در صورتی که واقعا قفل cd-cops باشه ...و حتماً یه dll بنام cd-cops.dll وجود داره ...
مگر اینکه ...!!
در صورتی که واقعا قفل cd-cops باشه ...و حتماً یه dll بنام cd-cops.dll وجود داره ...
مگر اینکه ...!!
و
بله پيمان درست ميگهدر صورتی که واقعا قفل cd-cops باشه ...و حتماً یه dll بنام cd-cops.dll وجود داره ...
مگر اینکه ...!!
همون جايي كه فايل Exe رو برداشتي , يه نگاهي كن حتما هست !
يه عكس هم از اون مسير بزار
من واقعا تمام این مسیر رو گشتم اما نبود و فقط این فایل exe اونجاست .
این هم عکس از مسیر اصلی .
![]()
راستی یک عکس هم با clonexx گذاشتم براتون .
هرچی هست زیر سر این دوتا فایله فکر کنم .
start.qz_
start.w_x
اینها رو هم ضمیمه میکنم .
حدود 3 مگابایت شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mdchicho; 07-07-2008 at 08:00.
شما با همين پروفايل clone ايميج بگير
و از DAEMON Tools Pro4 استفاده كن
فكر نكنم مشكل ديگه اي داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم پروفایل کلون ؟ لطفا بگذارید تا استفاده کنم .شما با همين پروفايل clone ايميج بگير
و از DAEMON Tools Pro4 استفاده كن
در ضمن میخواهم ببینم کرک کردن این نرم افزار شدنی هست و یا نه و چقدر کار داره .
البته با یکی از دوستان در همین انجمن صحبت کردم ایشون گفت میشه من هم می خواهم سی دی رو براشون بفرستم اما متاسفانه یا خوشبختانه این دوستمون امتحان کنکور دارند و این هفته نمیرسند .
بله من هجا رو گشتم ولی پیدا نشد اما یک مطلب جالب اینکه وقتی سی دی اوریجینال رو توی دستگاه میگذاشتم و برنامه رو اجرا میکردم اون فایل .dll برای چند ثانیه توی temp ذخیره میشد و بعد پاک میشد .من خیلی سریع(در عرض 1 ثانیه ) اون فایلها رو کپی کردم و الان براتون آپلود کردم .در صورتی که واقعا قفل cd-cops باشه ...و حتماً یه dll بنام cd-cops.dll وجود داره ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک کردن قفل های سری cd-cops کار راحتی نیست ...!
من مقاله tut رو هم در اینترنت برای این کار ندیدم ولی اگه کسی بخواد روی کرکش کار کنه حتماً باید سی دی اصلی در دسترس باشه نه کپی ...!!
چون فقط در اون صورت است که میشه پرسس هاش رو به دام انداخت که اون هم نیاز به دانش کافی داره ..!
همین فعلاً بای
سلام دوستان میدونم که همه گرفتارند و سرشون شلوغه اما اگر میشه یک فکری هم به حال این کرک ما بکنید .
من همچنان منتظرم .
farsi nadareh bebKHSHID
ASATID MAN TOI AKS STARS,EXE,BACK RO DIDAM MASHKOKE SHAYAD BACK AVALIYE BARNAME BASHE , AGE BE HALATE START,EXE DAR BIYAD MOSHKELI NADASHTER BASHE
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)