تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: MP3 recorder

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد نحوه اتصال این ضبط کننده سونی به خط میشه توضیح بدهید؟باید به خود تلفن وصل بشه؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که گفتم ، اگه دستگاه تلفن شما خروجی line out داشته باشه ، شما خیلی ساده می تونی با یه فیش معمولی ، خروجی Line out رو وصل کنی به ورودی Line in دستگاه voice recorder (یا اگه mp3 player ای بخری که line in داشته باشه ؛ به ورودی line in اون) .. اینطوری صدا ضبط میشه ...

این در حالیکه دستگاه تلفنی خریداری بشه که خروجی line out داشته باشه ..

//

یه راه دیگه اینه که شما از این قطعات بگیری که توی شکل زیر هست ... بهش میگن : phone recorder ...

موقع مکالمه اینو میذاری توی گوشت و وصل میشه به دستگاه voice recorder ... اینطوری صدای دو طرف مکالمه ضبط میشه ... باید بگردی اینو پیدا کنی ... فکر کنم پاساژ پایتخت یا بازار رضا اینو داشته باشن ... (تهران اینطوریه)

//

باز یه راه دیگه که دیگه اصلا ربطی به دستگاه نداره اینه که تلفن یه خروجی line داشته باشه که اون خروجی رو وصل کنی به PC (مودم)... و با استفاده از نرم افزارهایی که صدای line رو ضبط می کنن .. مکالمات تلفنی رو یه ضرب بریزی روی کامپیوتر ...

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باز یه راه دیگه که دیگه اصلا ربطی به دستگاه نداره اینه که تلفن یه خروجی line داشته باشه که اون خروجی رو وصل کنی به PC (مودم)... و با استفاده از نرم افزارهایی که صدای line رو ضبط می کنن .. مکالمات تلفنی رو یه ضرب بریزی روی کامپیوتر ...
    در این مورد بیشتر توضیح بدهید .

چه نرم افزاری لازم است؟ آیا این نرم افزار به صورت رایگاه در دسترس است

من voice modem ندارم، اما fax modem دارم....

اطفا توضیح کاملی بدهید
    Last edited by simorgh14; 26-07-2008 at 10:30.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در مورد نحوه اتصال این ضبط کننده سونی به خط میشه توضیح بدهید؟باید به خود تلفن وصل بشه؟
    خط تلفن به یک دستگاه دارای سه وروردی/خروجی rj11 میره که در واقع یه فیل تره میانگذره خروجی صدا میتونه به هر دستگاهی مثل ورودی کارت صدای کامپیوتر یا voice recorder متصل شه.

_
    --------------| |-------------------- voice out
    --------------| |--------------------
    | |
    | |--------------------
    |_|------------------

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در این مورد بیشتر توضیح بدهید .

چه نرم افزاری لازم است؟ آیا این نرم افزار به صورت رایگاه در دسترس است

من voice modem ندارم، اما fax modem دارم....

اطفا توضیح کاملی بدهید
    نرم افزارهاش که پره ... یه سرچ ساده بزن حتی به فارسی ... یعنی با کلماتی مثل " ضبط مکالمات - مودم " سرچ کن ... شرمنده من وقتم اندکه ...

والا الان اکثر مودم ها از صدا پشتیبانی می کنن ... من یادمه 4-5 سال پیش هم مودمی که خریده بودم رو با همین روش فعال کردم و حتی caller ID هم می شد !! ...

مثلا این سایت رو ببین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نرم افزار به اسم TRx Phone Recording معرفی کرده ، ببین کارت رو راه میندازه ... هرچند نیاز به تنظیمات هم باید داشته باشه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود!

این ICDmx20 قیمتش از همه بالاتر است،بین ضبط کننده های لینک زیر، شما کدوم را توصیه می کنید:

کد:

مقایسه بین اینها، یک جوری برتری در المپیوس نسبت به سونی را نشون نمی دهد؟

کد:
    کد:
    کد:
    رتبه المپیوس بالاتر است و تعداد بیشتری افراد هم نظر داده اند..
    Last edited by simorgh14; 30-07-2008 at 18:03.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا همون mx20 ، گزینه حرفه ای تری به نظر میاد ...

الیمپوس هم مارک خیلی خوبیه ... مطمئنا رقیب سونیه و گاهی حتی بالاتر ... در نظر بگیر که بحث پیدا کردنش در ایران هم مطرحه ها .. جایی می شناسی که الیمپوس بفروشه ؟ ... شاید پاساژ پایتخت ..

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مونطور که گفتم ، اگه دستگاه تلفن شما خروجی line out داشته باشه ، شما خیلی ساده می تونی با یه فیش معمولی ، خروجی Line out رو وصل کنی به ورودی Line in دستگاه voice recorder (یا اگه mp3 player ای بخری که line in داشته باشه ؛ به ورودی line in اون) .. اینطوری صدا ضبط میشه ...

این در حالیکه دستگاه تلفنی خریداری بشه که خروجی line out داشته باشه ..

//

یه راه دیگه اینه که شما از این قطعات بگیری که توی شکل زیر هست ... بهش میگن : phone recorder ...

موقع مکالمه اینو میذاری توی گوشت و وصل میشه به دستگاه voice recorder ... اینطوری صدای دو طرف مکالمه ضبط میشه ... باید بگردی اینو پیدا کنی ... فکر کنم پاساژ پایتخت یا بازار رضا اینو داشته باشن ... (تهران اینطوریه)

//

بعضی از تفلنها هستند که مکالمه تلفنی را ضبط می کنند،شما خودتان کدام نوع تلفن را می شناسید که این کار را با کیفیت بسیار خوب انجام بدهد؟

در موردphone recorder،شما گفتید کهاین دستگاه را در گوش می گذارید و بعد وصل میشه بهvoice recorder، خوب وقتی ازvoice recordeR استفاده میکنم، چه نیازی به voice recorder دارم؟

ببینید اگر من دنبال یک چیزی باشم که فقط موقعی تلهن زنگ می خوره روشن بشه و ضبط کنه و بعد خاموش بشه، چه چیزی مناسبه؟ کامپیوتر که شمامی فرمایید باید همیشه کامپیوتر روشن باشه...

پیشاپیش از اینکه پاسخ میدهید سپاسگزاری میکنم
    Last edited by simorgh14; 02-08-2008 at 18:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود!

یک سه راهی است که به یک ضبط وصل می شود، وقتی تلفن زنگ می خورد،ضبط روشن شده و مکالمه ضبط می شود.آیا همچین کاری در موردmp3 recorder هم میتوان داشت؟

یعنی تا تلفن زنگ زد روشن شده و بعد از اتمام مکالمه خاموش شود.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خط تلفن به یک دستگاه دارای سه وروردی/خروجی rj11 میره که در واقع یه فیل تره میانگذره خروجی صدا میتونه به هر دستگاهی مثل ورودی کارت صدای کامپیوتر یا voice recorder متصل شه.

_
    --------------| |-------------------- voice out
    --------------| |--------------------
    | |
    | |--------------------
    |_|------------------
    درود!

یک سه راهی است که به یک ضبط وصل می شود، وقتی تلفن زنگ می خورد،ضبط روشن شده و مکالمه ضبط می شود.آیا همچین کاری در موردmp3 recorder هم میتوان داشت؟

یعنی تا تلفن زنگ زد روشن شده و بعد از اتمام مکالمه خاموش شود.
    درسته البته ضبط خاموش / روشن نمیشه بلکه شروع به ضبط میکنه و بعد ضبط متوقف میشه(این به قول شما سه راهی که در موردش حرف زدم باطری نمیخوره.نوع دیگه ای در سالهای دور وجود داشت که باطری میخورد و ضبط رو خاموش یا روشن میکرد.در واقع یه رله داشت)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •