اين دوميش
AV Voice Changer Software 4.0.51
Size: 6.29 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دوميش
AV Voice Changer Software 4.0.51
Size: 6.29 MB
جيگر اين سوميش
WIN2PDF 2.5
Last edited by farid007; 11-12-2005 at 22:33.
بقيه رو فردا پس فردا ميذارم جيگر
خيلي دوست دارم
خداحافظ
تا نرفتم اينم بگير
InAlbum
سلام فرید جون
تو دیگه کی هستی بابا
دمت گرم
ممنون از لطفت
بای
اگر میخواهید تو خونه مثل یه استودیوی کامل به ضبط صدا و تولید موزیک و آهنگ بپردازید باید از این برنامه استفاده کنید.
دانلود
خراب بود
سلام دوستان
اینم یکی دیگه
R-Studio 3.0 Build برای بازگرداندن فایل (با قدرت بالا)
یه برنامه قدرتمند و عالی برای بازگرداندن فایلهایی که اشتباها یا در اثر وجود ویروس از روی یوندوزتون پاک شده و شدیدا به اونا نیاز دارید.این برنامه قارده از درایوهای شما با هر فورمتی که باشند فایلهای پاک شده رو برگردونه!!میگم فایل برگرده فکر نکنید از تو سطل آشغال ویندوزو میگم ها. این برگردوندن مال وقتیه که حتی از سطل آشغال هم فایل پاک شده و میمونید که چطوری فایلتونو برگردونید و این برنامه به دادتون میرسه!!حتی اگر پارتیشنتون رو فورمت کنید یا دیلیت شده باشه باز هم میتونید فایلهایی که توش بوده رو برگردونید.
بخش اول:
اینم خراب بود
ممنون
بای
سلام دوستان
اینم یکی دیگه
یجور برنامه حسابداری
این برنامه رو اونایی که باهاش کار میکنند میدونند چیه و مطمئنا دربه در دنبال نسخه جدیدش که همین نسخه هستش میگردند. با این برنامه بهره وری و سود دهی شرکتتون میره بالا چرا؟؟ چون از شر هر چی کاغذ بازیه راحت میشید و نیروی انسانی کمتری هم به کار گرفته میشه و وقت کمتری هم تلف میشه. همه چیز با این برنامه کار میشه و دیگه کارهای دفتری و اسنادو مدارکو ... از کاغذ بازی میاد بیرون و الکترونیکی میشه.
بخش اول:
بخش دوم:
این یکی خراب نبود من که دانلود کردم فقط چند تا سریال بود همین و بس دیگه خبری از حسابداری نبود
ممنون
بای
سلام دوستان
اینم یکی دیگه که نمی فهمم چرا لینکش خرابه
این برنامه واقعا فوق العادست. با این برنامه میتونید چهره دوستان و بستگان و ... خود را به کاراکترهای سه بعدی تبدیل کنید و از اونها انیمیشن های سه بعدی بسازید. واقعا کارش عالیه. من که میگم حتما دانلودش کنید ضرر نمیکنید.
(ضمنا جزییات بیبشترشم اینجا هست برید ببینید چون یه فلش داره که توش نمونه کار کردن باهاشو گفته)
حجم : 18.86 مگابایت
Serial : 1908-1555-4255-5965-6
http://software-files.download.com/software/10216226/10072326/3/itsmestd.exe?lop=link&ptype=3000&ontid=2186&siteId =4','http://dw.com.com/redir?pid=10216226&merid=19772800&mfgid=19772800&l type=dl_dlnow&lop=btn&edId=3&siteId=4&oId=3000
-2186_4-10216226&ontId=2186_4&destUrl=http://www.download.com%2F3001-2186_4-10216226.html
ممنون
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)