خوب علاوه بر اسکریپت راه های دیگه ای هم هست که تعداد بازدید رو غیر عادی بالا میبره
با php هر کاری میشه کرد . نیازی به آتو رفرش هم نیست . البته بستگی داره از چه روشی این کار رو انجام بدی. حتی گروه هایی هستند که کارشون اینه . مثلا کاری میشه کرد که یک بازدید به اندازه 10 بازدید نمایان شه. ولی دوست عزیز موتور سرچ گوگل یکم زیادی با هوشه و اگه به موضوع پی ببره که میبره می ذارتت تو black list و هر چی رنک به دست آوردی هم کشکلطفا وقتتو تلف نکن مطمئنا هم چین چیزی وجود ندارد احتمالا این کد را با کد اتو رفرش اشتباه گرفته ای که اصلا بازدید ها رو نمی بره بالا بلکه از بس صفحه رو تکرار می کنه باعث بالا رفتن الکی می شه.
این با خودته که این کار و بکنی یا نکنی ولی بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای انجامش بدی از روش هایی استفاده کن که تا حالا استفاده نشده
این برنامه رو دیدم ( یعنی باهاش کار کردم)Internet Business Promoter (IBP) 10.0.3 Business Edition
این برنامه خوبی هست و راه حل های seo رو که راه حل های قانونی هستند رو برای وب سایت شما پیشنهاد میکنه . ولی این با اون چیزی که دوستمون میخواد یه خورده متفاوته . چون این برنامه راه های اصولی رو به کار میبره گرچه اندکی زمان بر هست ولی پایه ای هستش و به نظر من بهترین روش برای افزایش بازدید کننده ها هست . ولی چیزی که دوستومن میخواد اسکریپتی هست که تعداد بازدید کننده رو بیش از حد واقعی نشون بده .
در مورد سریال نامبر هم که یه فایل کرک شده داخل همون فایل rar هست که با کپی کردن اون مشکل حل میشه .![]()