تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره راهکار های افزایش سرعت اینترنت چیست ؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • واقعا سرعت رو بالا میبره . البته یکم رو که بالا میبره

1 11.11%
  • همشون الکین فقط وقت ادم رو میگیرن

8 88.89%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: افزایش سرعت اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

چه فرقی میکنه ! در هر دو صورت کاری است فرضی و وقت گیر که واقعا هیچ تأثیری نداره ! یه مثالی میزنم که دقیقا متوجه بشید :

شما یک لیوان دارید که ظرفیت آن 200 سی سی هست و شما میخواید در آن واحد چیزی بیشتر از 200 سی سی را در لیوان جا بدید ! که این کار محاله! پس توصیه می کنم وقت خودتونو نگیرید !
    تایید میشه...

اما.......

یه سری تنظیماتی توی ویندوز وجود داره، مثل "اندازه بسته های ارتباطی... که این تنظیمات به صورت پیشفرض برای سرعت های بالا بهینه شدن... با تنظیم این تنظیمات متناسب با سرعتتون میتونید افزایش قابل ملاحضه ای رو در سرعت بالا اومدن صفحات اینترنتی و سرعت اتصال دانلودتون مشاهده کنید... البته سرعت دانلودتون بالا نمیره بلکه سرعت عملکرد اینترنتتون بالاتر میره...

یه برنامه مجانی به نام Ashampoo Internet Accelerator 2 هستش که همونطور که از اسمش معلومه مال کمپانی معتبر Ashampoo (آلمان) هستش... با این برنامه هم به صورت دستی و هم به صورت اتوماتیک خیلی آسون میتونید این تنظیمات رو برای خودتون بهینه سازی کنید...

این برنامه نیاز به این داره که یه سریال ثبت شده به نام شما فعالش کنید... سریال های این برنامه کاملا رایگان هستن... در صفحه ای که لینکش در زیر قرار داده شده، اول برنامه رو دانلود و سپس از منوی سمت راست روی Free Key کلیک کنید و ایمیل و مشخصات خودتون رو بدید تا بعد از یه تاییدیه که به ایمیلتون میاد و شما تاییدش میکنید، یه سریال از این برنامه که مخصوص فرد شماس به شما داده میشه... از همون طریق ایمیل...

اگرم که خواستید میتونید به من بگید تا براتون یه دعوتنامه استفاده از این برنامه رو بفرستم تا منم یه سودی ببرم و امتیازم زیاد بشه... اگه خواستید میتونید ایمیلتون رو بدید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طرز کار با برنامه هم آسونه و خودتون یاد میگیرید... سوالی هم داشتید ازم بپرسید...

Last edited by Cleeev; 22-07-2008 at 05:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما یک لیوان دارید که ظرفیت آن 200 سی سی هست و شما میخواید در آن واحد چیزی بیشتر از 200 سی سی را در لیوان جا بدید ! که این کار محاله! پس توصیه می کنم وقت خودتونو نگیرید !
    درسته
    اما یه سری چیزا هست که از ظرفیت واقعی این لیوان شما کم میکنه...!

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

درسته
    اما یه سری چیزا هست که از ظرفیت واقعی این لیوان شما کم میکنه...!
    بله ! حرف شما متین ولی شما هم قوبل کنید که برگرداندن آن ظرفیت باقیمانده آنقدر ارزش نداره که وقت طلاییتون را صرفش کنید که مطئنا باز هم نمیتونید جواب دلخواهتون را بگیرید ! (نظر شخصی)

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

حرف همه درست
    منم خودم adsl دارم
    گفتم شاید اون آقا راهی داره که میخواد سرعت adsl را ببره بالا
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •