تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: گوشی تا قیمت 420 تومان چی بخرم!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام...
    منم N78 رو پيشنهاد ميدم...ولي دوربينش يكم مشكل داره...نه تو كيفيت...فقط تو رنگ بندي...

اينم مقايسه عكسش با 82 خودم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام...
    منم N78 رو پيشنهاد ميدم...ولي دوربينش يكم مشكل داره...نه تو كيفيت...فقط تو رنگ بندي...

اينم مقايسه عكسش با 82 خودم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاد باشي
    به نظر من کیفیت واقعی از برای N78 هست چرا که N82 رنگها رو زیادی غیر طبیعی نشون داده! و سبز رو کمی زرد قاطیش کرده! چیزی که در مورد اکثر دوربین های گوشی های نوکیا صدق می کنه و همین باعث میشه که همیشه تو دوربین سونی اریکسون برتری داشته باشه چون رنگها رو واقعی نشون میده البته N78 شروع خوبی برای نسل جدید نوکیا هست! قیمت بدون گارانتیش رو نگفتید ها!

وحید

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

يعني ميخواي بگي عكس 78 از 82 بهتره؟؟؟ عكس هاي 78 حتي به پاي 73 هم نميرسه...
    البته اگه شما از دوربينش خوشت مياد پس مباركه...

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

با این مشخصاتی که گفتین N82 بهترین گزینست

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

به نظرم ان78 به اون چیزایی که شما میخاهید نزدیکتره
    اما اگه ملاک قیمت رو هم کنارش بذاریم میتونیم ان82 و دبلیو960 رو هم توی گزینه ها بذاریم
    یو900 گوشی خوبیه اما متاسفانه قاعدتا مثل سایر سامسونگها صدای بلندی نخواهد داشت که یکی از معیارهای شما صدا هستش.
    دبلیو960 به نظرم 500 می ارزه.
    دوربین خوب
    طراحی فوق العاده شیک
    هشت گیگ حافظه
    صدای فوق العاده با کیفیت مخوصا توی هدفون رقیب نداره.تازه جدیدا هک هم شده و میشه هر بلایی سرش بیاری در ضمن میتونی Gps به صورت اکسترنال واسه دبلیو960 بخری قیمتش هم فکر کنم 20-30 تومان باشه.
    صفحه تاچ اسکرین .
    ان82 هم همه چیز رو داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به نظرم ان78 به اون چیزایی که شما میخاهید نزدیکتره
    اما اگه ملاک قیمت رو هم کنارش بذاریم میتونیم ان82 و دبلیو960 رو هم توی گزینه ها بذاریم
    یو900 گوشی خوبیه اما متاسفانه قاعدتا مثل سایر سامسونگها صدای بلندی نخواهد داشت که یکی از معیارهای شما صدا هستش.
    دبلیو960 به نظرم 500 می ارزه.
    دوربین خوب
    طراحی فوق العاده شیک
    هشت گیگ حافظه
    صدای فوق العاده با کیفیت مخوصا توی هدفون رقیب نداره.تازه جدیدا هک هم شده و میشه هر بلایی سرش بیاری در ضمن میتونی Gps به صورت اکسترنال واسه دبلیو960 بخری قیمتش هم فکر کنم 20-30 تومان باشه.
    صفحه تاچ اسکرین .
    ان82 هم همه چیز رو داره .
    سلام:
    مطمئنا GPS اکسترنال هم مشکلات خودش رو خواهد داشت. من فکر می کنم دوربین ان 78 خیلی به واقعیت نزدیک تر هست تا ان 82! ان 82 بیشتر اندازه تصویر رو بزرگ کرده تا دقت به جزئیات! البته برای من دوربین زیاد مهم نیست ولی کیفیت ان 78 از نظر من مطلوبه! از 8 گیگ هم نمیشه گذشت اما به نظر من قیمت 500 تومان برای این گوشی خیلی زیاده! چون اگه این پول رو آدم بخواد بده خب بهتره یه آیفون بگیره که کلاسش و کاراییش هم از w960 بهتره فوق 100 تومان بیشتر میده ولی به چیز بهتر! البته این نظر من هستش! نظر دوستان هم بجاست. یه سوال دیگه هم راجع به ان 78 دارم که دگمه هایی که بر روی صفحه سیاه رنگ هست به جز شماره گیر و دگمه های جوابگویی و قطع مکالمه تاچ هستن یا فشاری هستن؟! ان 82 بس که دوستان گفتن رنگ صفحه دل آدم رو میزنه و ال و بل و ایناس من بیخیالش شدم! حالا اگه میشه یکی قیمت این ان 78 بدون گارانتی و ان 82 بدون گارانتی و دبلیو 960 بدون گارانتی رو بگه البته دیشب داشتم با ان 73 کار میکردم از اینترنتش داشتم استفاده میکردم واقعا با کا 800 خانمم زمین تا آسمون سرعتش فرق داشت واقعا سرعت اعجاب آوری داشت!
    باز هم ممنون

وحید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

be nazare man shoma gooshitoono azeriye Nhabegirid chon kheili gooshihaye shik o ba keifiati dare va be hich onvan az serihaye E nagirid va ta mitoonid nokia begirid

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام:
    مطمئنا GPS اکسترنال هم مشکلات خودش رو خواهد داشت. من فکر می کنم دوربین ان 78 خیلی به واقعیت نزدیک تر هست تا ان 82! ان 82 بیشتر اندازه تصویر رو بزرگ کرده تا دقت به جزئیات! البته برای من دوربین زیاد مهم نیست ولی کیفیت ان 78 از نظر من مطلوبه! از 8 گیگ هم نمیشه گذشت اما به نظر من قیمت 500 تومان برای این گوشی خیلی زیاده! چون اگه این پول رو آدم بخواد بده خب بهتره یه آیفون بگیره که کلاسش و کاراییش هم از w960 بهتره فوق 100 تومان بیشتر میده ولی به چیز بهتر! البته این نظر من هستش! نظر دوستان هم بجاست. یه سوال دیگه هم راجع به ان 78 دارم که دگمه هایی که بر روی صفحه سیاه رنگ هست به جز شماره گیر و دگمه های جوابگویی و قطع مکالمه تاچ هستن یا فشاری هستن؟! ان 82 بس که دوستان گفتن رنگ صفحه دل آدم رو میزنه و ال و بل و ایناس من بیخیالش شدم! حالا اگه میشه یکی قیمت این ان 78 بدون گارانتی و ان 82 بدون گارانتی و دبلیو 960 بدون گارانتی رو بگه البته دیشب داشتم با ان 73 کار میکردم از اینترنتش داشتم استفاده میکردم واقعا با کا 800 خانمم زمین تا آسمون سرعتش فرق داشت واقعا سرعت اعجاب آوری داشت!
    باز هم ممنون

وحید
    خب منم بیام چند تا موضوع رو در مورد ان 78 که فکر میکنم نظرتون بهش جلب شده اضافه کنم
    1.من ان 78 ساخت فنلاند تو کرمانشاه و تهران پیدا نکردم
    همگی ساخت چین هستند نه فنلاند (لیبل زده ساخته شده در چین)
    اگه فنلاندی پیدا کردین حاجی وحید خبری به من بده
    2. قیمت ان 78 طبق آخرین قیمتی که داشتم 460 تومن بود که گرانتر از ان 82 بود !!
    3. دوربین ان 78 اصلا چه در عکسبرداری و چه در فیلمبرداری قابل مقایسه با ان 82 نیست.. !
    4.دکمه تاچ نداره (البته کلید ناوی سلکشن داره) که با کشیدن انگشتت رو دی پد تو منوها می تونه جا بجا بشی
    5.سیمبین ان 78 نسل جدیده(9.3) که تو سرعت حتی از ان 82 (که سرعتش از گوشی های
    جاوا بیشتره ) هم سریعتره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض سلام

دوستان دیروز دیدم توی علاالدین دست دوش رو که میگفت 40 ساعت کارکرده و نو و تمیز هم بود میداد 370 چیکار کنم به نظر شما؟! یعنی این ان 78 دست دوم مشکل نرم افزاری داره؟! چطوری اطمینان میشه کرد؟! راستی عجب صفحه کلید کوچولویی داره! فکر نکن انگشت روش جا بشه!)

وحید

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام:
    باز هم ممنون

وحید
    دوربین ان78 دقیقا مثل ان73 هستش.
    ان82 توی 5 مگاها جز دو سه تای برتر هستش مخصوصا با اون فلاش جای هیچ رقیبی واسش نیست.
    از لحاظ قیمت هم خیلی خوبه.در کل ان82 از ان78 به مراتب بهتره.

خب منم بیام چند تا موضوع رو در مورد ان 78 که فکر میکنم نظرتون بهش جلب شده اضافه کنم
    1.من ان 78 ساخت فنلاند تو کرمانشاه و تهران پیدا نکردم
    همگی ساخت چین هستند نه فنلاند (لیبل زده ساخته شده در چین)
    اگه فنلاندی پیدا کردین حاجی وحید خبری به من بده
    2. قیمت ان 78 طبق آخرین قیمتی که داشتم 460 تومن بود که گرانتر از ان 82 بود !!
    3. دوربین ان 78 اصلا چه در عکسبرداری و چه در فیلمبرداری قابل مقایسه با ان 82 نیست.. !
    4.دکمه تاچ نداره (البته کلید ناوی سلکشن داره) که با کشیدن انگشتت رو دی پد تو منوها می تونه جا بجا بشی
    5.سیمبین ان 78 نسل جدیده(9.3) که تو سرعت حتی از ان 82 (که سرعتش از گوشی های
    جاوا بیشتره ) هم سریعتره !
    عجیبه نمیدونستم فنلاند نیستش.
    با سایر حرفات هم موافقم علی جان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •