در مورد نحوه اتصال این ضبط کننده سونی به خط میشه توضیح بدهید؟باید به خود تلفن وصل بشه؟
در مورد نحوه اتصال این ضبط کننده سونی به خط میشه توضیح بدهید؟باید به خود تلفن وصل بشه؟
همونطور که گفتم ، اگه دستگاه تلفن شما خروجی line out داشته باشه ، شما خیلی ساده می تونی با یه فیش معمولی ، خروجی Line out رو وصل کنی به ورودی Line in دستگاه voice recorder (یا اگه mp3 player ای بخری که line in داشته باشه ؛ به ورودی line in اون) .. اینطوری صدا ضبط میشه ...
این در حالیکه دستگاه تلفنی خریداری بشه که خروجی line out داشته باشه ..
//
یه راه دیگه اینه که شما از این قطعات بگیری که توی شکل زیر هست ... بهش میگن : phone recorder ...
موقع مکالمه اینو میذاری توی گوشت و وصل میشه به دستگاه voice recorder ... اینطوری صدای دو طرف مکالمه ضبط میشه ... باید بگردی اینو پیدا کنی ... فکر کنم پاساژ پایتخت یا بازار رضا اینو داشته باشن ... (تهران اینطوریه)
//
باز یه راه دیگه که دیگه اصلا ربطی به دستگاه نداره اینه که تلفن یه خروجی line داشته باشه که اون خروجی رو وصل کنی به PC (مودم)... و با استفاده از نرم افزارهایی که صدای line رو ضبط می کنن .. مکالمات تلفنی رو یه ضرب بریزی روی کامپیوتر ...
در این مورد بیشتر توضیح بدهید .باز یه راه دیگه که دیگه اصلا ربطی به دستگاه نداره اینه که تلفن یه خروجی line داشته باشه که اون خروجی رو وصل کنی به PC (مودم)... و با استفاده از نرم افزارهایی که صدای line رو ضبط می کنن .. مکالمات تلفنی رو یه ضرب بریزی روی کامپیوتر ...
چه نرم افزاری لازم است؟ آیا این نرم افزار به صورت رایگاه در دسترس است
من voice modem ندارم، اما fax modem دارم....
اطفا توضیح کاملی بدهید
Last edited by simorgh14; 26-07-2008 at 10:30.
خط تلفن به یک دستگاه دارای سه وروردی/خروجی rj11 میره که در واقع یه فیل تره میانگذره خروجی صدا میتونه به هر دستگاهی مثل ورودی کارت صدای کامپیوتر یا voice recorder متصل شه.
_
--------------| |-------------------- voice out
--------------| |--------------------
| |
| |--------------------
|_|------------------
نرم افزارهاش که پره ... یه سرچ ساده بزن حتی به فارسی ... یعنی با کلماتی مثل " ضبط مکالمات - مودم " سرچ کن ... شرمنده من وقتم اندکه ...
والا الان اکثر مودم ها از صدا پشتیبانی می کنن ... من یادمه 4-5 سال پیش هم مودمی که خریده بودم رو با همین روش فعال کردم و حتی caller ID هم می شد !! ...
مثلا این سایت رو ببین
یه نرم افزار به اسم TRx Phone Recording معرفی کرده ، ببین کارت رو راه میندازه ... هرچند نیاز به تنظیمات هم باید داشته باشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود!
این ICDmx20 قیمتش از همه بالاتر است،بین ضبط کننده های لینک زیر، شما کدوم را توصیه می کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه بین اینها، یک جوری برتری در المپیوس نسبت به سونی را نشون نمی دهد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرتبه المپیوس بالاتر است و تعداد بیشتری افراد هم نظر داده اند..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by simorgh14; 30-07-2008 at 18:03.
والا همون mx20 ، گزینه حرفه ای تری به نظر میاد ...
الیمپوس هم مارک خیلی خوبیه ... مطمئنا رقیب سونیه و گاهی حتی بالاتر ... در نظر بگیر که بحث پیدا کردنش در ایران هم مطرحه ها .. جایی می شناسی که الیمپوس بفروشه ؟ ... شاید پاساژ پایتخت ..
بعضی از تفلنها هستند که مکالمه تلفنی را ضبط می کنند،شما خودتان کدام نوع تلفن را می شناسید که این کار را با کیفیت بسیار خوب انجام بدهد؟مونطور که گفتم ، اگه دستگاه تلفن شما خروجی line out داشته باشه ، شما خیلی ساده می تونی با یه فیش معمولی ، خروجی Line out رو وصل کنی به ورودی Line in دستگاه voice recorder (یا اگه mp3 player ای بخری که line in داشته باشه ؛ به ورودی line in اون) .. اینطوری صدا ضبط میشه ...
این در حالیکه دستگاه تلفنی خریداری بشه که خروجی line out داشته باشه ..
//
یه راه دیگه اینه که شما از این قطعات بگیری که توی شکل زیر هست ... بهش میگن : phone recorder ...
موقع مکالمه اینو میذاری توی گوشت و وصل میشه به دستگاه voice recorder ... اینطوری صدای دو طرف مکالمه ضبط میشه ... باید بگردی اینو پیدا کنی ... فکر کنم پاساژ پایتخت یا بازار رضا اینو داشته باشن ... (تهران اینطوریه)
//
باز یه راه دیگه که دیگه اصلا ربطی به دستگاه نداره اینه که تلفن یه خروجی line داشته باشه که اون خروجی رو وصل کنی به PC (مودم)... و با استفاده از نرم افزارهایی که صدای line رو ضبط می کنن .. مکالمات تلفنی رو یه ضرب بریزی روی کامپیوتر ...
در موردphone recorder،شما گفتید کهاین دستگاه را در گوش می گذارید و بعد وصل میشه بهvoice recorder، خوب وقتی ازvoice recordeR استفاده میکنم، چه نیازی به voice recorder دارم؟
ببینید اگر من دنبال یک چیزی باشم که فقط موقعی تلهن زنگ می خوره روشن بشه و ضبط کنه و بعد خاموش بشه، چه چیزی مناسبه؟ کامپیوتر که شمامی فرمایید باید همیشه کامپیوتر روشن باشه...
پیشاپیش از اینکه پاسخ میدهید سپاسگزاری میکنم
Last edited by simorgh14; 02-08-2008 at 18:00.
درود!
یک سه راهی است که به یک ضبط وصل می شود، وقتی تلفن زنگ می خورد،ضبط روشن شده و مکالمه ضبط می شود.آیا همچین کاری در موردmp3 recorder هم میتوان داشت؟
یعنی تا تلفن زنگ زد روشن شده و بعد از اتمام مکالمه خاموش شود.
درسته البته ضبط خاموش / روشن نمیشه بلکه شروع به ضبط میکنه و بعد ضبط متوقف میشه(این به قول شما سه راهی که در موردش حرف زدم باطری نمیخوره.نوع دیگه ای در سالهای دور وجود داشت که باطری میخورد و ضبط رو خاموش یا روشن میکرد.در واقع یه رله داشت)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)