تو که گفته بودی اگه bluetooth نداشته باشه 3g بیخیال میشی که............من میگم diamond ....
تلق هم اگه نباشه هر چه زود تر میاد.........
تو که گفته بودی اگه bluetooth نداشته باشه 3g بیخیال میشی که............من میگم diamond ....
تلق هم اگه نباشه هر چه زود تر میاد.........
man migam iphone 3g behtare!chon os ghavitar va cpu behtar va 100 darsad chip grafice behtari dare!hamchenin lcd iphone 3g 16 milion color ba yek resolotione motanaseb hast!hamchenin diamond barakse iphone blutoothesh a2dp nadare va hamchenin diamond lcd kochektar dare va jacke 3.5 milimetri ro ham nadare!!!!!!!!faghat dorbine khoobtari dare ke on ham flash nadare!!!
bebakhshid dige!keyboarde farsi nadaram alan~~
rasti yadam raft teedade sensorhaye iphone 3g bi raghibe!!!hata az sensorhaye iphone mamooli ham bishtare!dar iphone 3g sensore ambient light ham ezafe shode~~~~~!!!!
Last edited by rainysky50; 10-07-2008 at 15:42.
آره هنوزم سره حرفم هستم
آخه با همه کمبود های آیفون میتونی کنار بیای ولی این یکی دیگه خیلی بی خوده !!
امین زیاد از دیاموند خوشم نمیومد ولی اون روز روشنشو دیدم
خیلی خیلی ال سی دی عالیه داره
اصلا باورم نمیشد که اینقدر کیفیتش بالا باشه
دلیلش هم رزولوشن بالا تو اون اندازه کوچیکتر ال سی دی بود نسبت به آیفون بود
نظر منم اینه که از لحاظ سخت افزاری آیفون بهتره
فقط نمیدونم رو دینامیکی ایفون چقدره ؟128 مگا بایت ؟
ماله دیاموند 182 مگ هستش اگه اشتباه نکنم
سلام دوستان - منم يه دايموند خريدم - با اپ ديت جديد سرعتش خوب شده - كاملا ازش راضيم - فقط يه عيبي كه از نظرم داره فقط صداشه كه ضعيفه - ايا راهي براي تقويت صداش هست !
ای کاش دوربینشونه م خوب بود!!!!!!!!!!!!!
سلام
در مورد تقویت صداش تا حالا راهی ارائه نشده.
دوربینش هم در بین پاکت پی سی ها از بهترین هاست ! عکس هایی که بعنوان نمونه گرفته شده کاملا رضایت بخش.
دوستان من دیاموند دارم دوربینشو با n95 مقایسه کردم در حالت عادی به نظر من یهتر بود
سلام...
تایید میشه ، این نظر هم وجود داره و به شخصه هم اینو قبول دارم که ممکن در بعضی موارد بهتر از N95 هم عکس بگیره.
محمد جان زحمت كشيدی از كجا با گارانتي بخريم با تشكر
خواهش می کنم ، پویا جان ، به تاپیک مربوطش مراجعه کن ، دوستان راهنمایی می کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)