یعنی بعد از یک سال خراب میشن
یعنی بعد از یک سال خراب میشن
دوست عززیز این نظر شما اصلا از نظر من مورد قبول نیست !
چون شما بین دو تا شرکت که لبنیات تولید میکنند هیچ تفاوتی قائل نیستی!؟ یعنی به نظرتون کیفیت گوشیهای سونی اریکسون و این گوشیهای متفرقه ی چینی به طور کلی قابل مقایسه است ! به نظر من که مقایسه ی شان هم اشتباه است !
همه هم دقیقا به خطر همون جمله ی آخرتون هست که نمیرند گوشی چینی بخرند ! یعنی البته الآن دیگه کسی فکر نمیکنه تقریبا همگی براشون اثبات شده ! و مثل روز براشون روشنه ! شما هم که پولشو داری سعی کن چیزی بخری که بعدا ازش پشیمون نشی !
من نظرم اینه که کلا گوشیهای چینی اصلا ارزش ریسک پول را هم ندارند و به قول دوستان متخصص دیگه اسمشون شده 6 ماه مصرف !
بستگی به نوع گوشی و خود شخص داره.خوب واضح هم هست که قیمتش وقتی پایینه از کیفیت پایینتری برخوردار هست.ولی میشه گوشی های خوبی پیدا کرد که با امکانات زیاد,جنس خوب و قیمتی مناسب داشته باشه.امّا به هر حال حداقل می تونند تا یک سال ازش استفاده کنند.یعنی بعد از یک سال خراب میشن
دوستم يكي داره كه هنوز داره مثل فرفره كار ميكنه بدون كوچكترين افتي 8 ماه كه داره
این دلیلی بر برتری این گوشی نیست!
به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم پست من را با دقت بیشتری بخوانید مطمئنا به خیلی از سوالهای داخل ذهنتون پاسخ داده شده ! من بعید میدانم که مطالعه کرده باشید !
مطالعه كرده بودم ممنونم از لطف شما ولي به هر حال چيزيه كه وجود داشت و خواستم بگم وگرنه خودم با جواب شما قانع شدم
در مورد این گوشیها فقط میتونم بگم که من شنیدم فروششون ممنوع شده..! (در بیشتر جا ها)
و البته خوندن مطالب این تاپیک هم بد نیست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشیههایی که اینجا معرفی شد با هیچ یک از استانداردهای رادیویی و فرکانسی اروپا و آمریکا تایید نشده است . یعنی ممکنه قدرت امواج ارسالی از این گوشیها خیلی بالا باشه ( برای بدن انسان ) ... تعجب می کنم از کسایی که گول امکانات ظاهری این گوشیها رو میخورن .... به نظر من که طراحی ظاهری این گوشیها هم خیلی مسخره و خنده داره .... یعنی اجزای ظاهری گوشی اصلا با هم تناسب ندارن .... حتی دیدن عکساش تهوع آوره !!
الان توی ایران فراوونه و فروش هم داره.
البته جنس خوب و بد داریم.اگه مارک های خوب رو انتخاب کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اقا یه گوشی گذاشته بودین که دوربینش 5 بود میخواستم بدونم واقعا 5 مگا یا به صرف عدد و برچسب ؟
اخه میگن این شرکتا بیشتر از 2 مگا پیکسل نمیتونن بزنن یعنی فناوریش رو ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)