هر فایلی که خارج از پوشه htdocs باشه برای بازدید کنندگان سایت قابل دسترسی نیست.
پس چه با FTP و چه با فایل منیجر هاست باید صفحات سایت تو پوشه htdocs آپلود بشه.
هر فایلی که خارج از پوشه htdocs باشه برای بازدید کنندگان سایت قابل دسترسی نیست.
پس چه با FTP و چه با فایل منیجر هاست باید صفحات سایت تو پوشه htdocs آپلود بشه.
دوستان عزیز باعث شدند من با FTP هم کار کنم
که از CuteFTP 8 Professional استفاده می کنم
همین طور که گفتید من فایل ها رو داخل htdocs می ریزم ولی کار نمی کنه .. یک صفحه index.html آپ کردم نمی دونم چرا بالا نمی یاد
نمی دونم چرا؟
مطمینی درست آپ کردی؟
من خودممم آپ کردم مشکلی نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درستش نمی دونم چی هست .ولی می دونم که فایل که من آپ کردم داخل پوشه مورد نظر هست همین ولی کار نمی کنه روی صفحه اصلی بالا نیومد . یعنی انگار چنین فایلی وجود نداره .
کنترل + F5 رو بزن شاید کش شده باشه.
اگرم نشد ادرس بده ما هم یه امتحانی بکنیم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در پوشه htdocs باید نام دامنه شما هم باشد / باید فایل های مورد نظرتان را آنجا آپلود کنید و اگر مستقیم در htdocs آپلود کنید در آدرس پیشفرضی که سایت به شما داده است نمایش داده خواهد شد.
htdocs پيشفرض واسه دامين رايگانته you.webja.ir بعد از وصل دامين يه پوشه اضافه ميشه به اسم دامينت بايد تو htdocs اون آپ كني تا بياد صفحه اول سايتت
در ضمن وبجا و وبفا مال منه
متوجه نميشم :ديمن وقتی تو هاست های دیگه آپ می کنم ( پولی ) خیلی راحت تر هست بعد انتخاب فایل به صورت خود کار آپ میشه ولی تو این سایت نمی دونم چرا اینجوریه . فکر کنم حتما باید با اف تی پی آپ کنیم ؟ نمی دونم حالا شما ببینید غیر اف تی پی هم میشه اینجا آپ کرد
شما فايلو كه انتخاب كردي رو اون تيك سبز كليك كن
فايلهاي زيپ رو تو اون قسمت سمت راست آپ كني خود به خود اكستركت ميشه.
اگه مشكل شما ادامه داره يوزر تو واسم پيام خصوصي كن! اگه اعتماد نداري به پشتيبانيش ميل كن تا ببينم مشكلي داره يا نه!
سوالي بود در خدمتم
Last edited by hamidras; 03-08-2008 at 21:57.
ممكنه يه سايت رايگان رو هم به من معرفي كنيى كه از asp.net پشتیبانی کنه. میزان فضاش اصلا برام مهم نیست. فقط به عنوان تمرین کلاسی می خوام این کار رو انجام بدم و اگر در مورد نحوه انجام این کار (یعنی آپلود و ثبت سایتم) بهم کمک کنید که خیلی ممنون می شوم.
سلام.
جای درستی رو انتخاب نکردی دوست عزیز، در ضمن اول از همه جستجو کنید.
من فقط اینو می دونم، که اونم زحمتش رو نیماکشیده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا میشه تو یه سایت از چند دامین استفاده کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)