i450 و F400 موزیک فون هستند
وتمام ویژگی های یه موزیک فون رو دارن
i450 و F400 موزیک فون هستند
وتمام ویژگی های یه موزیک فون رو دارن
تو چه پدر کشتگی با بروبچز SE باز داری.
اتفاقا موزیک SE خیلی کیفیت داره.نمونه بارزش W910 بهترین گوشی سال 2007 . تا حالا باهاش موزیک گوش دادی؟؟؟!!!
ارزون ترین گوشی های SE امکانات کامل پخش موزیک دارن. در حالی که خیلی از گوشی های سامسونگ مثل E490 و E250 امکانات ابتدایی مثل Minimize و PlayList رو هم ندارند.
البته سامسونگ موزیک فون های قدرتمندی هم داره مثل I450 . و در کیفیت گوشی هاش شکی نیست.
بهتره بعد دو سال که من شما رو توی فروم میشناسم این تعصب بیجا رو کنار بزاری رفیق.
سامسونگ گوشی هاشو با گذاشتن یه حرف واحد ویه پلتفرم واحد برای موزیک مثل سونی اریکسون محدود نمیکنه بلکه از هر سری با هر پلتفرمی چند مدل موزیکال معرفی میکنه مثل:
I450 که یه گوشیه هوشمند با سیستم عامل سیمبیان هست و از ویژگی های یک گوشی موزیکال بهرمنده حتی امکاناتی بیشتر از W سونی اریکسون
F400 یک گوشیه جاوا و با امکانات خوبه موزیکال
و مدل های دیگه...
حالا فکر نکنم سونی حرفی برای گفتن داشته باشه
آیا گوشی های سامی توی چین هم ساخته میشن
اصل و تقلبی هم داره؟
من تا حالا نشنیدم که چینیش باشه
من که تا حالا سامسونگ چینی ندیدم (البته بانری سامسونگ چینی هست تو بازار ولی گوشی نه )
و فکرم نمیکنم باشه
حالا اگه جنس مطمئن میخوای برو با گارانتی مایکروتل بگیر
که خیلی خوب داره کار میکنه
من نميدونم شما اسم اينو چي ميزاريد ولي من اينجا هستم كه از فروش سوني اريكسون جلوگيري كنم و سامسونگ رو پيشنهاد بدم . اهل تحميل كردن سامسونگ هم نيستم ولي از سوني اريكسون خيلي بدم مياد دست خودم نيست !![]()
دوست عزیز شما که 500 تومان میخوای هزینه بذاری پیشنها د دارم این مدل از سونی اریکسون رو بخری هم جدید هست و هم کاملترین گوشی مخصوص موزیک که میتونی پیدا کنی تازه 8GB هم حافظه داخلی داره
عکس رو ببینید حالشو ببرید
گوشی Maria سونی اریکسون
گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته W960 i سونی اریکسون
![]()
پست بالا (امیر باید پیگری بشه.............!!!) برای چی اینجوری شد.............؟؟!!!
فرهوده جام ، شما هم دلخوشی داری..... طرف ماشین هم بخواد این شاهکار زیبا رو (آخر پست امیر یه شکل هست ، همون) معرفی میکنی.............!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)