Nokia 5300 رنگ مشکیش دخترونه نیست اما راستشو بخوای قرمزش چرا یخورده سوسوله.
من دقیقا نمیدونم قیمت این گوشی هایی که میگم چقدره و آیا تو اون محدود قیمت یعنی 150 تومن قرار میگیره یا نه .
اما بهر حال پیشنهادم رو میکنم و اگر دیدی قیمتشون خوبه میتونی بگیری چون گوشی های خوبی هستند.
Sony Ericsson w810i یکی از بهترین گوشیهاست که هم باطری خوبی داره و هم یکی از بهترین 2 مگاپیکسلی
هاست و هم اینکه Edge داره و اگر زمانی خواستی با اینرانسل و یا خط دیگه ای از طریق گوشی به اینترنت وصل
بشی این امکان رو بهت میده. صدای خوبی داره و مموری رو هم تا 4 گیگابایت پشتیبانی میکنه. هندزفری سری
دبلیو تو پکش هست که با اون هندزفری گوش دادن به موزیک با مگاباس خیلی دلنشینه. رادیو هم داره و از فلشش به
عنوان چراغ قوه هم میشه استفاده کرد. باطری خوبی هم داره و شارژ رو خوب نگه میداره. راحت 3 الی 4 روز با کار
کردن معمولی میرسه.
اما دبلیو 810 یعنی همینی که در بالا عکسشو گذاشتم یک عیبی داره که نمیشه ازش گذشت و اون اینکه
بلوتوث این گوشی قابلیت A2DP رو نداره. یعنی نمیتونی از این هندزفری های بی سیم بخری و با اون موزیک
گوش بدی. اما هندزفری های بی سیم برای مکالمه و صحبت کردن با تلفن رو خوب جواب میده. البته هندزفری
های بیسیم به نظر من زیاد هم جالب نیستند چون دشمن باطری گوشی هستند و باطری رو زود تموم میکنند اما
برای مکالمه خوبند.
دومین گوشی پیشنهادی من باز هم از سری دبلیو هست. یعنی دبلیو830. دقت کن که این گوشی دو مدل داره
یکی دبلیو850 و اون یکی دبلیو830 و منظور من اینجا دبلیو830 هست. فرق این دو مدل در اینه که دبلیو830 دارای
Edge است و 3G نداره اما دبلیو 850 دارای 3G هست و Edge نداره. چون در ایران 3 جی هنوز فعال نیست و معلوم
هم نیست که فعال بشه بهتره که دبلیو830 رو بگیری چون EDGE داره و روزی به دردت میخوره.
اما اگر اتصال به اینترنت از طریق گوشی برات مهم نیست همون دبلیو850 رو بگیری بهتره چون یخورده باطریش
بهتره. مال دبلیو830 حدود 900 میلی آمپره اما مال دبلیو850 حدود 950 میلی آمپره یعنی فقط 50 میلی آمپر در
حجم شارژ باطری با هم تفاوت دارند.
در کل دبلیو830 با اون گوشی اولی که بهت پیشنهاد دادم یعنی دبلیو810 تفاوت های زیادی ندارند و هر دو تقریبا
تمام امکانات همدیگه رو دارند و فقط در شکل و ظاهر با هم فرق میکنند اما دبلیو830 بعضی برتری ها رو نسبت
به دبلیو810 داره و اون هم اینها هستند.
1. دبلیو830 دارای واکمن پلیر نسخه 2 هست و همون طور که در عکس میبینی قیافه اش همون شکلیه و
خوشکلتره اما دبلیو 810 واکمن پلیر نسخه 1 رو داره هر چند که هم کیفیتش خوبه و هم صداش اما قیافه هاشون
با هم فرق میکنه.
2. دبلیو 830 دارای A2DP است و همونطور که قبلا گفتم میتونی از طریق هندزفری بلوتوث موزیک گوش بدی.
3. در پکی که همراه گوشی میدن 1 گیگابایت مموری کارت هم باید همراهش باشه البته اگر ازش کش نرن.
سومین گوشی پیشنهادی من باز هم سری دبلیو از سونی اریکسون هست چون اگر فقط یک بار با این سری
کار کنی میفهمی کیفیت یعنی چی. این گوشی اسمش دبلیو 710 هست. امیدوارم قیمتش همون دور و بری
باشه که میخوای.
این گوشی تمام امکاناتی رو که دبلیو830 داره اینم داره اما فرقشون اینه که ...
1. دبلیو710 یک ال سی دی دیگه برای کنترل کردن موزیک بدون باز کردن گوشی رو داره و خیلی هم شیکه.
2. امکانات ورزشی داره مثل قدم پا رو میشماره و سرعت و از این جور چیزها ... و به همین دلیل چون یک گوشی
اسپورت و ورزشی هست بدنه ش و کلا کیفیت قطعاتش محکمه و خوب ساخته شده.
3. دبلیو 710 در پکش مموری کارت 512 مگابایتی است اما تا 4 گیگابایت مموری کارت رو پشتیبانی میکنه.
4. این گوشی مثل دبلیو810 دارای واکمن پلیر نسخه 1 است.
5. در پک این گوشی امکاناتی مانند بازو بند و کمر بند هست که میتونی گوشی رو یا به بازو و یا به کمر شلوار اگر
داشته باشی ببندیشرمنده ... شوخی بود. عکس پایین.
اما عیب این گوشی.... عیبش اینه که با وجود اینکه دوربینش 2 مگاپیکسلیه و در روز عالی عکس میگیره اما فلش
نداره و در نتیجه عکس هاش در شب و یا جاهای تاریک خراب میشه. اما روی عکس های روزش میتونی حساب
کنی. در کل از نظر دوربین نه این گوشی و نه دبلیو830 به دبلیو810 نمیرسن و اگر دوربین برات مهمه بهتره همون
دبلیو810 رو بگیری چون هم اوتوفکوس داره و هم فلشش هم خوبه و هم اینکه کیفیت عکس هاش هم برای
یک 2 مگاپیکسلی خیای خوبه.
در کل به نظر من اگر میخوای از سری K بگیری از 3 مگاپیکسل به پایین نگیر چون در عکس فرقی با گوشی هایی
مانند دبلیو810 نمیکنند. یعنی اگر میگیری مستقیم برو سراغ کا800 یا کا790. اما اگر میخوای 2 مگاپیکسلی
بگیری که هم عکسش خوب باشه هم کیفیت و بلندی صداش خوب باشه و هم امکانات خوبی داشته باشه
بغیر از سری دبلیو چیز بهتری گیرت نمیاد. از سری دبلیو هم امیدوارم این 3 گوشی که بهت گفتم در محدوده
قیمت شما باشه.
بهر حال هر چی گرفتی مبارکت باشه...![]()