ای بخشکی شانس !
تو خود سایت کمپانی یه شرکت و معرفی کرده زنگ که زدم میگه 1 ساله از اینجا رفتن !
عینه این فیلما شده طرف دنبال یکیه ....
ای بخشکی شانس !
تو خود سایت کمپانی یه شرکت و معرفی کرده زنگ که زدم میگه 1 ساله از اینجا رفتن !
عینه این فیلما شده طرف دنبال یکیه ....
سلام رفیق .. خب ، خودت گفتی دیگه ، چیزای کمیاب اونجا پیدا میشه ، اما اگه قرار بود همیشه پیدا بشه دیگه کمیاب نمیشد .. کلا درک می کنمت ؛ یعنی واسه من هم زیاد پیش میده که یه آدرسی گرفتم یا آدرسی دادم واسه یه قطعه کمیاب الکترونیکی ، و دست خالی موندیم ... واسه همینه که اینطور چیزا رو وقتی یکی می پرسه ، خیال خودم رو راحت می کنم و میگم "باید بگردی" ، چون مثلا اگه من پریروز هم دیده باشمش ، احتمال اینکه فردا هم داشته باشدش ، 30 درصده! ...![]()
سلام seymour جان
والا فعلا دنباله یک سر نخ ام که ببینم اصلا از این گونه جاندار رصد شده یا نه!
اگه نه باز باید دست به دامن اونوریا شم :((
دامن براشون نزاشتم دیگه!
مرسی از راهنماییت
بهرحال من احتمالا یه آمار بگیرم ، فردا ...هنوزم منتظریمseymour جانممنون منتظریم....
من هنوز نرفتم ... فرصت نکردم ... امروز ایشالا ... شرمنده ..
نه داداش شرمنده چیه وظیفت که نبوده بری حالا داری لطف میکنی...من هنوز نرفتم ... فرصت نکردم ... امروز ایشالا ... شرمنده ..
من شرمندم که زحمتت دادم
خواهش می کنم ... شانس شما ، من پنجشنبه (دیروز) رفتم ؛ حالا از شانس پاساژها نیمه تعطیل بودن .. بهرحال توی پاساژ ایران ، نمایندگی کریتیو طبقه بالا (روبروی پله برقی) چندین مدل داشت ؛ از کارای خود کریتیو تا مثلا جنیوس و پایین تر ... اما بسته بود و نشد قیمت بگیرم ... فردا زنگ می زنم بهش ... نمایندگی طبقه پایین یه مدل متوسط i-tour داشت ، 16 تومن ... جمع و جور بود ؛ مثل یه توپ ...
پاساژ نزدیک میدون ولی عصر هم که انواع مدلهای متفرقه رو داشت از 5 تومن تا 10 تومن ...
یه هدفون خوب برای A3 اگه میشه معرفی کنین
قیمتشم تا 30-40 تومن...
اینجا جاش درسته؟
بعععله.
هدفون های کریتیو خوبه. مدل EP-830. سونی هم تو این محدوده هدفون های خوبی داره.
یه سوالی تفوت Ep-830 با Ep-630 چی هست که انقدر تفاوت قیمت دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)