درسته سرعتش خيلي كم شده
امكان داره براي استفاده زياد كاربران افزايش تعداد كاربرانش باشه . اگه اين طوري باشه وضعيت خوبه پيدا نمي كنه. اميدوارم بهتر از اينا كه هست بشه .
درسته سرعتش خيلي كم شده
امكان داره براي استفاده زياد كاربران افزايش تعداد كاربرانش باشه . اگه اين طوري باشه وضعيت خوبه پيدا نمي كنه. اميدوارم بهتر از اينا كه هست بشه .
بابا بیخیال جی پی آر اس ایرانسل...
من که هیچ خیری ازش ندیدم!
الان از وایرلس استفاده می کنم ، خیلی بهتره!نه قطعی داره نه سرعتش کمه...
سرعتش بین 10 تا 20 کیلو بایت بر ثانیه س!
من که هر وقت می خوام برنامه ای رو آپ دیت کنم یا حالا هر استفاده ی زیادی از اینترنت داشته باشم از لن استفاده می کنم!
البته یه مدت سیم کارت پیام رسان ایرانسل خریده بودم سرعتش عالی بود ، اصلا هم مشکل قطعی نداشت اما دیگه به کل ایرانسل رو گذاشتم کنار از لن استفاده می کنم با همراه اول...
چه جوری با همراه اول وایرلس راه انداختی ؟؟
از جایی که لن داره استفاده میکنی ؟؟؟
شما رو چه حسابی میگین 10-15 نمیتونه باشه؟
از لحاظ عملی سرعت جی پی ار اس میتونه تا 120 هم بره.
من که یکی یه روشی گفت برا شیر ایرانسل رو کامپیوتر تا 22 کیلو هم میره. مثلا یه فایل 1 مگی رو به طور متوسط تو 1 دقیقه و 15 ثانیه دان میکنم.
یا اهنگ 5-6 مگی رو تو 10 دقیقه!!!!!!!!
مجید جان وایرلس که ربطی به همراه اول نداره!!!!!!!
شما برو یه مودم ای دی اس ال وایرلس بخر.
حدود 100 تومنه. بعد با wlan وصل شو به کامپیوتر.
درسته دوست عزيز يعني به شما هميشه همنيجوريه سرعتش شده كه يه روز بياد پايين !
براي دانلود هم بعضي مواقع ها اينجوريه هستش من كه اول ايرانسل داشتم از 2 شب تا 8 صبح سرعت دانلود خيلي خوب بود بقيه ساعت ها نميتونستي يه فايل 200 KB رو دان كني
حالا هم كه از شرش خلاص شدم رفتم ADSL برا خودم گرفتم ولي دوستان بعضي ساعت ها هم شده سرعت خوب ميشه ولي به 1 ساعت نميكشه سرعت پايين مياد
موفق باشيد!
خوبه خودم تو اولین جواب گفتم که پیک داره.
الان دو هفته س که سرعت عالی هست. هفته ی قبلش افتضاح بود.
کارو بار ایرانسل معلومی نیس. حد وسط نداره. یا عالی یا افتضاح.اگه همیشه با سرعت 6-7 بود خوب میشد.
الان هیچ تضمینی نیست که تا 1 ساعت دیگه سرعت خوب باشه!
اما اینجا بعد از 6 ماه دوباره سرویس edge برقرار شده که از اون موقع سرعت رفته بالا.
خبر دارین که سرعت نسل 2.75 یا edge از نسل 2.5 یعنی gprs بیشتر و با کیفیت تره!!
یعنی فقط تو تهران هست این edge و در شهر های دیگه نیست. به همین دلیل سرعت من بین 2-3 هست ؟
100 درصد تایید می شه من خودم تا قبل از عید امسال با موبایل یک همچین سرعتی وصل می شدم و یک فایل یک مگی رو با اپرای سیمبین تو عرض یک دقیقه دانلود می کردم ولی الان دیگه نمی شه (تو تهران)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)