من هم اسمبلی و سی پلاس پلاس را انتخاب کردم چون اسمبلی دارای قدرت زیادی است(سطح پایین) و وقت گیره اما سی++ قدرت کمتری داره و لی برنامه نویسی تو اون لذت بخش است و از اسمبلی تو خود سی پلاس پلاس هم میشه استفاده کرد و برنامه ای سریع و قدرتمند تولید کرد
++C
#C
C
delphi
Pascal
Java
Python
Perl
Ruby
اسمبلی
QBasic
VB
VB.Net
سایر زبان ها
من هم اسمبلی و سی پلاس پلاس را انتخاب کردم چون اسمبلی دارای قدرت زیادی است(سطح پایین) و وقت گیره اما سی++ قدرت کمتری داره و لی برنامه نویسی تو اون لذت بخش است و از اسمبلی تو خود سی پلاس پلاس هم میشه استفاده کرد و برنامه ای سریع و قدرتمند تولید کرد
c# بهترین زبان برنامه نویسی چون تنها برنامه ای است که نسخه بعدی نداره و کامل کامل
سلام
آبا برای این حرفتون منبعی دارین ؟!
من که تا حالا همچبن چیزی نشنیدم !!!!
درباره قدرت زبان های برنامه نویسی تا حالا منبع بزرگی مقایسه ای انجام نداده ! (تا اونجایی که من میدونم !)
اما با توجه به گذشته میشه یه مقایسه هایی انجام داد ....
مثلا تا حالا سیستم عاملی با سی شارپ نوشته شده ؟!!! یا بازی بزرگی نوشته شده ؟! یا نرم افزار گرافیکی یا محاسباتی ؟!
اما زبان های دیگه چی !
مثلا :
java : maya
c: unix
و ... مثال های دیگه ......
البته در برنامه های تجاری و کاربردی (نه خیلی بزرگ) میشه گفت زبانهایی مثل سی شارپ می تونند خیلی مفید تر از زبان های دیگه باشند چون سرعت نوشتن برنامه را زیاد میکنند !!!
مثال بخوایم بزنیم که سی و سی پلاس پلاس میخورن بقیه رو!( D: )
پایتون و جاوا و...(تفسیری ها) هم تو مثال خوبن.
از اونجائی که با همشون کار نکردم نمیدونم
پس C# 2.0 و 3.0 چی ان؟!
حرفت به هیچ وجه منطقی نیست
از چه نظر کامل؟
خود کامپایلر #C رو با ++C ساختن، #C محدود به framework اش هست و خارج اون هیچ امکاناتی نداره
در حالی که در ++C هیچ محدودیتی وجود نداره و ...
به نظر من هر کسی بسته به کار و موقعیت باید بهترین زبان رو انتخاب کنه، جایی که زمان مطرحه خوب #C خوبه ولی
جایی که کارایی و کیفیت مطرحه ++C انتخاب اوله
Last edited by hoax3r; 21-07-2008 at 11:13.
دوستان الان در ایران بهترین و کاربردی ترین چی هست من دیگه دارم مهندسیمو میگیرم ولی رو هیچ کدوم از زبان ها تخصص ندارم میخوام یکی از زبان هام رو قوی کنم
کدومش رو قوی کنم بهتره؟
برای مهندسی MATLAB و AutoCAD و Pascal و... کافیه نیست مگه؟ فوقش ++C و Delphi...
خودتون ببینین نرمافزارهای معروف دنیا رو با چی نوشتهان...
این نرمافزارهایی که الان یادم بود... نرمافزار دیگهای یادتون بود بگید بگم با چی نوشتهانش...
۱. نرمافزار Autodesk Maya رو با C++، MEL، Python نوشتهان...
۲. نرمافزار Adobe Photoshop رو با C++ نوشتهان...
۳. Adobe After Effect رو با C++ نوشتهان...
۴. برای نوشتن نرمافزار ESET Smart Securityاز زبان Assembly کمک گرفتهان... برای همین سختافزار کمتری لازم داره و حجم کمتری از CPU رو اشغال میکنه...
۵. نرمافزار Kaspersky Internet Security رو با Delphiتوسعه میدن...
۶. نرمافزار K-Multimedia Player رو با Delphi، C++Builder، Netwide Assembler و Visual C++ نوشتهان...
۷. سیستم عامل Microsoft Windows رو با C، C++ و Assembly نوشتهان...
۸. UNIXو Linux رو به چندین زبان نوشتهان که ۷۱٪ش با Cبوده و مابقیش با C++، Lisp، Assembly، Perl، Python، Fortran...
۹. ویروس Stuxnetرو که بیش از نیم مگ (جایی دیدم ۲ مگ) حجم داره رو با Cو C++ و چند زبان دیگه نوشتهان...
۱۰. نرمافزار VLC Media Player از اون نرمافزارهای پرطرفداره که طرفدارهاش به چندین زبان کدش رو نوشتهان... اصلش به C، C++، Objective-C (با استفاده از جعبهابزار Qt) بوده... به C#، Objective-C Framework (برای Mac OS X)، Java Script (API)، D-Bus Controls، Go binding، رابط کاربریش رو با C#، کنترلهاش رو با Python، Java API، Delphi/Pascal... نوشتهان...
۱۱. نرمافزار Media Player Classic رو با C++ نوشتهان...
۱۲. مرورگر Firefox رو با C، C++، JavaScript، CSS، XUL، XBLنوشتهان...
۱۳. مرورگر Safariرو با C++، Objective-Cنوشتهان...
۱۴. مرورگر Google Chrome رو با C++, Assembly, Python, JavaScript نوشتهان...
ممنون از اطلاعات خوبتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
خودم نظرم C++ هست از چند نفری هم پرسیدم سی پلاس پلاس و یا سی شارپ رو پیشنهاد دادن شما هم گویا نظرتون نزدیک هست به نظر من
باز هم ممنونم از راهنماییتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)