تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: بهشت کانتور

اگه نباشه جاش خالی می مونه m1367m2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت بوم ایران

پيش فرض

سلام گیر ندادم که
    متاسفانه تا حالا یه کتابهم درباره ی اینجور چیزا نخوندم
    دوست داری یه کتاب معتبربهت معرفی کنم
    قبوله؟(من کاملا جدی ام)
    مگه من گفتم شوخی ام
    چون قراره برم برق.
    یعنی چی می خواهم برم برق فک کنم هنوز نتایج نیومده
    چشم من این تاپیک را ادامه میدهم فقط یه سوال
    این R,N با چی مینویسی
    راستی بهت برخورد خیلی جدی جواب دادی
    دانستن عیب نیست
    میلاد
    Last edited by m1367m2006; 22-08-2008 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت بوم ایران

پيش فرض

کسی که بی خبر از پیشنیان باشد,به سپری کردن زندگی در دنیای تنگ وتاریک خود محکوم است(مثل ارمنی)
    برهمین اساس اولین درس را با یه پیشینه ای از بوجود امدن نظریه مجموعه ها شروع می کنم این نکات ودرس ها برگرفته شده از چندین کتاب و استباط های خودمه من این درس را با یکی از بهترین اساتید کشور پاس کردم که هر جا لازم بود از جزوه ایشون هم استفاده میکنم راستی درس ها در سطح مقدماتی ومتوسطند
    .................................................. .................................................. .....

جرج کانتور در سالهای1872-1874ضمن مطالعه روی سری های نامتناهی مثلثاتی(فوریه) به مفهوم مجموعه پی بردو به وجودحداقل دونوع مجموعه نامتناهی تشخیص داد.
    کانتور با انتشارمقاله هایی در ژورنال کرل تولد نظریه مجموعه ها رااعلام نمود و تا سال 1878 مقاله های دیگری چاپ کرد.
    نظریه مجموعه ها مرکز توجهریاضی دانانی چون ددکیندو وایرشترواس واقع گردید ضمن اینکهافرادی مانند کرونکر(عضو هیئت تحریریه نشریه کرول) مخالف او بودندکسانی مانند او فقط به ساختارهای متناهی در ریاضی عقیده داشتندو معتقد بودند ساختارهای نا متناهی ساخته ذهنیت بشر استدر نتیجه دستاورد های کانتور را بی ارزش می دانستند
    با انتشار 6 مقله در فواصل سالهای 1895-1897 این نظریه انسجام بیشتری یافت
    مفهوم مجموعه از نظر کانتور:هردسته از اشیا معین و متمایز که در فکر ما مصداق داشته باشد یک مجموعه خواهد بود
    (این تعریف چنان که در پست های بعدی گفته می شود تعریف مناسبی نیست)
    ادامه دارد.....
    .................................................. .........................
    یزدان خان دیدی جدی ام

3. این کاربر از m1367m2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

یعنی چی می خواهم برم برق فک کنم هنوز نتایج نیومده
    چشم من این تاپیک را ادامه میدهم فقط یه سوال
    این R,N با چی مینویسی
    راستی بهت برخورد خیلی جدی جواب دادی
    دانستن عیب نیست
    میلاد
    نتایج اومد و من دارم میرم برق
    این R,N رو اینجوری مینویسم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جدی بود ولی اصلا یهم برنخورد
    در مورد کتاب هم اگه معرفی کنی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

درباره ی مطالعات کانتور:
    در 1870 کانتور ثابت کرد که اگه دو سری فوریه نقطه به نقطه به یه تابع حدی همگرا بشن , ضرایب برابری باید داشته باشن.

سال بعد این قضیه رو تعمیم داد و ثابت کرد اگه همگرایی و برابری حدود در همه ی نقاط الا تو یه مجموعه متناهی

برقرارباشه , بازم ضرایب برابرند.سال بعدش کانتور دنبال مجموعه های نامتناهی بود که مثل اون اولیه خاصیت یکتایی(یعنی برابری

ضرایب فوریه) براشون برقرار باشه.

