سلام
اینم فایل خطاهای مودم برای دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینم فایل خطاهای مودم برای دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hamid Reza; 17-07-2008 at 14:13.
سلام
چرا گاهی اوقات بعد از ریخته شده ویندوز هنگام اتصال به اینترنت با ارور 680 مواجه می شیم ( در حالیکه قبلش این مشکل نبوده ) چطور می شه این مشکلو حل کرد و به اینترنت وصل شد .
سلام
Error680
خط تلفن وصل نيست .
There was no dial tone
پيغام : هيچ سيگنالي توسط مودم دريافت نمي شود ( مودم بوق تلفن را دريافت نمي کند )
راه حل :
1- ممکن است سوکت کابل تلفن اشتباه وصل شده باشد
2- تلفن شما احتياج به يک پيش شماره دارد ( در مواردي که تلفن داخلي باشد )
3- با گذاشتن يک علامت کاما (,) بعداز پيش شماره داخلي به دستگاه سانترال فرصت بيشتري براي آزاد کردن خط بدهيد به عنوان مثل اگر تلفن ISP عدد 9718733 باشد وعدد 82 براي آزاد کردن خط استفاده مي شود بايد به اين صورت عمل نمود82و9718733
4- بعضي از مودم ها شماره هاي بيشتر از 34 رقم را نمي توانند شماره گيري کنند . پس اين مسأله را نيز در نظر داشته باشيد چون فقط مودمهاي Multitech,usrobatic روشهاي اصولي براي شماره گيري با ارقام بالا را دارند .
اين ارور 902 , 906 چي هستن كه سيستماي من همش اينارو ميدن!!
سلام
من اینا را پیدا کردم
نمیدونم کدومشه
dial up error code
902 The specified protocol identifier is not known to the router.
906 The interface is not connected.
پیغامهای خطا در IBSng برای کاربران
902 . برای کاربر قانون شارژ تعریف نشده است.
906 . اعتبار کاربر به پایان رسیده است.
سلام ..
چند وقته كه مودم كامپيوتر منزل دچار مشكل شده راستش يه شب كه به نت وصل بودم تلفن زنگ خورد بعد از اين تماس ديگه هر چي سعي كردم نتونستم به نت وصل بشم چند بار ويندوز عوض كردم كانكشن جديد ساختم اما هيچ فرقي نكرد .. حتي براي اطمينان از سالم بودم مودم شماره گوشيمو بهش دادم .. ديدم كه شماره گيري مي كنه لطفن منو راهنمايي كنيد بايد چي كار كنم ؟
اينم يه عكس از خطايي است كه مرتب ظاهر ميشه :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)