اين جايي که زد تو دهن يارو خيلي باحال بود، کلي حال کردم.
اين جايي که زد تو دهن يارو خيلي باحال بود، کلي حال کردم.
سریال قشنگیه ولی بازیگر نقش پویا علی رغم اینکه خوب بازی میکنه ولی به نظر من برای ایفای این نقش خیلی بچه به نظر میرسه البته بد بازی نمیکنه ...
راست میگند این سریال خنده داره؟
نه دوست گرامی... خنده دار نیست..
اگر به پست 7 نیم نگاهی بیندازید یه نگاه به این سریال است با عنوان مهربان با مخاطب
برقرار باشید
100% تایید میشه اصلا این بچس چرا نقش عاشق دادن من نمی دونمسریال قشنگیه ولی بازیگر نقش پویا علی رغم اینکه خوب بازی میکنه ولی به نظر من برای ایفای این نقش خیلی بچه به نظر میرسه البته بد بازی نمیکنه ...
تائید میشه...
پسره اصلا بهش نمیاد عاشق بشه... خیلی بچه هست و کلا بیش از حد مثبت نشون داده شده !
خیر سرش بچه اهواز هم هست اخه کجای بچه های اهواز اینقدر مثبت هستند؟
بیش از حد هم چشم و گوش بسته هست چطور ممکنه کسی کلماتی مثل پیچوندن را معنیش را ندونه و طرز هدیه دادنش هم که اخرضایع بازی بود...
Last edited by Alireza Taji; 17-07-2008 at 18:04.
اسم بازیگر نقش سمیرا چی هستش؟
فیلم بد نیست عاشق شدن هم تو دانشگاه رو درست پیاده کردند چون کسی که رابطه اجتماعی ضعیفی داشته باشه با برخورد های اول به زودی وا میشه و بقول خودمون عاشق میشه
نقش سمیرا رو خانم مینا لاکانی بازی میکنند اخرین فیلمشون هم در ماه رمضان سال پیش از شبکه دو پخش شد که در اون فیلم نامزدش چشم برزخی داشت...
یه سریال هم توی محرم دو سال پیش داشت + همین سریالی که گفتید ( چشم برزخی ) + و سریال ترانه مادرینقش سمیرا رو خانم مینا لاکانی بازی میکنند
توی اون دو تا که افتضاح بازی کرده بود توی این هم نخواسته سنت شکنی کنه و ...
آهان حالا فهمیدم کدومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)