تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: ویروس autorun.info یا amvo.exe

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوستان عزیز خیلی ممنونم از راهنماییتون. ولی من عجله کردم و روی درایوی که ویندوز نصب نبود با نصب زون الارم جلوی برنامه های اتوران را گرفتم .سپس یکی یکبی همه فایلهای مشکوک از جمله autorun.info y82td.. و ntdetect.com را پاک کردم وقتی سیستم را ریستارت کردم دیگه بالا نیامد. موقع نصب ویندوز جدید هم برق رفت و دیگه نمیتونم ویندوز نصب کنم چون بعد از اولین ریستارت یعنی وقتی که فایلهاش را تو ویندوز کپی میکنه (موقع نصب ویندوز) دوباره ریستارت میشه و عملیات نصب ویندوز را ادامه نمیده .من چی کارکنم؟
    سلام دوست عزیز

خب مشکل شما اینه که هنوز فایلهای اصلی و اساسی ویندوز که برای بوت لازم و ضروری هستند را نمی شناسید .
    و تا زمانی که این فایلها را نمی شناسید نباید به اونها دست بزنید و اونها را پاک کنید .

مطمئنا شما فایلهایی مثل ntldr و ntdetect.com و حتی شاید boot.ini را از روی سیستم پاک کردید . این سه تا فایل جزء فایلهای اصلی برای راه اندازی سیستم هستند و با نبودنشون سیستم دیگه به هیچ عنوان بالا نخواهد امد .

اما بعد از پاک کردن اونها راهی به اسم ریکاوری کنسول وجود داشت که شما می تونستید به استفاده از این کنسول مشکل این فایلها را حل کرده و اونها را بازسازی کنید . که البته با نصب ویندوز هم مشکل به طور کامل حل می شد .

اما مشکل رفتن برق هم متاسفانه گریبان گیر همه شده و عمر قطعات خیلی پایین میاره .
    امیدوارم هاردتون یا ram یا پاور صدمه ندیده باشه .

اگه قادر به نصب ویندوز از روی سیستم خودتون نیستید باید با استفاده از هارد به هارد کردن با یه سیستم دیگه روی هارد خودتون ویندوز نصب کنید .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خب مشکل شما اینه که هنوز فایلهای اصلی و اساسی ویندوز که برای بوت لازم و ضروری هستند را نمی شناسید .
    و تا زمانی که این فایلها را نمی شناسید نباید به اونها دست بزنید و اونها را پاک کنید .

مطمئنا شما فایلهایی مثل ntldr و ntdetect.com و حتی شاید boot.ini را از روی سیستم پاک کردید . این سه تا فایل جزء فایلهای اصلی برای راه اندازی سیستم هستند و با نبودنشون سیستم دیگه به هیچ عنوان بالا نخواهد امد .

اما بعد از پاک کردن اونها راهی به اسم ریکاوری کنسول وجود داشت که شما می تونستید به استفاده از این کنسول مشکل این فایلها را حل کرده و اونها را بازسازی کنید . که البته با نصب ویندوز هم مشکل به طور کامل حل می شد .

اما مشکل رفتن برق هم متاسفانه گریبان گیر همه شده و عمر قطعات خیلی پایین میاره .
    امیدوارم هاردتون یا ram یا پاور صدمه ندیده باشه .

اگه قادر به نصب ویندوز از روی سیستم خودتون نیستید باید با استفاده از هارد به هارد کردن با یه سیستم دیگه روی هارد خودتون ویندوز نصب کنید .

موفق باشید .

دوست عزیز از راهنماییهاتون واقعا ممنونم.
    منظورتون از هارد به هارد اینکه من باید هارد خودمو روی سیستم دیگه قرار بدهمو هارد اونو در بیارم واز روی اون سیستمو رو هارد خودم شروع به نصب ویندوز خودم کنم؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز از راهنماییهاتون واقعا ممنونم.
    منظورتون از هارد به هارد اینکه من باید هارد خودمو روی سیستم دیگه قرار بدهمو هارد اونو در بیارم واز روی اون سیستمو رو هارد خودم شروع به نصب ویندوز خودم کنم؟
    سلام

اگه مشکل از هارد نباشه با بستن هارد روی یه سیستم دیگه و دراوردن هارد اون یکی سیستم میتونید ویندوز را روی هارد خودتون بریزید . یادتون باشه درایور ها را روی سیستم خودتون نصب کنید .

اما اگه هارد مشکل داشته باشه باید با استفاده از هارد به هارد کردن ویندوز نصب کنید .

هارد به هارد کردن یعنی اینکه شما دوتا هارد را با هم به یه سیستم ببندید .

هارد اون سیستم master هستش و شما باید هارد خودتون را به صورت slave به اون سیستم وصل کنید . و بعد از این که سیستم هارد شما را به عنوان هارد مهمان شناخت شما ویندوز را روی درایو C هارد خودتون نصب می کنید .

slave و master کردن هارد هم با استفاده از جامپرهای روی اون انجام می شه .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز از راهنماییتون بی نهایت ممنونم.
    چون ویندوزم روی f نصب بود ومن فایلهای سیستمی را از درایو cپاک کرده بودم .وقتی میخواستم ویندوز را روی fنصب کنم نمیشد چون درایو cفایلهای سیستمشو از دست داده بود .بنابراین درایو cرا فرمت کردم و ویندوز رو در cنصب کردم و نصب شد.بعد دوباره از این طریق با فرمت مجدد در موقع نصب cرا فرمت و در fویندوز نصب کردم .
    با کمال تشکر از راهنمایی شما.

داره خودمونی میشه setaieshh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم همين مشكل رو در usb ام دارم. ويروس يابم Nod32 است.اما پيداش نميكنه. ولي وقتي با برنامه WinNC بازش مي كنم اين ويروس رو نشونم ميده . من كه درست سر درنياوردم madi7610 چي گفتن اما در همين WinNC پاكش ميكنم. اما مي ترسم كامپيوترم هم آلوده شده باشه. اما ويروس يابم پيداش نمي كنه.... حالا راه بهتري غير از خريد ويروس يابbit defender وجود داره؟؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •