي مربوط به پيش از عرضه ي رسمي slim بوده باشه..موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •