تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: اس ام اس هاي عاشقانه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عشق مانند يك ساعت شني است كه هرچه
    در مغز است به درون قلب مي ريزد
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

چشمانت را براي زندگي مي خواهم اسمت را براي دلخوشي مي خوانم دلت را براي عاشقي مي خواهم صدايت را براي شادابي مي شنوم دستت را براي نوازش و پايت را براي همراهي مي خواهم عطرت را براي مستي مي بويم خيالت را براي پرواز مي خواهم
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

كلبه ام پنجره اي رو به دريا دارد خوب من منظرو خوب تماشا دارد ساختم آئينه اي به بلنداي خيال تا خودت را به تماشاي خودت وا دارم
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به همه لبخند بزن اما با1 نفر بخند همه را دوست داشته باش اما به 1 نفر عشق بورز تو قلب همه باش اما قلبت مال 1 نفر باشه
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

آدما مثل كتابن از روي بعضي ها بايد مشق نوشت ... از روي بعضي ها بايد جريمه نوشت ... بعضي ها رو بايد چندبار خوند تا معنيشونو بفهميم ... و بعضي ها رو بايد نخونده دور انداخت پس از رو من مشق بنويس
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

چترها را بايد بست زير باران بياد رفت فکر را خاطره را زير باران بايد برد با همه ي مردم شهر زير باران بايد رفت دوست را زير باران بايد ديد عشق را زير باران بايد جست زير باران بايد با زن خوابيد زير باران بايد بازي کرد زير باران بايد چيز نوشت حرف زد نيلوفر کاشت زندگي تر شدن پي در پي زندگي آب تني کردن در حوضچه ي ((اکنون)) است رخت ها را بکنيم آب در يک قدمي است روشني را بچشيم
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگر از پايان گرفتن غم هايت نااميد شده اي به خاطر بياور که زيباترين صبحي که تا به حال تجربه کرده اي مديون صبرت در برابر سياهترين شبي هستي که هيچ دليلي براي تمام شدن نمي ديد
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خويش ، ما را به ناز فروشان نياز نيست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نياز است
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

اگر خواستي يه کسي ، عاشق هم نفسي ، عمرشو حيرونت کنه ، جونشو قربونت کنه ، جون مادرت رو ما يکي حساب نکن
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بعد از مرگم تکه يخي به شکل صليب بر روي سنگ قبرم بگذاريد تا با اولين طلوع خورشيد اب شودوبه جاي يار برايم گريه کند
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

كسي با سكوتش مرا تا بيابان بي انتهاي جنون برد كسي با نگاهش مرا تا درندشت درياي خون برد ��� مرا بازگردان! مرا اي به پايان رسانيده آغاز گردان
    -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-

باد که مياد آروم آروم قاصدک هارو مياره دلم ميگه خدا کنه باز خبر از تو بياره چشام همش تا به سحر به ياد تو خواب نداره خاطره ها جون مي گيره باز تو رو يادم مياره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

+++ شب براي چيدن ستاره هاي قلبت خواهم آمد .بيدار باش من با سبدي پر از بوسه مي آيم و آن را قبل از چيدن روي گونه هايت ميکارم تا بداني اي خوبم دوستت دارم

+++ به من ميگفت : آنقدر دوست دارم که اگر بگويي بمير مي ميرم . . . . . . . باورم نمي شد . . . . فقط براي يک امتحان ساده به او گفتم بمير . . . ! سالهاست که در تنهايي پژمرده ام کاش امتحانش نمي کردم

+++ هميشه انقدر ساده نرو و مگذر لااقل نگاهي به پشت سرت کن...! شايد کسي در پي تو مي دود و نامت را با صداي بي صدايي فرياد ميزند...! و تو... هيچ وقت او را نديده اي

+++ آغوش پارکينگي است که جريمه ندارد !!! بوسه تصادفي است که خسارت ندارد !!! . . . . . چيه دنبالم راه افتادي !؟

+++ براي عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورتت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه زندگي كن . براي عشق بمير ولي كسي رو نكش . براي عشق خودت باش ولي خوب باش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

+++ سهراب گفتي:چشمها را بايد شست......شستم ولي !.........
    گفتي: جور ديگر بايد ديد.......ديدم ولي !..............
    گفتي زير باران بايد رفت........رفتم ولي !.............
    او نه چشمهاي خيس و شسته ام را..نه نگاه ديگرم را...هيچ کدام را نديد !!!!
    فقط در زير باران با طعنه اي خنديد و گفت:
    " ديوانه باران نديده !! "

+++ هرگاه دلت هوايم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببين که همچون دل من در هوايت مي تپند

+++ لحظه ها گذرا و خاطرات ماندگارند حاضرم تمام هستيم را بدهم تا لحظه ها ماندگار و خاطرات گذرا شوند...

+++ يادت در ذهنم و عشقت در قلبم و عطر مهربانيت در تمام وجودم است عزيزم محبت را در پاکي نگاهت و صداقت را در وجود مهربانت معني کردم وبدان که زيباترين لحظه هايم در کنار تو بودن است

+++ هر كسي هم نفسم شد دست آخر قفسم شد. من ساده به خيالم كه همه كار و كسم شد. اون كه عاشقانه خنديد خنده هاي من دزديد زير چشمه مهربوني خواب يك توطئه ميديد

در آغاز فعالیت بانوی اسفند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ما دسته ای از ایل شقایق هستیم
    با دردسر عشق موافق هستیم
    در پرده چرا سخن بگوییم
    بگذار همه بدانند که عاشق هستیم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

چه کسی میداند که تو در پیله ی تنهایی خود تنهایی؟
    چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟
    پیله ات را بگشا، تو به اندازه ی یک دنیایی!!

------------------------------------------------------------------------

گفتند ستاره را نمی توان چید ... و آنان که باور کردند... برای چیدن ستاره ... حتی دستی دراز نکردند... اما باور کن ... که من به سوی زیباترین و دورترین ستاره... دست دراز کردم... و هر چند دستانم تهی ماند ... اما چشمانم لبریز ستاره شد ...

----------------------------------------------------------------------

یکی می پرسد : اندوه تو چیست؟ سبب ساز سکوت مبهم تو کیست؟
    برایش صادقانه می نویسم: برای آنکه باید باشد و نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بودنت یک جور...نبودنت یک جور....در این دنیای جورباجور...دوستت دارم بدجور

----------------------------------------------------------

در اين بازار نامردي به دنبال چه مي گردي. نمي يابي نشان هرگز تو از عشق و جوانمردي. برو بگذر از اين بازار از اين مستي وطنازي. اگر چون كوه هم باشي در اين دنيا تو مي بازي

-------------------------------------------------------

اگر باغ نگاهم پر ز خار است ،‌ گلم تاراج دست روزگار است، به چشمانت قسم با بودن تو ، زمستاني ترين روزم بهار است.

---------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

عاشق آن نيست كه عشق تكه كلامش باشد. عاشق آن است كه وفاداري مرامش باشد.

-----------------------------------------------------------------

زندگي درك همين امروز است . ظرف ديروز پر از بودن توست . شايد اين خنده كه امروز دريغم كردي ، آخرين فرصت همراهي ماست.

------------------------------------------------------------

رو ساحل سرخ دلت اسم كسي رو حك نكن
    به اينكه من دوستت دارم حتي يه لحظه شك نكن...

------------------------------------------------------------------

پروانه نمي ميرد تا گل به بغل دارد
    اين سينه نمي ميرد تا عشق تورا دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •