This is the topic to download book 504
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This is the topic to download book 504
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه زبان دوستان
من دارم بر کنکور کارشناسی ارشد( رشته مدیریت اجرایی) زبان میخونم برا لغت چند کتاب زیر رو گرفتم
- 504 absolutely essential words
- Essential words for the toefl
- 1500words for the tofel
- 1100 words you need to know
البته من خود کتاب 1100 رو ندارم ولی یه کتاب بنام تافل رهنما دارم که لغات 1100 رو داره
کسی تا حالا1100 رو مطالعه کرده؟ لطف کنه تکنیکهای خوندنشو بده.
برا گرامر کتابEnglish grammar digestچجور کتابیه؟ لطف کنین نظر بدین.
برا ردینگ کسی تکنیکهای ردینگ تافل رو داره؟ اگه فایل pdf به فارسی یا انگلیسی و یا فایل صوتی و تصویری دارین ممنون میشم یا سایت براش معرفی کنین؟
ممنون
البته سوال فارسی فقط در تاپیک خودش
اما شما مطمئنید که این منابعی که گفتید برای کارشناسی ارشد رشته ی خودتون است
والله من این کتاب ها را نخوندم ولی فکر نمیکنم کتاب های راحتی باشه
1100 که شنیدم لغاتش practical نیست و شایدم خود native ها خیلیا شا ندونن
اون digest هم رفیقم میخوندش ( برای کنکور کارشناسی ارشد زبان ) میگفت خیلی سخته !![]()
مطمئناً خوندن این کتاب ها موثر هست ولی زبان ارشد اونقدر سخت نیست که نیاز به خوندن این همه منبع داشته باشه!!
15 تا سوال عمومی که بیشتر نداره! 5 تا گرامر و 10 تا لغت! من فقط کتاب 504 رو خوندم و به نظرم کافی بود سوال های گرامرش هم اکثراً در حد گرامر دبیرستان بود یه سری اطلاعات عمومی راجع به گرامر داشته باشین کافیه و اصلاً نیازی نیست که وارد جزئیات بشین!
اگه واسه زبان تخصصی بیشتر وقت بذارین بهتره ! چون یه معانی یه سری لغات مشخص رو باید بدونید و 90 در صد سوالات هم از همون مطالبی هستند که توی کتاب هستند! خلاصه این که فکر می کنم وقت گذاشتن واسه زبان تخصصی نتیجه بخش تره!
پ.ن: کسب یه درصد خوب در درس زبان شدیداً رو رتبه ای که تو ارشد کسب می کنید تاثیر گذاره .
موفق باشید
حرفای نارسیس جان تایید میشه ؛ بخصوص این یکی :
من خودم بار اولی که شرکت کردم (سال سوم دانشگاه) در رشته خودم (نرم افزار) ، فقط زبان رو 96 زدم و بقیه درس ها رو شاید متوسط 5-10 درصد زدم ... رتبه ام شد 800 ...پ.ن: کسب یه درصد خوب در درس زبان شدیداً رو رتبه ای که تو ارشد کسب می کنید تاثیر گذاره .![]()
من هم فقط کتاب 504 را خوندم + سوال زبان سالهای قبل..کتاب راهیان ارشد فکر کنم..کل سوالات زبان فنی مهندسی سالهای قبل را خوندم
کاملا موافقم، با 20% زبان بیشتر از یکی از دوستام و بقیه درصد ها مساوی، حدود 100 نفر رتبه ام فرق می کرد![]()
ببینید دوستان عزیز زبان ام بی ای 100 سواله و از تافل هم مشکلتره پس تو بایدخوندنشون شک ندارم
ولی هدف من از پست تکنیکهای ردینگ تافل بود که هیچ کی جواب نداده بود؟
سلام
کسی میتونه در این مورد به بنده کمک کنه؟
ممنون
منابع کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی فراگیر پیام نور؟
plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ss
سلام
در مورد زبان کارشناسی ارشد تا به حال چند بار صحبت شده.
چیزی که برای خود من جواب داد.
1- کتاب 504
خوندن و یاد گرفتن تمام لغات
2- سوالهای زبان سالهای گذشته مربوط به تمام رشته های مشابه خودتون
3- کتاب گرامر
که هر نوع کتابی میتونه باشه .. English Grammar in use و کتابهای مشابه
4- لغات تخصصی رشته خودتون که بهتر از هر کس خودتون می دونید کجا پیداش کنید
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)