تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: آیا میدانستید؟ (آرشیوی از ترفندهای موبایل ، شما هم اگه ترفندی بلدی بیا اینجا بنویس)

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

هنگامی که گوشی خیس میشود
    تصویر کنید ؛ با ذوق و شوق فراوان و البته هزینه ای فراوان تر ، گوشی موبایل خود را خریداری کرده اید! اما یک غفلت کوچک کافی است تا با افتادن گوشی در داخل جوی آب و یا حتی سرویس بهداشتی (99% مواقع!) تمامی امید و آرزوهای شما نابود شود! تصور به این موضوع نیز بسیار دردناک است! اما نه! اندکی صبر کنید! هنوز تا نابود شدن کامل گوشی زمان زیادی مانده! در این ترفند قصد داریم تا با معرفی یک ترفند خارق العاده روشی را معرفی کنیم که گوشی شما اگر یک دوش حسابی هم گرفته باشد نجات پیدا کند! ترفندی که در عین حال عجیب اما کاربردی است!
    ابتدا به این داستان واقعی توجه کنید! :

Ernesto Londoño ، خبرنگار واشنگتن پست ، پس از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه برمیگردد و شروع میکند به شستن دست و رویش ، اما از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی قرار بود ، ناگهان در چند لحظه کیف میگردد و گوشی BlachBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد! پس از اینکه از شوک حادثه خارج میشود ، سریع گوشی را از آب خارج میکند ، باتری گوشی را در می آورد و شروع به خشک کردن گوشی با سشوار میکند! اما پس از اندکی هنگامی که میبینید این روش موثر نیست و گوشی نیز وارد حالت کما شده است ، به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته تماس میگیرد و از او کمک میخواهد. دوست عزیز هم در پاسخ او میگوید که گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذارد! بله! برنج نپخته! همگی ما دیده ایم که برنج خاصیت جذب رطوبت دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم (ترفندستان) ولی این نکته دیگر واقعأ ظریف است! سر انجام پس از اینکه گوشی یک روز در داخل ظرف برنج می ماند ، کاملأ سالم و مانند روز اولش میشود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده میگردد.
    این جناب خبرنگار هم تجربه گرانقیمتش را در واشنگتن پست برای عموم نوشته است ، البته آن دوستی که این روش را برای او توضیح داده است نامش فاش نشده چرا که ظاهرأ وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار میکند و فاش شدن نامش برای او دردسر ساز خواهد بود.

اما در این زمینه میتوان عمل دیگری را نیز صورت داد:
    گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود. الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود.

این روش شاید بیشتر قابل ادراک تر باشد! اما کارایی روش اول بیشتر است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اس ام اس ، کاربردی و برای تمامی فصول!
    دیکشنری ، قرآن ، استخاره ، whois ، فال حافظ ، زمان پخش برنامه های تلوزیون ، مکان های دیدنی هر شهر ، محاسبه مسافت بین شهر ها ، ساعت کشور ها ، سرویس نهج البلاغه ، سرویس عاشقانه ، پیام سلامتی ، 6 تیم اول لیگ برتر و بسیاری از خدمات دیگر! کلیه این خدمات تنها با ارسال یک SMS! با استفاده از این ترفند شما میتوانید با ارسال SMS به شماره مخصوصه هر سرویس ، از اطلاعات آن که به شکل SMS برای شما ارسال میشود کاملأ رایگان و تنها با هزینه یک پیامی که میفرستید ، استفاده کنید.

به شماره مربوط به هر سرویس یک SMS خالی ارسال کنید ، سپس اندکی صبر کنید تا خدمات مربوطه برای شما SMS شود:

۱۰۰۰۳۸۰: جک، با ارسال یک اس ام اس که در آن تعداد جک درخواستی نوشته شده است برای شما یک جک ارسال میشود.

۱۰۰۰۳۸۱: سرویس حدیث.

۱۰۰۰۳۸۲: سرویس نهج البلاغه.

۱۰۰۰۳۸۳: سخن روز.

۱۰۰۰۳۸۴: آیا میدانید؟

۱۰۰۰۳۸۵: سر کاری.

۱۰۰۰۳۸۶: سرویس عاشقانه.

۱۰۰۰۳۸۷: سرویس پند آموز.

