N81معمولی الان چقده؟حدود 400؟
p1گوشی خوبیه فقط اریکسونه!
پس تو چه رنجی میفته اینی که من میخوام؟
می شه گفت تقریبا" تو همه ی تاپیک هایی که در مورد خرید گوشی سوال شده من 6120 رو پیشنهاد دادم.از نظر من خیلی گوشی خوبیه.شما تو سایت gsm یه نگاهی به مشخصات گوشی بنداز ببین چه گوشیه توپیه.اینم لینکش :
ویرایش : راستی رفیق در مورد i-mate هم یه تحقیقی بکن.من تازه فهمیدم ویندوز موبایل چقدر توپه.یه نگاهی به مدل هاش بندازی فکر کنم خوشت بیاد.البته در مورد مدل های مختلفش اطلاعات کافی ندارم .ولی چند بار با این گوشی ها کار کنی متوجه می شی چقدر فاز می دن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
Last edited by SADEGH 7; 14-07-2008 at 17:40.
مرسی دوست عزیز اتفاقا خودمم یکی از گزینه هام 6120 بوده.در مورد i-mate هم خودم خیلی علاقه دارم ولی مگه قیمتش تو مایه های 200-300 هست؟
نوکیا گوشی که ساده باشه و دارای صدای بلند و دوربین خوبی داشته باشه نداره که نزدیکترینشون به نظرم ان82 هستش که صداش متوسطه.
ان81 هم به شما نزدیک هستش به شرطیکه که قید دوربین رو بزنی 2 مگ هستش.
یا اینکه بری همون ان73 رو بخری![]()
تایید میشه
ok.نه بابا از دست N73 خسته شدم.2هفتس دارمش
پس از بین اینایی که میگم میتونید یه نظر بدید کدوم بهتره؟
6120 -- 6500 -- N81
یا i-mate که دوسنمون گفتن؟
i-mate jamin حدود 320-330 تومنه.البته حدودی گفتم دقیق نمی دونم.ولی من از این مدلش خیلی خوشم میاد.
موفق باشی
آی میت ها توی ایران ارزش اون قیمتی که میدی ندارند به نظرم همون ان81 رو بخری بهتره.6120 هم گوشی خیلی خوبیه که امکانات زیاد +قیمت معقولی داره.I450 سامسونگ هم میتونه گزینه خوبی باشه.
اما ان81 بگیری به نظرم بهتره
بین اینا 81 خوبه
6120 سی پی یو قوی نسبت به قیمتی که داره دارا هست اما صدای خوبی نداره
6500 سیستم عامل نداره و باز هم صداش خوب نیست
81 هم سیستم عامل داره و هم صداش خوبه
i-mate هم گوشی خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)