اره ... همینه ! میتونم سرعت بن های پاشو نصف کنم !! تو تب موشن میشه سرعت حرکت و چرخش رو کم و زیاد کرد البته موقع استفاده از ابزارای Move & rotate خدا کنه که رو لینک ها هم کار بده ... ممنون ! هاج حادی !
اره ... همینه ! میتونم سرعت بن های پاشو نصف کنم !! تو تب موشن میشه سرعت حرکت و چرخش رو کم و زیاد کرد البته موقع استفاده از ابزارای Move & rotate خدا کنه که رو لینک ها هم کار بده ... ممنون ! هاج حادی !
حالا biped مگه چشه؟؟؟ تازه حرکات آماده هم داره....میتونی دانلود هم بکنی....
خوب چرا از خود بیپ استفاده نمیکنی؟
اخه کاراکترم اونقدر عجق و جقه که biped روش جواب نمیده !حالا biped مگه چشه؟؟؟ تازه حرکات آماده هم داره....میتونی دانلود هم بکنی....
biped برای همه چیز جواب میده...حتی هشت پا...
باید با edit poly درستش کنی...
سلام
آقا منم نمیدونم چطوری با بون یه چیزی مثه بیپد بسازم.
اصلاً کار با بیپد هم برام سخته!
یه آموزش کلی یا یه مطلبی چیزی راجع به این نیست؟! من چند ساله با این مشکل مواجهم![]()
مطلب که زیاده ... ببینم چی میتونم برات پیدا کنم !
راستی از من به تو نصیحت امضاتو عوض کن تا اخطار نگرفتی !
ممنون و همچنین از نصیحتت ممنون![]()
میشه بگی چطور یه poly به biped تبدیل میشه ؟؟؟biped برای همه چیز جواب میده...حتی هشت پا...
باید با edit poly درستش کنی...
خوشحالم که به نصیحت این حقیر گوش کردین !ممنون و همچنین از نصیحتت ممنون
اگه اجازه بدی یه توضیح مختصری من بدم :
باید سیستم بن رو طوری تنظیم کنی که هر بن از هر مفصل شروع و به مفصل بعد تموم بشه ! و بعد اخرین بن هم یه بن بیرون از کاراکترت بیاز به معنی انتهای اون ردیف از بن ها
(راستی تو کلامم مکس 5 هم داشتی ؟؟؟؟)
بعد modifier Skin رو به مدلت اعمال میکنی ! و همه بن هارو Add میکنی !
روی modifier Skin کلیک کن تا زرد بشه ! و بعد میتونی اتصال های بن ها رو با کاراکترت چک و تغییر بدی ! البته قبلش خودت بن ها رو جابجا بکن تا ببینی کدوم درستن و کدوم اشتباه ! وقتی تو حالت زرد modifier Skin هستی اتصال های هر بن به صورت یه پاره خط بسته هست ... وقتی یکیشون رو انتخاب کردی به سری رنگ های قر مز تا ابی میبینی که هر رنگ نشون میده چه قدر اون بن روی جسمت و کجا تاثیر میزاره ! رنگ قرمز یعنی اون قسمت با بن به طور کامل جابجا میشه تا رنگ ابی که برای انتهای مفاصل به کار برده میشه ... باید با جابجا کردن اون پاره خط ها ( دستگیره ها ) بتونی رنگ مورد نظر رو زیاد , کم و جابجا کنی ... و هم میتونی از گزینه paint ... که تو modifier Skin هستش استفاده کنی ... بعد موقع مشخص کردن IK ها هستش ... شرمنده دستم خسته شد ایشالا بعدشو بعدآ میگم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)