تریلری که دیدم منو خیلی امیدوار کرد که با یه بازی اکشن زیبا طرف هستیم...سعی شده همه چیز به واقعیت نزدیک باشه
منتظر این بازی هستیم
تریلری که دیدم منو خیلی امیدوار کرد که با یه بازی اکشن زیبا طرف هستیم...سعی شده همه چیز به واقعیت نزدیک باشه
منتظر این بازی هستیم
ورژن قبلي اين بازي يكي از بهترينها بود. گرافيك خوبي نداشت (البته در زمان خودش بد هم نبود) ولي بسيار واقعي و نزديك به واقعيت بود. آرايشات نظامي و سلاحها بسيار ظريف طراحي شده بود. رفتار نيروهاي دشمن هنگام درگيري واقعا هيجان انگيز بود.
خيلي واقعي كردن بازي باعث شده بود تا مخاطبان خاصي داشته باشد. بين تمام دوستان من كه آن بازي را بازي كرده اند فقط يك نفر از آن خوشش آمد وبقيه تقريبا اصلان نتوانستند بازي كنند.
به هر حالت بي صبرانه متظر ورژن هستم.
2009...خيلي دير مياد.....شايد تو امتحان هاي خرداد بياد كه بايد اين بازي رو فراموش كرد....
تریلری جدید از بازی!
نمایش تکنولوژی Ego
HD...79MB
SD...28MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6 عکس جدید از بازی :
6 تصویر جدید از بازی:
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر ... جنگ مدرن دنیای باز
Open World Modern Warfare Trailer
SD Size: 8.5MB
HD Size: 37.8MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه ترلیر دیدم از بازی که تو کوه بود، تقریبا میتونم بگم از نظر فیزیک بازی عالی بود، دید و دورنمای فوق العاده.
این عکسم خودم از تریلر گرفتم:
![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ببخشید یک سوال
دوستانی که ترینر این بازی رو دیدن
بگن که این بازی بهتر یا ARMA II و چرا
( البته من خودم یه ترینر تبلیغاتی e3 این بازی رو دیدم)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)