این هم اسکین برای این برنامه
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این هم اسکین برای این برنامه
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید
Last edited by mohammad-p990i; 15-07-2008 at 04:11.
این هم چند تا اسکین دیگه
ممنون بابت اسکین ها.
برنامه خوبی هست.فقط یک مقدار جزئی کیفیت رو به نسبت پلیر گوشی پایین میاره.یا شاید من اشتباه میکنم.
این برنامه تقریبا شبیه واکمن سری W هست.جالبه.
از بابت اسکین ها ممنونم. واقعا زحمت کشیدید.
مر30
**در کشور عشق هیچ کس رهبر نیست........هیچ شاهی به گدا سرور نیست**
دوستان اینم یکی دیگه البته من خودم تستش نکردم نمیدونم چرا این نرم افزار روی گوشیم ارور میده
مسیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
D/Media Files/other/PowerMP3/Skins
یا
C/Media Files/other/PowerMP3/Skins
برای من که فرقی نکرده
از وقتی که این برنامه رو نصب کردم دیگه از پلیر خود گوشی استفاده نکردم برنامه بسیار خوبیه.
دوستان به نظرتون چرا روی گوشی من ( p1 ) ارور میده ؟؟؟ خودم فکر میکنم به این خاطره که واکمن w960 روی گوشین نسبه.
Windows Media Player 12
سلام دوستان گلم ببخشید من چند روزی نبودم ولی دست خالیم بر نگشتم از دیشب تا صبح نشستم و این اسکین مدیا پلایر ویندوز رو به عشق بروبچ ساختم و به شما قول میدم هیچ جای دیگه هم نیست چون کار خودمآیکن مدیا پلایرم درست کردم که اگه بریزید تو مسیر مشخص شده می تونید بجای آیکن برنامه از این آیکن استفاده کنید امیدوارم خوشتون بیاد لازم نیست تشکر کنید وظیفم بودش ولی دعام کنین
((( پوشه ی آیکن(resource) رو در درایوی که برنامرو نصب کردید در مسیر مشخص شده کپی کنید)))
![]()
Download SkiN
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)