خوب دوستان اینجور که نمیشه این برنامه ها رو باهم مقایسه کرد ، الان که من از صفحه اول تا اینجا رو نگاه کردم دیدم همه سلیقه
ای و یا بر طبق عادت یا راحتی با یک برنامه بیشتر روی همون برنامه مانور میدن و نظرشون روی اون برنامه است ، در حالی که وقتی
یک مقایسه انجام میدیم باید در شرایط برابر این برنامه ها رو با هم مقایسه کنیم ، مثلا آزمایش سرعت با دانلود یک فایل 1 یا 2
مگابایتی از یک آدرس ثابت روی چند برنامه منتخب که کاربران بیشترین رای را به آونها دادن ، در حالی که تمام برنامه هایی که به نحوی
به اینترنت متصل هستند به غیر از برنامه مدیریت دانلود باید اتصال اونها با اینترنت قطع بشه . در این صورته که میتونیم بهترین برنامه از نظر سرعت رو انتخاب
کنیم ، من خودم دارم این کار رو روی چند تا برنامه انجام میدم که به زودی به همراه عکس اون میگذارم ، برای اینکار من یک فایل دو مگابایتی برای دانلود میگذارم و از اون فیلم میگرم و پس از اتمام دانلود
فیلم رو نگاه میکنم و بالاترین سرعت ثبت شده رو برای اون برنامه یادداشت میکنم ، اگه شما نظر دیگه ای برای امتحان سرعت دارید بگید ، اینم بگم من از اینترنت ADSL 512kb Share استفاده میکنم.
اینم جدول مقایسه چند برنامه دانلود از نظر قابلیت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید