40 روز و20 پست درسته منم تازه دیروز پیغامه خوصوصی ام فعال شد
40 روز و20 پست درسته منم تازه دیروز پیغامه خوصوصی ام فعال شد
نه امکان نداره
حد اقل من خودم ادمین فرومم و می دونم که نمیشه
موفق باشید
سلام
من پست های شما رو امروز ظهر نگاه کردم ( اون موقع نمیتونستم پست بدم ) یک سری از تاپیک هایی که شما توش پست داشتید به تراش منتقل شدن . به این شکل این ها از شمارش پست ها حذف میشن . اما تا جایی که میدونم ( چون به این شکل تا بحال از آکوآ برام مسیج نیومده ) گزارش به شما ارسال نمیشه . گزارش ( مسیج از طرف آکوآ ) زمانی میاد که ÷ست شما مستقیما حذف بشه .
در ضمن کمی اگه به اطرافتون در فروم دقت کنید اگر مدیری بخواد حساب شخصی با یوزر ها داشته باشه آنچنان فروم رو روی سرشون میزارن رفقا که همه میفهمن . باز هم اگر موردی از طرف مدیریت احساس میکنید موضوع رو به sina جان اطلاع بدید .
جناب وحید
در فشانی های کلامی شما مد نظر من هست . شما احیانا خودتون فروم نزدین ؟ که با یک عملیات انتحاری کاربر برای انجمن خودتون دست و پا کنید ؟
نه ! اصلا به قیافم نمی خوره فروم درست کنم !!من فقط می خوام همین جا باشم!!از بقیه ی فروم ها هم متنفرم !!در فشانی های کلامی شما مد نظر من هست . شما احیانا خودتون فروم نزدین ؟ که با یک عملیات انتحاری کاربر برای انجمن خودتون دست و پا کنید ؟
یک نکته رو اضافه کنم . گیرم مدیر ها با شما مشکلی دارن . با من که ارشد هستم هم مشکل دارن ؟ کسی حسشو داره بشینه آمار پست های منو بگیره ؟ که 2 تا میره بالا 4 تا میاد پایین ؟
فکر نمیکنم مدیران اینجا بی دلیل پستی رو حذف کنن
چون تا اینجا که من میدونم همشون کار درستن
با سلام...
با حرف شما كاملا موافق هستم.
|*سپاس*|
/*يا حق*/
راست میگه. چند مورد دیگه هم من سراغ دارم
ممنون از همه و ممنون از بابک عزیز
اما من قانع نشدم ،
از بحث بدون اطلاع رسانی بودن حذف تاپیکها بگذریم .
اماخیلی از اون تاپیکهایی هم که اطلاع رسانی میشه دلیل حذفش رو قید نمیکنند؟
اگه اینکار رو کنند ، کمتر جای هیچ شک و شبهه ای میمونه
اگه تاپیکی که مربوط به شخص دیگری هست و شما توش پست داشتید توسط مدیری پاک بشه فقط برای صاحب تاپیک پیغام ارسال میشه
امکانش نیست برای تک تک یوزر هایی که توی یک تاپیک بحث کردن پیغام فرستاده بشه
دلیل حذف هر تاپیکی مغایرت با قوانین هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)