بهزاد حالت چه طوره ابوی ؟ خوفی ؟
زدی تو کار رندر ، آفرین
رندرت هم خوبه ولی جای کار داره ( فقط می دونم جا داره بیشتر از این خوب بشه ولی چه جوریش رو از استید بپرس ، این حقیر را در زمینه رندر معذور بدار ... )
راستی چرا با مایا 2008 کار نمی کنی ؟
بهزاد حالت چه طوره ابوی ؟ خوفی ؟
زدی تو کار رندر ، آفرین
رندرت هم خوبه ولی جای کار داره ( فقط می دونم جا داره بیشتر از این خوب بشه ولی چه جوریش رو از استید بپرس ، این حقیر را در زمینه رندر معذور بدار ... )
راستی چرا با مایا 2008 کار نمی کنی ؟
پست تکراری
ویرایش شد
بهزاد جان آفرين ...
خيلی خوب رندر گرفتی...
من كه هنوز با مايا كار نكردم ولی اينطور كه به نظر ميادخيلی كار باهاش سخته...نه؟؟؟
کارت خیلی خوب شده فقط سایه مشکل داره
من هم امروز صبح همین کار رو از رو آموزش ساختم رو مدل زیاد کار نکرم(کمتر از 5 دقیقه) قصدم تست رندر بود الان نمی تونم زیاد بنویسم بعدا برای سایه ها راهنماییت می کنم( اگه خواستی )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب رندرت خوبه ولی هنوزم جا داره برای کار بیشتر ...
شما باید برای رندر اجسام کوچیک وتکی یه محیط بسته درست کنی و نورهاتو مناسب با محیط انتخاب کنی تا رندر طبیعی تر بشه ...
ببخشید تغصیر رفقای نابابه...
سلام حسین جان خوبی
حلا دیگه مارو تو چت سره کار میزاری
کجایی بابا نیستی ..... کم پیدا شدی
ممنون از اینکه نظر دادی
راستی منظورت این بود که چرا با مایا کار میکنم؟میخوام به هر 2 تا برنامه مسلط بشم...البته چون 2 تا برنامه رفته در دست یک شرکت میخوام ببینم کدوم قویتره...بچسبم به همون....ولی با هر 2 تاشون دارم کار میکنم...
ممنون از نظر کوروش جان عزیز
میکنم؟میخوام به هر 2 تا برنامه مسلط بشم...البته چون 2 تا برنامه رفته در دست یک شرکت میخوام ببینم کدوم قویتره...بچسبم به همون....ولی با هر 2 تاشون دارم کار میکنم...
ممنون برهان جان
هر 2 تا برنامه مشکلات خودشونو دارن ...هر 2 تاشونم خوب هستن...و هر 2 در یک سطح .... و اگه خودت بخوای هیچی سخت نیست...
سلام
ممنون از اینکه نظر دادی و از روی آموزش یکی ساختی...
رندر شما هم خیلی عالی شده....
در مورد سایه ها هم بگم که ما همه جوره پایه ی درس یاد گرفتن هستیم .... شما یاد بده من از خدامه...
ممنون امین جان
ممنون که به شاگردت سر میزنی....
از نکته هایی که گفتی حتما استفاده استفاده میکنم....
خوب اول بریم سراغ تنظیمات رندر:
موتور رندر روی منتال ری باشه
یک تصویر HDR هم اضافه کنید
----------------------------------------
حالا یک نور از نوع areaLight اضافه کنید...
ُShadow rays برای نرم کردن سایه هاست هر چی بیشتر باشه سایه ها نرم تر می شه
حالا اگه رندر بگیرید می بینین که سایه کمی مایل به زرد هست که اون به خاطر فعال کردن Final Gathering هست...
اگه بخواین شکست نور رو داشته باشین منبع نوری که ساختید انتخاب کنید و در قسمت خصوصیات قسمت منتال ری Emit Photons رو فعال کنید حال اگه رندر بگیرین...(شما می تونید با پارامتر هاش بازی کنید تا به نتیجه ی بهتری برسید)
-------------------------------------------
اینم فایلش فقط چون حجم تصویر HDR زیاد بود تصویر رو حذف کردم خودت زحمتشو بکش
بهزاد جان اگه بد توضیح دادم ببخشید دفعه ی اولم بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بسیار عالی
می گم بهزاد اگه آموزش مایا پی سی ورلد رو نداری برو بخرش خیلی توپه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)