استاد اين كارت تو بازي ها كه تا 90 مي رسه پس مشكلي براي كارت ايجاد نمي كنه ديگه در استاد نظرتون راجبه اون تيت 40 دقيقه ايي ودماي نهايت 100 درجه اي كارت بعد اون پردازش سنگين 40 دقيقه اي چيه اگه تونستيد به سوالات بالايي من هم جواب بدين
استاد اين كارت تو بازي ها كه تا 90 مي رسه پس مشكلي براي كارت ايجاد نمي كنه ديگه در استاد نظرتون راجبه اون تيت 40 دقيقه ايي ودماي نهايت 100 درجه اي كارت بعد اون پردازش سنگين 40 دقيقه اي چيه اگه تونستيد به سوالات بالايي من هم جواب بدين
در ضمن استاد من كمي كلاك هاي اين كارت رو از حالت ديفالت كمي پايينتر هم اوردم تا كارت زياد بهش فشار وارد نشه ورواقعه ان كلاكش كردم اين مي تونه موثر باشه ديگه
آره ديگه با يه پيچ وصلش كردم به كيس كاملا محكمه
شما هم ميتوني همين كار رو بكني اگه فن 12 سانتيمتري جا بشه كه ديگه خيلي بهتره
يه كار ديگه هم كردم با اينكه فنم خيلي كم صدا بود بجاي 12 ولت وصلش كردم به 5 ولت الان اصلا ديگه هيچ صدا نميده دماهام هم تو حالت 5 ولت و 12 ولت فرق چنداني نكرد قبلا دست ميزدم به هيتسينك دستم ميسوخت الان يخ خيه.
شما هم ميتوني همچين كاري بكني.
ببين مشكلي پيش نميياد فقط مال او دوستمون كه دماش 70 درجه است ممكنه 10 سال عمر كنه مال شما 7 سال
ميتونه جزئي موثر باشه ولي اين كار رو نكن
ممنون ميكرو سيستم جان ولي اگه بشه مرحله به مرحله وصل فن رو با عكس نشان بدي كار من راحت مي شه چون من زياد اين كاره نيستم 5 وات كدومه 12 وات كدومه ؟
زرد 12 ولت و قرمز 5 ولته
كار خاصي نكردم من يه تيكه پليت رو كه ميبيني پيچ كردم به فن اونورش رو پيچ كردم به كيس
بابا انقدر ناراحت نباش.خراب نمیشه من کارت گرافیک قبلیم تا 110 درجه هم می رفت مال داماد مون هم سایلنت هست ولی دماش تو حالت معمولی 65 درجه پس نگران نباش چون اگه می خواست بسوزه تا حالا مال داماد ما سوخته بود.
ممنون دوستان خوشحالم كه با شما ها اشنا شدم واقعا ازتون تشكر مي كنم كه منو از ناراحتي 2 هفته اي در اورديد از استاد عزيزم كه منو راهنمايي كردند تشكر مي كنم استاد سعي مي كنم فن رو مثل مال شما نصب كنم وبعد همين جا نتيجه رو به شما اطلاع مي دم
راستي از دوستاني كه به اين تاپيك سر مي زنند كسي از همين مدل كارت گرافيك نداره تا از تجربيات اونا هم استفاده كنيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)