این که می شه همون وایرلس اونوقت که !!!!
این که می شه همون وایرلس اونوقت که !!!!
بله چون خطوط برق فقط عامل رسيو ايجاد ميكنند و براي سند بايد از چيز ديگري استفاده كرد
من در مورد این مطلب کلی تحقیق کردم. نتیجه آخر : بدلیل سیمکشی های غالباغیر اصولی در کشور ما این روش چندان مفید نیست همچنین برای یک اتصال P2p باید هزینه ای در حدود 220هزارتومان بپردازید که از نظر هزینه ای نیز چندان مقرون بصرفه نیست. در ضمن اینکه برای نویز و خطوط برق با فاز های متفاوت نیز باید هزینه ای جداگانه برای تجهیزات بپردازید. این روش در حال حاضر در امریکا، ژاپن و ... بکار می رود.
این قضییه رو من حدود 6 ماه پیش توی یکی از تبلیغات های ماهنامه "شبکه" یا "رایانه" دیدم... از همین شرکته هم بود... بعدش زنگ زدم بهشون و گفتم شما اینترنت با سرعت 200Mbps میدید؟... طرف گفت نه بابا... ما فقط شبکه میدیم... با استفاده از تجهیزاتی که ما بهتون میفروشیم میتونید از شبکه روی خطوط برق استفاده کنید و بین کامپیوترهای مختلف در هر کجای کشور ارتباط برقرار کنید... یه شبکه امن و با سرعت 200Mbps و شما میتونید یه اینترنت رو به یکی از کامپیوترای شبکه تون وصل کنید و بعدش اون رو بین تمام کامپیوترایی که توی شبکه تون هستن share (مشترک) کنید... و به دلیل اینکه برخلاف خطوط تلفن و شبکه های وایرلس که به امکانات مختلف در مناطق نیاز دارن، چون توی هر آبادیی میتونید کابل های برق رو ببینید پس در هر کجای دنیا که باشید میتونید از این شبکه استفاده کنید... یه شبکه فوق سریع و امن...
از برق هم جدا هستش و پول برق نمیاد... و درواقع عین DSL هستش... سیم های تلفن ظرفیت زیادی برای برقرای ارتباط دارن و بخش ارتباط تلفنی فقط مقدار بسیار کمی از ظرفیت این سیم ها رو میگیره... با استفاده از تکنولوژی DSL شما از اون بقیه سیم تلفن استفاده میکنید... در این ضمینه هم همینه... برقی که از سیم های برق عبور میکنه یه سری فرکانس خاص داره و حجم عظیمی از سیم برق بلا استفاده هستش... با این تکنولوژی شما میتونید از اون همه فرکانس آزاد روی خط برق استفاده کنید... و به پول برقم هیچ ربطی نداره... البته گرون هم هستش...
در ضمن، دو ماهنامه "اینترنت" هم یه مقاله کامل در این باره نوشته بود که اینجا اسکنش رو میگزارم و بخونید تا بفهمید که این شبکه اساس کارش چیه...
Scan کردم... در زیر گذاشتمشون و میتونید بخونیدشون تا روشن بشید... با خوندن این مقاله که 3 صفحه هستش اطلاعاتتون در مورد این تکنولوژی بسیار افزایش پیدا میکنه... عزیزانی که تاپیک رو ایجاد کردن هم میتونن این عکس ها رو در صفحه اول تاپیک بگزارن تا بقیه هم به محض ورود به تاپیک ببینن و روشن بشن... کیفیت تصاویر هم خوبن ولی برای کاهش حجم، کمی کیفیتشون رو پایین آوردم... Resolotion: 100dpi و Sharpen: low
قسمت های پایین صفحات که جدا شدن توشون در مورد انواع باندپهن گفته شده... در قسمت بالایی هم در مورد این تکنولوژی گفته شده...
CopyRighted By Internet Magazine (IRIran) - netmag.ir
صفحه اول :
صفحه دوم :
صفحه سوم :
![]()
Last edited by Cleeev; 20-07-2008 at 16:50. دليل: افزودن فایل های تصویری
آدرس سایت شرکت "سهند ارتباطات پارس" که تنها شرکتی هستش که توی ایران این سرویس رو ارائه میده... :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شر و وری بیش نیست این مودم ها گازوئیلی اند یکدفعه بزنیم توی برق اونوقتBOMM...............
و دیگر هیچ
ما تو ایرا ADSL بخریم باید خودمون را بکشیم اما تو خارج سرعت عادیشون500Mbps این یعنی ظلم در حق ما
هر دفعه یک حرف می زنند بعد خالی بندی در می آید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)