تاپیک عالیی بود، کاملاً فهمیدم.
مرسی
تاپیک عالیی بود، کاملاً فهمیدم.
مرسی
منم میخوام.!!! توضیح توضیح توضیح.چرا زودتر نگفتی؟میشه یه لینک یه چیزی بدی یا خودت توضیح بدی؟خیلی دوست دارم بااولاً دات نت خودش کلاسسهای قوی ای برای رمزگذاری دارد.
این کلاس ها اشنا بشم.
ما توی همین سادش موندیم.راستی منظورت از اینکه فقط اعداد Short پوشش میگیره چیه؟و Ushort Date Type دیگه چیه؟دوماً با این رمز نگاری ساده تک کاراکتری شما فقط میتوانید اعداد Short یا UShort را پوشش دهید نه Long که چهار برابر بزرگتر است.
چرا هیچ کس توجهی نداره؟
سلام
چشم، دفعه بعد که لوگین شدم یک نمونه برایتان میگذارم، ولی برای اطلاعات جامع و کامل باید به msdn مراجعه کنید.
اعداد Short اعداد 16 بیتی هستند (معادل Integer در VB6).
نوع UShort صرفاً مختص اعداد بدون علامت است (مثبت) و از رنج 0 تا 65535 را پوشش میدهد، در حالی که Short رنج 32768- تا 32767 را دارد.
UInteger و ULong و SByte هم همین تشابهات را با انواع معمولی دارند.
چون مجموعه یونیکد برای هر کاراکتر 16 بیت (دو بایت) را در نظر میگرد، با طریقه رمز نگاری ساده فوق، شما فقط میتوانید حداکثر 65536 عدد مختلف را پوشش دهید، که دقیقاً معادل رنج پذیرش UShort است.
و اگر از اعداد بزرگتری مثل Integer یا Long استفاده کنید، اگر به خطا نخورد، همه بیتهای بالارتبه 16 بیت اول حذف میشود، انگار که وجود ندارند. یعنی باز میشود UShort.
متاسفانه، تعداد پستهای این تالار، داره کمی بیشتر از وقت آزاد من میشه!!! و دیگه بعید میدونم بتونم مثل قبل جواب گوی دوستان باشم، احتمالاً باید چند تاپیک را شانسی انتخواب کنم. !
انشا ا... اساتید و دوستان دیگر که برخی تاپیک ها را جواب میدهد، برخی دیگر را هم مرحمت کنند!
باشه.پس مثال رو یادت نره.
راستی لینکش رو توی Msdn لطف کن.
یا حق.
سلام
رمز نگاری با الگوریتم DES و...
(رمز نگاری DES تنها یکی از انواع بسیار متنوع الگوریتم های مشهور جهانی است که به ذات در دات نت وجود دارند.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر منظورتان برنامه msdn است، که لینک نمیخواهد، کافیست System.Security.Cryptography را در کادر متنی Look for وارد کنید، تا لیست کلاسسها و اعضا را مشاهده کنید.
اگر هم منظورتان سایت msdn است که باز با یک جستجوی فسقلی پیدا میشود. !
msdn.microsoft.com/en-us/library/system.security.cryptography.aspx
Last edited by _H2_; 10-09-2008 at 01:31. دليل: رفع یک ایراد تایپی
این کد نگاری امروزه بسیار کاربرد دارد ولی توضیحات بکارگیری آن چقدر کم است؟ من به دنبالشم اگر مطلب بهتری پیدا کردید لطفا قرار دهید
سلام
ضمن تبریک عضویت شما ...توضیحات بکارگیری آن چقدر کم است؟
مطلب در حد کافی قرار دارد و چگونگی انجام کار را نشان داده.
میتوانید همین را عملا انجام دهید، طبیعتاً در عمل تسلط بیشتری پیدا میکنید، ضمن آنکه کد بسیار ساده ، کوتاه و واضح است و از سینتکس استانداردی پیروی میکند، یکم دقت و فکر کنیدف متوجه خواهید شد.
متاسفانه و با شرمندگی، فرصت کافی برای شرح و بست و توضیح و شرایط دیگر ندارم.
ولی اگر سوال و مشکل مشخصی مطرح کنید، چون بحث سر نقطه کوچکی متمرکز میشود، راحت تر و با حجم تایپ کمتری میتوان مسئله را با هم و دو طرفه حلش کنیم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)