یا خدا
راستی کسی نسخه اول این بازی رو تا آخر رفت؟ من که نفهمیدم آخرش باید چیکار میکردم دیگه؟؟
یا خدا
راستی کسی نسخه اول این بازی رو تا آخر رفت؟ من که نفهمیدم آخرش باید چیکار میکردم دیگه؟؟
بابا چه خوب ميشه اگه دوش بياد!!!من كه يكشو خيلي دوست داشتم!وعزيز آخرش وقتي اون4 تا رو از بين بردي يعني با بمب منفجرشون كردي و درشون تخته شد ديگه بازي تمومه و نشون ميده ميان دستتو ميبوسن.:دي
نسخه دوم با نسخه اول کلی فرق خواهد داشت.
هــمــیــنــطــوره![]()
رئیس EA درباره ی پدرخوانده ی 2 سخن گفت
رئیس John Riccitiello ، Electronic Arts سابقا ، پیوسته درباره ی برنامه های شرکت برای یک پایان و خاتمه در بازی پدرخوانده سخن می گفت.
او در یک جلسه ی سرمایه گذاران گفت :
" شما می توانید این بازی را هم در سطح خیابانی و هم خیلی شبیه یک بازی با سبک GTA ، بازی کنید ، همچنین شما می توانید بازی کنید آن را ( به صورت ) Top-Down ، تقریبا شبیه اینکه شما
در یک RTS هستید ، کنترل می کنید استراتژی بخش های شهر را شما می توانید آنچه را که اتفاق می افتد ببینید و بفهمید چه حوادثی روی می دهد. "
این اولین باری نیست که ما از بازی پدرخوانده ی 2 می شنویم. تهیه کننده ی آن David DeMartini گفته است که قسمت های دوم و سوم آن در فبریه ی سال 2006 در حال تهیه بوده است قبل از
اینکه شماره ی یک آن به بازار بیاید.
در همان زمان اجرای پدرخوانده همان طوری که Riccitiello گفته است EA's Hunter Smith در حال اجرای نقش پدرخوانده 2 بود. افتخارات قبلی Smith کارهای او در دو عنوان جیمز باند است.
Riccitiello اشاره ای به صحنه های پدرخوانده ی 2 نکرده است ...
Riccitiello می گوید : " این بازی می خواهد در مورد پائیز حرف بزند. "
منبع : EUROGAMER
ترجمه : DOSTAMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ ارسال مطلب : Jun 18, 2008
شماره یک خیلی باحال بود
من که باش کلی حال کردم....امیدوارم نسخه جدید هم باحال باشه
از عکس مکس خبری نشد؟؟!!
چشم اگه عکس و مکس هم پیدا کردم میزارم![]()
Frank Gibeau رهبر ساخت بازی ها در EA
EA در ملاقات امروز گفت ، بازی های EA را ، Frank Gibeau که مرجع پدرخوانده 2 است هدایت می کند مانند بقیه بازی های در جریان با
عنوان EA. با جواب دادن به سوالات صاحبان سهم در مورد چگونگی روند EA با رشد و پیشرفت بیشتر ، اجازه ی انتشار اطلاعات و اخبار
داده می شود. Frank Gibeau : " کاربرد انواع بازی های در حال پیشرفت در حال شروع شدن برای گرافیست های قدیمی تر است و ادامه
پیدا می کند. ما تولیداتی مثل Godfather 2, Army Of Two, Crysis و تعداد زیاد دیگری از تولیدات را برای مشتریان قدیمی می سازیم."
منبع : GAMASUTRA
تاریخ ارسال مطلب : Jul 27, 2007
بازی پدرخوانده ی 2 براساس فیلم آن نیست
پدرخوانده ی 2 همچنان در حال پیشرفت است ، اگر چه زمان انتشار آن معلوم نیست.
بازی پدرخوانده که در سال 2006 ساخته شد برگرفته از فیلمی به همین نام در سال 1972 بود ، اما بازی پدرخوانده ی 2 بر اساس فیلم
1974 پدرخوانده ی 2 ( قسمت دوم آن ) نیست.
منبع : VIDEOGAMESBLOGGER
تاریخ ارسال مطلب : Jul 27, 2007
عالی هست ادامه بده.
عکسی ولپیپیری پیدا کردی بزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)