واقعا GodOfWar یکی از بهترین بازیهایی بوده تا حالا بازی کردم فوق العاده بوده هم رویه PS2 و هم نسخه PSP، ولی چه فایده که نسخه جدید رویه PS3 هست و نمیشه کاریش کرد ببینم اصلا کسی PS3 داره ؟
واقعا GodOfWar یکی از بهترین بازیهایی بوده تا حالا بازی کردم فوق العاده بوده هم رویه PS2 و هم نسخه PSP، ولی چه فایده که نسخه جدید رویه PS3 هست و نمیشه کاریش کرد ببینم اصلا کسی PS3 داره ؟
خیلی بازی قشنگیه من که با شماره 1 ،2 خیلی حال کردم گاد اف وار تنها دلیلی میتونه باشه که منو مجبور کنه پلی 3 بگیرم.
گرافیک این بازی حالمو بهم زد.
واقعا دیوید جفی نا امیدم کرد. :-(
گرافیک که مهشره ! عین تابلو نقاشی می مونه !
سلام
احتمالش هست که برای PC و یا X-Box 360 منتشر بشه ؟![]()
نه اصلا احتمالش حتی صفر هم نیست ! :دي
نه ممکن نیست، چون این بازی توسط خوده سونی تولید میشه.
سلام
یه خبر جدید اومده در مورد این بازی که می گن این بازی یه صورت آنلاین هستش و یه نفر باید Kratus و یک نفر باید یه نفر دیگه رو که هنوز معلوم نشده کیه کنتترل کنه
شاید من به همین دلیل online بودن بازی یه ps3 20 gig بگیرم ولی خدایییش گرونه !
من عاشق نسخه 2 این بازی در پی اس 2 بودم ولی زیاد با 1 حال نکردم ولی فکر کنم بابت گرافیک و همین آنلاین بودن خودمو برای خرید ps 3 حتّی بکشم !
اگه بازم خبر بهم رسید می گم .
خدانگهدار
احتمال بودن یک شخصیت دیگه خیلی زیاده که حتی مشیه کنترلش هم کرد ولی اطلاعات زیادی گفته نشده که میشه به صورت 2 نفره یعنی Co-oP اجرا کرد یا نه
یه سری از جزییات بازی لو رفته ولی اینکه صحت دارن یا نه هنوز معلوم نیست
- در نسخه های 1 و 2 که شما حداکثر 15 دشمن در صفحه می دیدید الان این عدد به 50 افزایش یافته !
- شما می توانید هیولا ها (monsters) رو کنترل کنید
- کریتوس در نسخه ی PS2 از 5000 پولی گان استفاده می کرد که الان این عدد به 20000 افزایش یافته !
- سلاح ها بهتر ساخته شده که باعث تنوع بیشتری میشه و سلاح های مختلفی وجود خواهد داشت که باعث میشه استیل مبارزات با هم فرق داشته باشه
- lion gauntlets(دستکش بزرگ آهنی ) که در بازی یکی از سلاح ها هست نامش Cestus هستش
- AI دشمنان خیلی روانتر و بهتر شده و در بعضی موارد یک فرمانده کنترل بقیه دشمنان رو در دست داره
- دشمنان متنوع خواهند بود حتی اگر از یک نوع باشند آنها حالت های متفاوتی خواهند داشت
- تعداد باس فایت ها از شماره 1 بازی بیشتر ولی از شماره 2 کمتر است !
- مولتی پلیر نداره !
- یکی از باس فایت ها مبارزه با Hades است ( کی هست حالا این ؟! :دي )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)