سلام دوست عزيز
اين حرفا چيه كه شما ميزنيد ببينيد اين لينكي رو كه نوشتم رو كپي ميكنيد بعد در آدرس بالاي صفحه پيست ميكنيد بعد گزينه ي گو رو ميزنيد همين
در ضمن ورودتو به سايت هم تبريك ميگم
سلام دوست عزيز
اين حرفا چيه كه شما ميزنيد ببينيد اين لينكي رو كه نوشتم رو كپي ميكنيد بعد در آدرس بالاي صفحه پيست ميكنيد بعد گزينه ي گو رو ميزنيد همين
در ضمن ورودتو به سايت هم تبريك ميگم
خب اين تاپيك براي چي تو انجمن ملودي و موسيقيه؟
به نظر من اصلا جن وجود نداره باور نمیکنی
من بد تر از تو هستم تو به من بگو
به نظر منم این فیلمه ساختگیه.با این حال جن وجود داره و آدمایی که میتونن با جنها ارتباط
برقرار کنند هستند.
منم دوست دارم خودم با یه جن ملاقات داشته باشم D:
سارا خانم واسه خودت میگی.یه بار که جن ببینی دیگه از این حرفا نمیزنی
شوخی کردما.
شما برو به اين آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و رو اين قسمت كليك كن[ Download the file now ]
در ضمن برنامه يQuickTime هم اين فايل رو باز ميكنه
سلام
من این فیلم رو دیدم. جالب بود![]()
فقط یه چیزی که اون موقع شب که اون بنده های خدا داشتن تلویزیون میدیدن نفر سوم چرا داشت از اونا فیلم برداری می کرد که بعد یه هو جن ظاهر بشه![]()
(ولی نحوه ترسیدن اونا هم جالب بود![]()
![]()
)
سلام . من خودم یه بار جن دیدم ببه خدا راست می گم . اینجا تو شمال از این چی زا زیاده . مردم هم اعتقتد راسخی در این مورد دارن . یکی از دوستام هم توی رودبار بالای کوه نزدیک بو د کپ کنه چون ..... (من مازندرانیم ) یه تاپیک در مورد خاطرات جنی و اطلا عات در مورد اون بزنیم . بد نیست اگه نترسیم . یکم می خندیم
بابا ایول شجاعت . سارا خانوم شما اگه اینجا باشی واتفاقهای واقعی تکرارمیکنم واقعی رو که برای مردم رخ داده بشنوی . می فهمی وقتی داری تو جنگل راه می ری کسی هم همرات نیست جز یه دوستت یه دفعه بهش می گی هوی لگد نزن . اون می گه من نیستم . روتونو که بر می گردونین . 4 روز بعد بیهوش پیداتون می کنن . از شوکه وارده حتی بعضی ها برای همیشه لال شدن . برای اثبات درستی این مطلب یه زحمتی به خودتون بدید بیاید اینجا بابل . تا ببرمتئون جایی که . مرد از نامرد مشخص می شه . هر کس خواست لرام پیغام بزاره . ما که مردیم . تا اسم جن میاد 3 تا سکته ه رو زدیم . اینم بگم که بر خلاف اعتقاد عامه جن با بسم الله رحمان رحیم در نمی ره . اگه می خواین در امان باشین از دعای ناد علی کبیر استفاده کنید که تو مفاتیح الجنان هست
Last edited by Master; 24-01-2006 at 21:34.
سارا خانم خب شما كه انقدر دوست دارين ميگفتين من يك وقت ويزيت از جن براتون بگيرم كه بريم باهاش يك گپي بزنيد چطوره؟ مستر جان جن ژيگول بود؟ چه شكلي بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)