کانتور ثابت کرد اگه تعریف کنیم :

و یه نقطه انباشنگی است

و واسه یه K داشته باشیم:

اون وقت این مجموعه خاصیت یکتایی رو داره.پس اگه f یه تابع غیر ثابت باشه که بیرون همچین مجموعه ای صفر بشه
    سری فوریه نداره.

6. این کاربر از shape بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم این حرفایی که دوست عزیزم shape گفت،در مورد گ.کانتور هستش.آخه یه پ.کانتور هم داریم تاریخ ریاضی نویسه.اینا با هم نسبتی دارن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

نه, حرفام درباره counter بود همو نکه تو CPU هست

خب معلومه بحث درباره ی گئورگ کانتوره
    Last edited by shape; 12-09-2008 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت بوم ایران

پيش فرض

سلام
    باتشکر از راهنمایی وپست های دوست خوبم Shape عزیز
    تا اونجا پیش رفتیم که کانتور تعریفی از مجموعه ارائه داد و بعد با ادامه انتشار مقالات خود و ابداع مفاهیمی چون اعداد اصلی و ترتیبی و... نظریه خود را تتبین کرد وحالا ادامه ماجرا....
    درک کانتور ازمفهوم مجموعه وجود مجموعه همه مجموعه ها را رد نمی کرد, این باعث پیدایش پارادوکس هایی مانند(عدد ترتیبی, مجموعه کلیه اعداد ترتیبی) شدو مانتور دستاورد های خود را مورد شک قرار داد.
    تا اینکه در سال 1902 برتراند راسل با زبانی ساده پارادوکسی ارائه کرد که وجود مجموعه همه مجموعه ها را مورد تردید قرار میداد.
    پارادوکس راسل
    راسل در پارادوکس خود برطبق تعریف کانتور از مجموعه ای سخن گفت که همان مجموعه همه مجموعه ها یا مجموعه جهانی بودومجموعه را تعریف نمود که به مجموعه راسل مشهور است. طبق تعریف کانتوروجود چنین قابل درک است.
    حال سوال اینجاست که چه نوع مجموعه ای است اگر
    در این صورت طبق تعریف مجموعه چون دارای خاصیت عناصر است بایستی که تناقض است.اگر ان گاه طبق تعریف مجموعه می بایست که بازهم تناقض است.

ادامه دارد.............

ظرافت را حال کردید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال واسه من پیش امده خیلی دنبالش گشتم ولی بی نتیجه بود اگه لطف کنین ممنون میشم جواب بدین یا یه کتاب بهم معرفی کنین
    عدد اصلی یا کاردینال مجموعه کانتور c میشه و برابر با R (مجموعه اعداد حقیقیه) خوب من اثبات دقیق این را میخوام اگه میدونین که همینجا بنویسین یا منبع معرفی کنین یا واسم میل کنین ممنونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام از پستتون لذت بردم واقعا جایی یا تو کتابی توضیح نداده بودن اینارو من مدتی هست همه جا دنبال نشونه هایی از کانتور میگردم چون ما تو درس توپولوژی سوالی داریم به این شرح که کاردینال یک مجموعه نامتناهی با کاردینال توپولوژی متمم متناهی روی این مجموعه برابر هست چرا؟؟ من از این استفاده کرده بودم که کاردینال مجموعه نامتناهی با کاردینال مجموعه همه زیر مجموعه های متناهی این مجموعه نامتناهی برابر هست اما اثبات همین موضوع رو نمیدونم یعنی نمیتونم تابعی یک به یک و پوشا بین این دو مجموعه مثلا N و مجموعه همه زیر مجموعه های متناهی اعداد طبیعی برقرار کنم خواهشا کمکم کنید هر چه سریع تر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •