می دونی چیه . من در انجام این کار تجربه دارم . قبلا من وقتی پی سی مو خاموش می کردم تا حدودا 2-3 ساعت روشن نمیشد . الان در کیسم بازه و دیگه کامپیوترم مشکلی نداره. میشه یکم بیشتر در این مورد توضیح بدید مهدی جون ؟
حالا بذار انجام بده شاید اوضاع فرق کرد
می دونی چیه . من در انجام این کار تجربه دارم . قبلا من وقتی پی سی مو خاموش می کردم تا حدودا 2-3 ساعت روشن نمیشد . الان در کیسم بازه و دیگه کامپیوترم مشکلی نداره. میشه یکم بیشتر در این مورد توضیح بدید مهدی جون ؟
حالا بذار انجام بده شاید اوضاع فرق کرد
ممکن فن Power خراب باشه!
یا فن CPU
احتمالا فن پاور هست ، که تا سقف داغ میشه و بعد خاموش میکنه
برای من هم همین اتفاق افتاده بود (تا دمای 70)
سلام دوست خوبم
این قسمت را متوجه نشدم .
توی پست های قبلی گفتم خاموش شدن سیستم بر عهده پاور هستش و cpu نقشی توی این کار نداره .
اگه cpu داغ بشه سیستم ریستارت می شه و این کار ممکنه به طور متوالی تکرار بشه . و این ریست شدن شما را از داغ شدن cpu مطلع می کنه .
اما اگه سیستم خاموش بشه مطمئنا پاور مشکل داره .
بازم میگم باز گذاشتن در کیس کار اشتباهی هستش و این تصور اشتباهی هستش که باز گذاشتن در کیس به خنک نگهداشتن داخل کیس کمک می کنه . زیرا با باز گذاشتن در کیس تهویه هوا داخل کیس به خوبی انجام نمی شه .
اگه سیستم شما ریست می شه مشکل اینه که فن شما قدرت خنک کردن پردازنده شما را نداره و شما باید یه فن دیگه به سیستم اضافه کنید .
حالا درسته باز گذاشتن کیس در بعضی مواقع مشکل راحل می کنه ولی راه حل منطقی نیست .
موفق باشید .
دوست عزیز اگه در زمانی که سیتم روشن هست یه صدای تق( مثل زمانی که سیتم رو خاموش میکنی) میشنوی و بعد از مدتی سیتم خاموش میشه میتونه چند دلیل داشته باشه.
اول از اینکه یک پیچ روی مدار های مادر بردت افتاده باشه. ( خوب بررسی کن )
دوم اینکه کابل هارد رو عوض کن.
اسیستم من این مشکل رو داشت و بعد از سئوال کردن از دوستان این 2 مورد رو گفتن. بعد از بررسی متوجه شدم یه پیچ روی مادر برد بوده.
مسائل دیگه رو هم که دوستان به خوبی توضیح دادن. در موزد cpu هم اگه اینتل باشه اونقدر گرم میشه که ریست میشه ولی خاموش نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)