اقا برنامه ريديف نيست نشد امشبرو حال شو ببريم...
اقا برنامه ريديف نيست نشد امشبرو حال شو ببريم...
ما فيا جان اين بازي رو خيلي وقت پيش گرفتم اما نه روي 6630 و نه روي 7610 جواب نميده........
اگر امكانش هست يه راهنمايي بكنيد
دوستان اين بازي كه مافيا جان زحمتش رو كشيدن متاسفانه خراب هست يعني دانلود ميشه ولي كار نميكنه ولي من بعد از كلي گشتن تونستم مرحله 11 تا 21 اين بازي رو پيدا كنم و آپلود كردم مي تونين از لينك زير مراحل 11 تا 21 اين بازي رو بگيرين ( البته بايد خود بازي رو هم از قبل داشته باشين) داخل اين فايل يك فايل متني هست كه ميگه كه اين مراحل رو بايد كجا كپي كنيد تا كار كنه.(بايد به وسيله مموري ريدر توي قسمت E:\System\App\Bounce\Level\ بايد كپي كنين.)
در ضمن بخاطر اين كه حق جايي كه ازش دانلود كردم از بين نره ايميل و سايتي كه داخل اون فايل متني هست رو پاك نكردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافيا : رضا جون تبليغ ممنوع بيدولي ممنون بابت اين قدرداني و حفظ كپي رايت شما
اديت شد لينك
راست ميگم بچه ها اجرا نميكنه عزيزم
دوستان شما بايد اين بازي رو توسط un make sis تكه كنيد و در قسمت سيستم و app بريزيد و صد در صد اجرا ميشه خودم دارم بازي ميكنم و نميتونيد مستقيم توسط گوشي نصبش كنيد
حرفتون كاملا درسته اين كار رو انجام دادم و اجرا شد .
الن هم در حال بازي هستم
Hi, sory i was asking a riend to translate this page, now the friend is not here, i was installing bounce, and now it says unable to install app name required. Please help in english. Thank u
thanxxxxxxxxxx
خوب من ثبت نام هم كردم ولي بازم نمي تونم دانلودش كنم. بايد چيكار كرد؟ لينك واسه دانلود نداره كه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)