۱۰۰۰۳۸۸: فال حافظ.

۱۰۰۰۳۹۱:اس ام اس چیستان.

۱۰۰۰۳۹۲: ساعت کشور ها.

۱۰۰۰۳۹۳: ترین ها (بهترین ها و بد ترین ها).

۱۰۰۰۳۹۴: مکان های دیدنی هر شهر.

۱۰۰۰۳۹۵: پیام سلامتی.

۱۰۰۰۳۹۶: محاسبه مسافت بین شهر ها.

۱۰۰۰۳۹۷: فیلم های روی پرده سینما.

۱۰۰۰۳۹۸: زمان پخش برنامه های تلوزیون.

۱۰۰۰۳۹۹: شش تیم اول لیگ فوتبال کشور.

۱۰۰۰۴۰۰: بازی پیشنهادی.

۱۰۰۰۴۰۱: جدید ترین نرم افزار.

۱۰۰۰۳۵۵: اس ام اس whois در صورتی که نام سایت مورد نظر خود را برای این سرویس ارسال کنید مشخص میشود که این سایت Available است یا خیر.

۱۰۰۰۳۵۷: استخاره با ارسال یک اس ام اس به این شماره سیستم به طور خود کار برای شما استخاره میگیرد ( ترفندستان ) و جواب استخاره را برای شما ارسال میکند.

۱۰۰۰۳۵۸: آب و هوا، با ارسال نام شهر مورد نظر به این شماره وضعیت آب و هوای آن شهر برای شما ارسال میشود.

۱۰۰۰۳۵۹: قرآن، با ارسال یک اس ام اس که ابتدا شماره سوره و سپس شماره آیه و سپس حرف F یا A (برای فارسی یا عربی بودن آیه) در آن باشد.

۱۰۰۰۳۷۰: دیکشنری، با ارسال یک لغت انگلیسی به این شماره معنی فارسی آن برای شما ارسال میگردد.

به نقل از ترفندستان

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سرعت انتقال فایل از طریق بلوتوث در گوشی های معمولی 20 کیلو بایت بر ثانیه است. با نزدیک کردن دو گوشی به یکدیگر (کمتر از یک متر) سرعت را دوبرابر کنید!! (خودم تستش کردم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

مگه به فاصله ربطی داره.امواجه ها

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اس ام اس ، کاربردی و برای تمامی فصول!
    دیکشنری ، قرآن ، استخاره ، whois ، فال حافظ ، زمان پخش برنامه های تلوزیون ، مکان های دیدنی هر شهر ، محاسبه مسافت بین شهر ها ، ساعت کشور ها ، سرویس نهج البلاغه ، سرویس عاشقانه ، پیام سلامتی ، 6 تیم اول لیگ برتر و بسیاری از خدمات دیگر! کلیه این خدمات تنها با ارسال یک SMS! با استفاده از این ترفند شما میتوانید با ارسال SMS به شماره مخصوصه هر سرویس ، از اطلاعات آن که به شکل SMS برای شما ارسال میشود کاملأ رایگان و تنها با هزینه یک پیامی که میفرستید ، استفاده کنید.

به شماره مربوط به هر سرویس یک SMS خالی ارسال کنید ، سپس اندکی صبر کنید تا خدمات مربوطه برای شما SMS شود:

۱۰۰۰۳۸۰: جک، با ارسال یک اس ام اس که در آن تعداد جک درخواستی نوشته شده است برای شما یک جک ارسال میشود.

۱۰۰۰۳۸۱: سرویس حدیث.

۱۰۰۰۳۸۲: سرویس نهج البلاغه.

۱۰۰۰۳۸۳: سخن روز.

۱۰۰۰۳۸۴: آیا میدانید؟

۱۰۰۰۳۸۵: سر کاری.

۱۰۰۰۳۸۶: سرویس عاشقانه.

۱۰۰۰۳۸۷: سرویس پند آموز.

۱۰۰۰۳۸۸: فال حافظ.

۱۰۰۰۳۹۱:اس ام اس چیستان.

۱۰۰۰۳۹۲: ساعت کشور ها.

۱۰۰۰۳۹۳: ترین ها (بهترین ها و بد ترین ها).

۱۰۰۰۳۹۴: مکان های دیدنی هر شهر.

۱۰۰۰۳۹۵: پیام سلامتی.

۱۰۰۰۳۹۶: محاسبه مسافت بین شهر ها.

۱۰۰۰۳۹۷: فیلم های روی پرده سینما.

۱۰۰۰۳۹۸: زمان پخش برنامه های تلوزیون.

۱۰۰۰۳۹۹: شش تیم اول لیگ فوتبال کشور.

۱۰۰۰۴۰۰: بازی پیشنهادی.

۱۰۰۰۴۰۱: جدید ترین نرم افزار.

۱۰۰۰۳۵۵: اس ام اس whois در صورتی که نام سایت مورد نظر خود را برای این سرویس ارسال کنید مشخص میشود که این سایت Available است یا خیر.

۱۰۰۰۳۵۷: استخاره با ارسال یک اس ام اس به این شماره سیستم به طور خود کار برای شما استخاره میگیرد ( ترفندستان ) و جواب استخاره را برای شما ارسال میکند.

۱۰۰۰۳۵۸: آب و هوا، با ارسال نام شهر مورد نظر به این شماره وضعیت آب و هوای آن شهر برای شما ارسال میشود.

۱۰۰۰۳۵۹: قرآن، با ارسال یک اس ام اس که ابتدا شماره سوره و سپس شماره آیه و سپس حرف F یا A (برای فارسی یا عربی بودن آیه) در آن باشد.

۱۰۰۰۳۷۰: دیکشنری، با ارسال یک لغت انگلیسی به این شماره معنی فارسی آن برای شما ارسال میگردد.

به نقل از ترفندستان
    اینا کار نمیکنه

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

#06#*
    باعث نمایش سریال گوشی میشود. حالا ترفند:
    وقتی این کد را وارد کردید رقم هفتم و هشتم اولین سری عدد را نگاه کنید:
    اگه01 یا 10 باشه یعنی ساخت فنلاند است (احتمالا&quot و خوب است!!
    اگه 00 باشه گوشی شما اصلیه و بهترینه!
    اگه 02 یا 20 باشه مونتاژ آلمانه
    اگه08 یا 80 باشه گوشی شما ساخت آلمانه
    اگه13 باشه گوشی شما ساخت آذربایجان بوده و بسیار خطرناک است و خوب نیست
    من یه گو شی دیدم که رقم هفتم و هشتم سریالش 01 بود ولی رو گوشی نوشته بود MADE IN GERMANY میشه توضیح بدید گوشی نوکیا مدل 6270 بود

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

گوشيت خاموش ولي كسي زنگ بزنه شمارش بيفته !

--------------------------------------------------------------------------------

اره ميشه گوشيت خاموش باشه ولي كسي كه زنگ مي زنه شمارش بيفته
    من اين كارو با گوشي هاي سوني اريسون كردم كه توضيح مي دم
    1.اين كد رو وارد مي كني *67*09151000000#(از راست به چپ وارد كنيد
    2 .بعد از اين كه اين كد رو وارد كرديد به قسمته setings >calls>manage calls>accept call رفته و گزينه ي none را انتخاب كنيد
    حال هر كي تماس بگيره شمارش ميفته و مي گه "دستگاه مورد نظر خاموش مي باشد"
    (آرشیو)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

( آرشیو )
    شايد براي خيلي از شما ها پيش اومده كه يه وقت كسي بهتون زنگ ميزنه شما نميخواين بهش جواب بدين؟؟؟اما اگه قطع كنين ضايعست
    در اين ترفند به شما ياد ميدم كه با هر گوشي و هر خطي به راحتي خودتون هر وقت خواستين از دسترس ديگران خارج كنيد!!!

روش كلي اين ترفند به اين صورت هست كه من به شما زنگ ميزنم شما قطع(reject)ميكنيد و من ميشنوم مشترك مورد نظر مجوز برقراري اين ارتباط را ندارد فكر ميكنم خط شما قطع هست....
    آموزش:
    1.تو گوشي خودتون اين شماره رو شماره گيري كنيد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پيغام Divert When Busy (اين پيغام در هر گوشي متفاوت هست)نمايش داده ميشود

2.خوب حالا هر كي زنگ زد شما اگه قطع(reject)كنيد مشترك مورد نظر مجوز برقراري اين ارتباط را ندارد شنيده ميشود

برا غير فعال كردنش هم اين شماره رو شماره گيري كنيد؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ( آرشیو )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بيا فكر كنم بيشتر سوني اريكسون ها بدونن اين ترفند برا من خيلي قديمي شده !!!
    ميرين تو قسمت contacts/options/special numbers/fixed dialling/activate
    بعد اونجا بايد pin2 گوشيتون رو وارد كنيد تا غير فعال بشه ديگه نميتونيين زنگ بزنين و پيام بفرستينبرا فعال شدن هم همونجا ديگه pin2 رو وارد كنين

( آرشیو )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    این ترفند هایی که میگم رو خودم کشف کردم ! البته شاید به ذهن کسای دیگری هم رسیده باشه!
    خب مسئولیت این ترفند ها هم با خودتون ، من فقط میگم تا گول نخورید!
    ترفند اول:
    مقدمه 1: نیافتادن شماره شما در پیام کوتاه توی گوشی های نوکیا

برای نیافتادن شماره این کار ها رو بکنید:
    1)
    messaging>>option>>setting>>text message>>message sent as>>e-mail>>ok>>

2)
    وارد new messageشوید و شماره طرف را وارد کنید
    در سطر اول مسیج یه ایمیل ساده رو وارد کنید
    من2@1 رو وارد کردم

یه فاصله خالی بزارید و بعد شروع کنید پیام خود رو بنویسید

و بفرستید

برای تست می توانید اولین پیام را به شماره خودتان سند کنید

توجه : باید گوشی مقابل هم خاصیت ایمیل رو داشته باشه مثل اکثر نوکیا ها و سونی اریکسون
    حالا نرید تا تونستید فحش بار طرف کنید چون اگر reply رو بزنه شماره شما میافته

اینو که خیلی ها تون می دونستید

مقدمه 2: همونطور یکه می دونید خیلی از سازمان ها یا شرکتها برای تبلیغ و از این جور کار به شما sms میزنن که شما فقط اونها رو میخونید و پاک می کنید و به فکر جواب دادن به اونها نیستید چرا؟ چون شماره اونها مثلاً اینجوریه: 3000054

و اما ترفند من که با یه مثال توضیح میدم:
    اگه شما بجای 1@2 در مقدمه 1 مثلاً 1@3000 بگذارید چی میشه این عبارت بجای شماره تلفن واسه طرف می افته و فکر می کنه که یا از روی اینترنت براش زده شده یا یه تبلیغی چیزیه و اینجاست که می تونید دیگران رو سر کار بزارید ، یکی از دوستای من توی آزمون بانک قبول شده بود و منتظر بود بهش زنگ بزنن بگن بیا واسه مصاحبه ! منم دلشو نشکستم و به این روش براش sms زدم و گفتم فلان ساعت بیا فلان جا توی اصفهان !
    از طرف بانک فلان ، اونم یه کار رفته بود اونجا و حسابی .......!
    اما شما از این روش درست استفاده کنید
    ----------------------
    و اما ترفند دوم:

البته این ترفند همون قبلیه با این تفاوت که:

فرض کنید بخواهید برای کسی sms بزنید اما شماره تون نیوفته یا شماره یکی دیگه بیفته برای این کار خیلی ساده اینطوری عمل می کنیم:
    برای نیوفتادن شماره:
    بجای اون ادرس ایمیل 2@1 اینو می نویسیم no number@1
    این بجای شماره شما می افته و طرف دیگه به @1 زیاد شک نمی کنه تا بخواد reply بزنه اینم واسه یکی امتحان کردم و جواب داد!

برای اینکه شماره یکی دیگه بیافته می تونید شماره همون رو بنویسید مثلاً1@ 09133636589
    نمی دونم چرا ولی من واسه یکی این روش رو پیاده کردم واسه اون شماره sms زد! و روش جواب داد!

ولی بهترین روش ، شما همون 1@30000 رو بنویسید ولی بعد از اینکه مطلبتون رو نوشتید شماره اون شخص مورد نظر(x) رو بنویسید اینجوری طرف فکر میکنه که x از طریق سایت های اس ام اس رایگان براش sms زده و نمی دونسته که شماره اش اون زیر می افته
    واسه محکم کار می تونید آدرس یه سایت اس ام اس رایگان رو هم اون آخرش بنویسید تا دیگه مو لا درزش نره!

آرشیو/آرشیو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •