من dev c++ رو دانلود نکردم، از کسی گرفتم هیچ مشکلی نداشت، الان هم که ویندوزی نیست که dev c++ باشه ! وگرنه دانلود و امتحان میکردم
من dev c++ رو دانلود نکردم، از کسی گرفتم هیچ مشکلی نداشت، الان هم که ویندوزی نیست که dev c++ باشه ! وگرنه دانلود و امتحان میکردم
++Devc همراه خودش کامپایلر gcc رو داره و کامپایلر کاملی هم هست
اگه میبینید یکسری از توابع قدیمی مثل clrscr که جزء توابع استاندارد هم نیستن
در کامپایلر قرار داده نشده دلیل بر ایراد داشتنش نیست. باید گفت کامپایلر های جدید دیگه این
توابع قدیمی رو پشتیبانی نمیکنن و code::blocks هم به طور پیشفرض gcc
همراهش هست و کاپایلر های دیگه باید بصورت جدا نصب بشن تا قابل استفاده در
این محیط باشن
و پیشنهاد میکنم اگه قرار هست ++C کار کنید حتما سعی کنید از کامپایلر های جدید استفاده کنید
شاد باشید
منظور شما اينه كه كامپايلر هاي جديد از C استاندارد پشتيباني نميكنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
تابع clrscr(); جزو توابع استاندارد زبان C هست و حتي غير استاندارد ترين كامپايلر ها هم اون رو ميشناسن
البته اين حرف هاي خودم نيست اين حرفاي استادمون جناب دكتر جزي هست كه تو دانشكده كامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان از ايشون نقل قول شده.
البته قصد جسارت به اساتید دانشگاهی ندارم. همونطور که گفتم clrscr و کلا هر تابعی که داخل هدر conio.h
هست غیر استاندارد میباشد. و بیشتر در کامپایلر های قدیمی استفاده میشده. کامپایلر های جدید تا حد
ممکن سعی میکنن خودشون رو با C استاندارد سازگار کنند. ولی باز بستگی به کامپایلری که استفاده میکنید داره
بعضیها برخی از این قبیل توابع رو در خودشون قرار دادن ولی یکسری هاشون هم نه
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من توابع درون conio.h خيلي كارمآمد هستند و حتي كامپايلر هاي جديد هم از اون ها پشتيباني ميكنند. براي مثال من خودم هميشه در برنامه هاي كنسولي از تابع getch() استفاده ميكنم.
منم تازه دست به برنامه نويسي بردم مي خوام c ياد بگيرم اما چه c نمي دونم ميشه در موردشون توضيح بدين بگيد c از كجا اومده تا كجا ميره؟
من الان دارم c# ياد ميگيرم چطوره؟ خوبه يا نا؟
من فکر می کنم اگه از ++c شروع کنید بهتر باشه میدونید ++c بیسه وقتی یادش بگیرید یادگیری زبانهای دیگه هم آسون می شه ...البته قبل از اون هم زبان c هست ولی خوب از اونجایی که ++c همون c یه که کمی تا قسمتی پیشرفته شده نمیخواد دیگه برید سراغ c ....البته این نظر منه !
از نظر من به سراغ یکسری برنامه هایی برید که راحتی رو هم فراهم می کنند و فرا مرزی هم رفتند D: یعنی در پلتفرمهای مختلف کار می کنند همچون linux. البته من خودم اونقدر ++C کار نمی کنم ولی بد نمی دونم این دو رو هم امتحان کنید
NetBeans
Eclipseکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز، لطف کنید به عنوان تاپیک هم توجه داشته باشیدمنم تازه دست به برنامه نويسي بردم مي خوام c ياد بگيرم اما چه c نمي دونم ميشه در موردشون توضيح بدين بگيد c از كجا اومده تا كجا ميره؟
من الان دارم c# ياد ميگيرم چطوره؟ خوبه يا نا؟
ممنون و موفق باشید
من خيلي تازه كارم ميشه راهنماييم كنيد يه آموزش »c++رو از پايه از كجا بيارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)