چرا استاندارد نیست ؟؟
الان
استاندارد صفحه ی واید همون نسبت 9 به 16 است !
240 در 400 اومنیا با استاندارد مچ نیست (16 به 9)
چرا استاندارد نیست ؟؟
الان
استاندارد صفحه ی واید همون نسبت 9 به 16 است !
240 در 400 اومنیا با استاندارد مچ نیست (16 به 9)
Last edited by ali racer; 27-07-2008 at 16:34.
قیافش که خیلی تابلوئه
به دین وسیله تصحیح میشه.......................................... .................!!! ولی چرا میزنی.........؟؟؟؟
درسته قیافش یکم ضایع می زنه
دوستان بنظر شما این گوشی با چه قیمتی وارد بازار میشه ؟؟؟
آره قیافش!!!
منوی داخلی هم زیاد جذابیت نداره....
قیافش که بد نیست، به نظر من گوشی جالبیه هست ولی در مورد منوش درسته باز هم نوکیا بازی رو در طراحی منو واگذار کرد!
واقعا باید فکری به حال مهندسانی که منوی نوکیا رو طراحی می کنند کرد! چه در سیمبیانش و چه در جاواهاش!
شما وقتی با منوی مثلا سونی اریکسون کار می کنی لذت می بری! ولی خشکی منوی نوکیا بعد از مدتی زننده می شه! باز گوشی های بدون سیستم عاملش خوبه ولی سیمبین ها که واقعا از یک طراحی مناسب رنج می برند.
و یک مساله هم اینکه عدم وجود دوربین ویدئو کال کمی عجیب هست و فکر نداشتن 3G رو القا می کنه
We were so impressed with the Nokia Touch UI demos that we just can't wait to see it in person. And nope, you are not going to hear us say "iPhone 3G killer". Oops, there we said it.
Last edited by taia; 28-07-2008 at 07:08.
این هم یه عکس دیگه . البته این هم مثل سایر عکس های این گوشی کیفیتی نداره.
![]()
اگه بحث تکراری شدن و زننده شدنه. سیمبین ، سونی اریکسون رو می خوره! شما چه تغییری می تونی تو منوی سونی اریکسون بدی؟(شما وقتی با منوی مثلا سونی اریکسون کار می کنی لذت می بری! ولی خشکی منوی نوکیا بعد از مدتی زننده می شه! باز گوشی های بدون سیستم عاملش خوبه ولی سیمبین ها که واقعا از یک طراحی مناسب رنج می برند.) توی منوی سیمبین همه چیز دست خودته!(هر چیز رو هر جایی بخوای می تونی بذاری) تازه با تم، آیکون های گوشی هم عوض میشه و کلا InterFace گوشی تغییر می کنه.
من حس میکنم شما اصلا با منوی گوشی سیمبین دار کار نکردی... والا محال بود این حرفشما وقتی با منوی مثلا سونی اریکسون کار می کنی لذت می بری! ولی خشکی منوی نوکیا بعد از مدتی زننده می شه! باز گوشی های بدون سیستم عاملش خوبه ولی سیمبین ها که واقعا از یک طراحی مناسب رنج می برند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کامل جواب شما رو داد
منم خواستم تاییدش کنم... اصلا یکی از مهمترین دلایلی که من سراغ سونی و سامسونگ نمیرم همین منوهاشون هست
وگرنه نوکیا (گوشی سیمبین دار)که منوش کامل دست خودته
دوستان نظری ندارید
در ضمن بنظر من منو های نوکیا خیلی بهتر از سونی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)