تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مشكل اساسي با كارت گرافيك Sapphire Ultimate Hd 3870 512mb Gddr4 Pci-e

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استاد اين كارت تو بازي ها كه تا 90 مي رسه پس مشكلي براي كارت ايجاد نمي كنه ديگه در استاد نظرتون راجبه اون تيت 40 دقيقه ايي ودماي نهايت 100 درجه اي كارت بعد اون پردازش سنگين 40 دقيقه اي چيه اگه تونستيد به سوالات بالايي من هم جواب بدين

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در ضمن استاد من كمي كلاك هاي اين كارت رو از حالت ديفالت كمي پايينتر هم اوردم تا كارت زياد بهش فشار وارد نشه ورواقعه ان كلاكش كردم اين مي تونه موثر باشه ديگه

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون ميكرو سيستم جان سيستم من اره مدل ديلوكس هستش يه فن بزرگ 12سانتي داره ودر ضمن پاور من هم يه فن بزرگ داره باد شو كه خنك هم هست به روي سيستم مي زنه در كل تهويه سيستم من عاليه ودماي كل سيستم در بيشترين حالت از 15 درجه بالاتر نمي ره وسيستم خنك ميمونه ودر ضمن استاد عزيز اين فن كه شما گذاشتين روي مادر بورد به هيچ جا كه متصل نكردين منظورم روي خود ماذربورد چون توي عكس فقط مشخصه كه با بست كيس محكمش كردين واستاد اين فن كه صداي زيادي توليد نمي كنه چون اون فن 12 سانتي كمي صداش بلنده ولي مي ارزه كه سيتم خنك بمونه
    آره ديگه با يه پيچ وصلش كردم به كيس كاملا محكمه
    شما هم ميتوني همين كار رو بكني اگه فن 12 سانتيمتري جا بشه كه ديگه خيلي بهتره
    يه كار ديگه هم كردم با اينكه فنم خيلي كم صدا بود بجاي 12 ولت وصلش كردم به 5 ولت الان اصلا ديگه هيچ صدا نميده دماهام هم تو حالت 5 ولت و 12 ولت فرق چنداني نكرد قبلا دست ميزدم به هيتسينك دستم ميسوخت الان يخ خيه.
    شما هم ميتوني همچين كاري بكني.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

استاد اين كارت تو بازي ها كه تا 90 مي رسه پس مشكلي براي كارت ايجاد نمي كنه ديگه در استاد نظرتون راجبه اون تيت 40 دقيقه ايي ودماي نهايت 100 درجه اي كارت بعد اون پردازش سنگين 40 دقيقه اي چيه اگه تونستيد به سوالات بالايي من هم جواب بدين
    ببين مشكلي پيش نميياد فقط مال او دوستمون كه دماش 70 درجه است ممكنه 10 سال عمر كنه مال شما 7 سال

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در ضمن استاد من كمي كلاك هاي اين كارت رو از حالت ديفالت كمي پايينتر هم اوردم تا كارت زياد بهش فشار وارد نشه ورواقعه ان كلاكش كردم اين مي تونه موثر باشه ديگه
    ميتونه جزئي موثر باشه ولي اين كار رو نكن

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون ميكرو سيستم جان ولي اگه بشه مرحله به مرحله وصل فن رو با عكس نشان بدي كار من راحت مي شه چون من زياد اين كاره نيستم 5 وات كدومه 12 وات كدومه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون ميكرو سيستم جان ولي اگه بشه مرحله به مرحله وصل فن رو با عكس نشان بدي كار من راحت مي شه چون من زياد اين كاره نيستم 5 وات كدومه 12 وات كدومه ؟
    زرد 12 ولت و قرمز 5 ولته
    كار خاصي نكردم من يه تيكه پليت رو كه ميبيني پيچ كردم به فن اونورش رو پيچ كردم به كيس

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا انقدر ناراحت نباش.خراب نمیشه من کارت گرافیک قبلیم تا 110 درجه هم می رفت مال داماد مون هم سایلنت هست ولی دماش تو حالت معمولی 65 درجه پس نگران نباش چون اگه می خواست بسوزه تا حالا مال داماد ما سوخته بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون دوستان خوشحالم كه با شما ها اشنا شدم واقعا ازتون تشكر مي كنم كه منو از ناراحتي 2 هفته اي در اورديد از استاد عزيزم كه منو راهنمايي كردند تشكر مي كنم استاد سعي مي كنم فن رو مثل مال شما نصب كنم وبعد همين جا نتيجه رو به شما اطلاع مي دم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي از دوستاني كه به اين تاپيك سر مي زنند كسي از همين مدل كارت گرافيك نداره تا از تجربيات اونا هم استفاده كنيم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •