تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: کمک در مورد راه اندازی php

داره خودمونی میشه ahmadgalaxy2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بازم شرمنده یک سوال دیگه داشتم
    اونم اینه که حالا که روی localhost یعنی همون کامپیوتر شخصی درست شد . برای اینکه سایتو ببینم و مثلا بنر بالاش بزارم و از این کارا باید چی کار کنم ؟
    یعنی اول باید آپلود کنم رو سرور بعد از این کارا انجام بدم یا نه ؟ می تونم تو همین حالت لوکال هاست تغییراتی که می خوام انجام بدم بعد بفرستم ؟
    یک توضیح برام بدی شرمنده می کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خیابان مادربورد ، کوچه شهید IRQ 3، پلاک2F8h

پيش فرض

راستش من با سی ام اس ها زیاد ور نمیرم چون علاقه ای هم بهشون ندارم... ولی بعد از اینکه نصب کردی میتونی با دستکاری تمپلیت هاش ، قالب مخصوص خودت رو درست کنی... فکر کنم یه سرچ توی سایت و توی گوگل بزنی نتایج خوبی بدست میاری راستی تا اونجا که من خبر دارم واسه گذاشتن بنرهای تبلیغاتی یا کارای دیگه باید پلاگین مربوطه اش رو نصب کنی و اگه همینجوری عشقی دستکاری کنی بهم میریزه! با اینهمه یه سری به سایت همین مشهد نیوک بزن و سوالات مربوط به برنامه خودشون رو از اونا بپرس که صد در صد جواب میدن... موفق باشی

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ممنون .
    من اطلاعاتم متاسفانه زیاد قوی نیست و تازه شروع کردم
    در حال حاضر برای اینکه سایتم رو راه بندازم چه کار باید انجام بدم
    باید هر چه سریع تر تا آخر این هفته یک سایت برای مجموعه ورزشیومن را بندازم
    بد جوری گیر کردم

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

نیوک این امکان را به شما میدهد که یک سایت کاملا داینامیک داشته باشید و به مدیریت تک تک قسمت ها بپردازید. گروه مشهدتیم با پنج سال سابقه در زمینه فارسی سازی نیوک آخرین ویرایش از این سیستم قدرتمند را بصورت کاملا فارسی برای کاربران گرامی آماده کرده است. بی شک نسخه 8.1 یکی از بهترین نسخه های فارسی ارائه شده تا به امروز میباشد که با توجه به ساختار فارسی شده بی نظیر میتواند تمامی نیازهای مدیران سایت ها را برآورده سازد . از امکانات جدید این نسخه میتوان به نصب گوگل تپ برای ساختار کلی اشاره نمود . برای بالابردن امنیت ویرایش 8.0 سیستم امنیتی اختصاصی مشهدتیم با نام MTSN V4.1.0 در این نسخه نصب شده است و کدهای مختلف جهت ----- کردن حملات در این نسخه گنجاده شده به همراه قابلیت مسدود سازی آدرس های IP همچنین نگهبان نیوک و نصب تمامی اصلاحیه های ارائه شده و اصلاح نهایی توسط گروه برنامه نویس مشهدتیم بهمراه پانل نمایش وضعیت امنیتی سایت که در بخش های مختلف مدیریت قرار دارد از دیگر قسمت های مرتبط با امنیت ویرایش 8.1 است. در این نسخه نیز تغییرات عمده ای در راستای بهینه تر شدن سیستم اخبار مخصوصا در بخش نظرات اعمال شده . افزودن شدن قابلیت ساب فورم به تالار گفتمان یکی دیگر از ده ها امکان جدید این نسخه میباشد. شما میتوانید از طریق این اینستالر به آسانی نیوک 8.1 فارسی را نصب نمائید. برای شما آرزوی موفقیت میکنیم.

PHPNUKE 8.1 FARSI BY : PHPNUKE.ir [MashhadTeam]

الان این صفحه تو حالت لوکال هاستم هست من یک کمادامه دادم اما بعد از مشخص کردن نام کاربری و بانک اطلاعاتی و اینا دیگه به مرحله بعدی نرفت .

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من الان نمی دونم اصلا باید چی کار کنم .
    یعنی از کجا شروع کنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خیابان مادربورد ، کوچه شهید IRQ 3، پلاک2F8h

پيش فرض

اول برو توی phpMyAdmin (از طریق منوی Tray برنامه wamp) بعد یه صفحه باز میشه و برنامه تحت وب phpmyadmin میاد بالا باید یه دیتابیس بسازی اول و اسمش رو یادداشت کنی بعد از ساختن دیتابیس،یدونه یوزر نیم باید بسازی (از قسمت privileges) که به یوزر و پسورد پیش فرض واسه phpmyadmin تو حالت لوکال هاست، root هست و پسورد هم نداره (پسورد خالی) بعد اینکه اینکارا رو کردی با phpmyadmin برو سراغ phpNuke ، بعد برنامه نصبش که بالا میاد ، اسم و مشخصات دیتابیسی که ساختی رو وارد کن و بعد سایر مراحل هم که واضحه و خودت میتونی انجام بدی... یه کم باید کار کنی تا راه بیفتی....خیلی آسونه

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مرسی از پاسخت .
    من یک دیتا بیس به اسم phpnuke درست کردم و اونو اینپورت کردم و الان که داری کمکم می کنی یک یوزر نیم ساختم به اسم modir_site

اما از این به بعدش که گفتی نفهمیدم .
    شرمنده

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یعنی چی با phpmy admin ّرم سراغ phpunke ?

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

الان رفتم داخل local hoststam از طریق wamp و my project رو باز کردم . و یک صفحه اومد که بالا نوشتم چی توشه . پایینش یک گزینه شروع نصب داره اونو زدم رفت صفحه بعد اینا توشه

سرور بانک اطلاعاتي : ( مناسب است localhost بعنوان مثال)
    نام بانک اطلاعاتي : ( nuke بعنوان مثال )
    نام کاربري : نام کاربري شما
    کلمه عبور :
    پيشوند جداول : nuke پيشوند جداول ناک شما بصورت پيش فرض
    نام کاربري پيشوند جداول nuke نام کاربري شما براي پيشوند جداول بصورت پيش فرض
    نوع بانک اطلاعاتي :

اینا رو پر کردم اما صفحه بعد هیچی نیومد .

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تو نام کاربری همونی که الان ساختم رو پر کردم با پسوردش اسم بانک اطلاعاتیمم phpnuke بود که زدم اونیکی هارم دست نزدم
    کلید مرحله بعد رو زدم اما اتفاقی نیافتد یعنی میره بعدا اما چیزی نشون نمی ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •