همکاران محترم من در خواست می کنم که این تاپیک رو به بخش بازی های کامپیوتری انتقال بدند
چون این تاپیک ربطی به ساخت یا ویرایش بازی نداره و Spore Creature Creator خودش یه بازی کامل
هست
ممنونم![]()
همکاران محترم من در خواست می کنم که این تاپیک رو به بخش بازی های کامپیوتری انتقال بدند
چون این تاپیک ربطی به ساخت یا ویرایش بازی نداره و Spore Creature Creator خودش یه بازی کامل
هست
ممنونم![]()
اینم از جوونور های من :
![]()
SPORE Creature Creator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Omid_Sadeghvand; 26-08-2008 at 11:05.
سلام
به پیشنهاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این تاپیک به صفحه اصلی برگشت.
یه پست دادم تا همه متوجهش بشن...
دستت درد نکنه حسین جان
من به زودی شاهکار های خودم رو میزارم![]()
خیلی خوبن ..ولی یجوری عکس بگیر که تمام بدنشون معلوم بشه
![]()
Last edited by isbn84; 01-09-2008 at 16:13.
بهع بابا هر رو سر میزنم ببینم شما چه شاهکارایی ساختین یکی میگفت حتی از پس گروکس هم بر اومدهعجب ادعای بزرگی.من که فک کنم اگه بخوام همه گروکسو ریشه کن کنم یه 20 30 سالی طول بکشه.یه مدت تو نخش بودم ولی دیدم یکی دو سیاره نیس که شاید به میلیون برسه تعداد سیاره هاش.بذارین دیگه بچه ها میخوام ببینم چی ساختین یالا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)