تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: پرداخت یا مارکت سنتر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم خود p30world قبلاً از پرداخت استفاده میکرد ، ولی الان از ایران مارکت استفاده میکنه مدیرا تایید میکنن؟؟

این تاپیک به زودی حذف میشه چون خارج از قوانین انجمنه بهتره الان نتیجه گیری کنیم
    ما داریم در مورد یک بحث نرم افزاری و تجارت الکترونیک صحبت میکنیم و فکر نمیکنم این خلاف قوانین باشه . مثل این میمونه ما بیایم از برنامه office صحبت کنیم ولی اسمی از مایروسافت نبریم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی یک چیز دیگه هم باید در نظر داشت اینکه چه امکاناتی مدیریتی و از این قبیل در اختیارت میذارن . من خودم شاید باهاشون مذاکره کنم . نتیجه رو میگم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها کسی از طرز کار این 2 تا تو شهرستان ها خبر نداره؟
    بد اینا چطوریه مثلا فروشنده که دکمه آماده ارسال رو زد فرداش مامور پست میاد؟پس یه نفر تو اداره پست همون شهر هر روز باید بره ببینه فروشنده اماده ارسال رو زده یا نه؟
    حالا من که تو شهرستان هستم و ممکنه تو این شهر فقط من این سیستم رو داشته باشم اونوقت برام اینکارو میکنن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلاً فقط مراکز استان عضو این شبکه هستند . یعنی اینکه اگر شما به عنوان فروشنده بخواهید از این شبکه استفاده کنید باید در مراکز استان باشید . البته ممکنه یک سری شهرستان های مهم هم این شبکه رو ساپورت کنند . مثلاً کرج یک شهرستانه ولی پست اون پشتیبانی میکنه . در واقع این شرکت پست منطقه هست که باید ببینید این پوشش رو تو منطقه شما میده یا خیر . البته این موضوع برای فروشنده ها هست و اگرنه خریدار هر کجای ایران که باشه مشکلی پیش نمیاد چون پست کالا را به هر جایی میبره .
    موقعی که شما دکمه آماده ارسال رو می زنید به شرطی که منطقه پستی شما به این سرویش مجهز باشه (چون پست هم به صورت آنلاین به این شبکه وصل هست)یک نفر از پست آماده دریافت کالا از شما به محل مورد قرارداد میاد .
    Last edited by siavosh1; 10-07-2008 at 12:23.

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شهرستان های کوچک هم پشتیبانی میشوند
    باید قبلش با شرکت هماهنگی کنید
    و اونها هم تعهد لازم را بدهند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در کل لین طور که من صحبت کردم با هر دو شزکت فوق ، طبق گفته خود شرکت ها ، ایران مارکت با پست پیشتاز رسید کالا رو نهایتاً 7 روزه تایید میکنه . البته پرداخت پست پیشتاز رو نهایت 42 ساعته تحویل میده ولی یه چیز که اینجا باید توجه کرد اینه که یا ایران مارکت زیادی با صداقت گفته یا پرداخت دروغ میگه
    چون طبق صحبت هایی که شد اکثر مراحل کاری در شرکت پست طی میشه و به خاطر وجود فاکتورهای متعدد و کاغذ کاری این کار کمی طولانی میشه و اگر قرار باشه همه مراحل کاری دست پست باشه پس نمیشه گفت یک شرکت زودتر ویکی دیرتر میرسونه چون همش دست پسته . پس در حقیقت باید به صداقت یا دروغ کارمندهای یکی از این دو شرکت شک کرد . ولی در کل با احتساب خوش حسابی که دوستان در مورد ایران مارکت اشاره کرده اند که واقعاً مسئله مهمی هست من ممکنه ایران مارکت رو انتخاب کنم . چون صداقت کاری از هر هزینه و هر قراردادی مهم تره و شرکتی رو انتخاب کنید که صداقت و شرافت کاری رو 100% رعایت کنه .
    Last edited by siavosh1; 10-07-2008 at 12:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در کل لین طور که من صحبت کردم با هر دو شزکت فوق ، طبق گفته خود شرکت ها ، ایران مارکت با پست پیشتاز رسید کالا رو نهایتاً 7 روزه تایید میکنه . البته پرداخت پست پیشتاز رو نهایت 42 ساعته تحویل میده ولی یه چیز که اینجا باید توجه کرد اینه که یا ایران مارکت زیادی با صداقت گفته یا پرداخت دروغ میگه
    چون طبق صحبت هایی که شد اکثر مراحل کاری در شرکت پست طی میشه و به خاطر وجود فاکتورهای متعدد و کاغذ کاری این کار کمی طولانی میشه و اگر قرار باشه همه مراحل کاری دست پست باشه پس نمیشه گفت یک شرکت زودتر ویکی دیرتر میرسونه چون همش دست پسته . پس در حقیقت باید به صداقت یا دروغ کارمندهای یکی از این دو شرکت شک کرد . ولی در کل با احتساب خوش حسابی که دوستان در مورد ایران مارکت اشاره کرده اند که واقعاً مسئله مهمی هست من ممکنه ایران مارکت رو انتخاب کنم . چون صداقت کاری از هر هزینه و هر قراردادی مهم تره و شرکتی رو انتخاب کنید که صداقت و شرافت کاری رو 100% رعایت کنه .
    48 ساعته محاله
    همون 7 روز ، البته حداکثر 7 روز درسته
    بعضی شهرها زودترمی رسند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تو یه شهرستان کوچکم آیا باید قبل از بستن قرار داد پیش رئیس اداره پست برم و تحقیق کنم
    یا از همین شرکت مارکت سنتر تعهد بگیرم اگه مشکلی بود مبلغ قرار داد رو پس بدن و به نظرتون اگه تعهد بدن و مشکل پیش بیاد رو حرفشون میمونن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اول پست منطقه
    بعد خود شرکت

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو یه شهرستان کوچکم آیا باید قبل از بستن قرار داد پیش رئیس اداره پست برم و تحقیق کنم
    یا از همین شرکت مارکت سنتر تعهد بگیرم اگه مشکلی بود مبلغ قرار داد رو پس بدن و به نظرتون اگه تعهد بدن و مشکل پیش بیاد رو حرفشون میمونن؟
    این وظیفه قانونی و اخلاقی شرکته که کاری که گفتن انجام بدن .. ولی همونطور که محسن گفت برای اینکه مشکل احتمالی پیش نیاد اول برو پست .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •