تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: درخواست: معرفی چند library و framework در زمینه های مختلف برای یادگیری

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست جون ها
    فعلا که فقط 3 تا فایله js اونایی که پیمان جان داد رو گرفتم حالا باید آموزش هاش زو هم بگیرم
    راستی میتونید راهنمایی کنید که تو کدوم قسمت بهتره برم؟
    samples
    tutorials
    docs
    با این انترنته تر تری نمیشه زیاد ویراژ داد!

ممنون بابته توضیحاتتون هم
    مقادیری روشن شدم
    مرسی امین جان
    اینا رو هم سره فرصت خدمتشون میرسم

راستی این animate.js که فرانت پیج داره
    این library هست یا framework
    البته بیشتر بهش میخوره library باشه
    فکر نمیکنم اون فریم وورک باشه یعنی از مایکروسافت بعیده همچین چیزی.
    مطمئن باش library هست ولی اگه برای انیمیشن جاوااسکریپت میخوای همون jquery خیلی بهتر کارتو راه میندازه. دنبال فرانت پیج اصلا نرو که راهش به ترکستانه.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه پیمان جان
    اوووووووووووووووووه
    من 4-5 سال پیش با اونا کار میکردم و خداییش هم جالب بودن و راحت
    الان که دگه اینقد چیزایه دیگه اومده که کسی به این چیزا نگاه نمیکنه
    مرسی

امین بابا بی خیال
    من بیشتر از همه با فرانت پیج 2003 کار کردم و میکنم
    راستی رفتم خونه بچه ها publisher رو هم دیدم
    ولی هر کاری کردم ازش نتونستم سر در بیارم سر و تهش کجاس!
    میگما همین frontpage و dream weaver هیچی نمیشه
    البته باز فرانت پیج بهتره چون با فارسی هم همچین مشکل نداره
    من که 4-5 سالی میشه ازش استفاده میکنم ازشم راضیم

حـــــرفـه ای amir abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته نمی شه گفت بهترینه! هر کدوم واسه یه کاری بدرد می خورن، که کاربر بسته به نیازش از اون استفاده می کنه...

اگر اینطوری نبود پس منم می گفتم Prototype بهترینه!!!!
    در حال حاضر با توجه به شرایطی که جی کوئری داره میشه گفت بهترینه. اول اینکه حجمش از فریم ورک های مشابه مثل prototype خیلی کمتره. مورد دیگه اینکه برای انتخاب عناصر صفحه از selector های CSS استفاده می کنه که این بهترین نو آوریشه. از نظر سرعت هم در حال حاضر از تمامی فریم ورک های دیگه به غیر از dojo سریعتره. آینجا می تونید تست کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد کد نویسی هم کسی تو این مورد شک نداره که کد نویسی برای jQuery از تمامی فریم ورک های دیگه ساده تره

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

در حال حاضر با توجه به شرایطی که جی کوئری داره میشه گفت بهترینه. اول اینکه حجمش از فریم ورک های مشابه مثل prototype خیلی کمتره. مورد دیگه اینکه برای انتخاب عناصر صفحه از selector های CSS استفاده می کنه که این بهترین نو آوریشه. از نظر سرعت هم در حال حاضر از تمامی فریم ورک های دیگه به غیر از dojo سریعتره. آینجا می تونید تست کنید

کد:
    در مورد کد نویسی هم کسی تو این مورد شک نداره که کد نویسی برای jQuery از تمامی فریم ورک های دیگه ساده تره
    سلام.

آقا من کم آوردم اساسی!!!

قبلا جسته و گریخته توی فرومهای دیگه گفته بودی که زیاد جاوااسکریپت کار نمی کنی، ولی الان که می بینم، اینطوری نیست!

ممنون که روشنم کردی

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان هم جاوا اسکریپت کار نمی کنم. یه خورده جی کوئری یاد گرفتم. الان هم دارم یکی از کتاب های جی کوئری رو می خونم. خیلی خیلی سادست. شاید با خوندن یه کتاب بتونید اینقدر از جی کوئری یاد بگیرید که هم جلوه های خیلی جذاب به طرحتون اضافه کنید و هم از قابلیت های Ajax اش استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

امیر جان اون کتابه رو هم لینکی چیزی میزاری ازش
    منم نم نم دارم شروع میکنم jquery رو از تو سایتش

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اینجا دانلود کن

کد:

پروفشنال peyman1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه پیمان جان
    اوووووووووووووووووه
    من 4-5 سال پیش با اونا کار میکردم و خداییش هم جالب بودن و راحت
    الان که دگه اینقد چیزایه دیگه اومده که کسی به این چیزا نگاه نمیکنه
    مرسی
    داریوش جان اون 4 پنج سال پیش کدهایی که فرانت پیج میساخت رو با بقیه مرورگرها تست کرده بودی؟؟
    بعید میدونم کدهاش توی بقیه مرورگرها کار کنه.
    بهرحال ادیترها یه ابزار شخصی هستن و بستگی به سلیقه برنامه نویس دارن. من خودم نمیتونم از Aptana و Eclipse دل بکنم. هرکاری کردم نتونستم ترک کنم با اینکه هیچ کد آماده ای بهت نمیدن ولی اونقدر راحتن که نمیشه دل ازش کند.

کد:
    الان هم جاوا اسکریپت کار نمی کنم. یه خورده جی کوئری یاد گرفتم. الان هم دارم یکی از کتاب های جی کوئری رو می خونم. خیلی خیلی سادست. شاید با خوندن یه کتاب بتونید اینقدر از جی کوئری یاد بگیرید که هم جلوه های خیلی جذاب به طرحتون اضافه کنید و هم از قابلیت های Ajax اش استفاده کنید
    منم با امیرعباس عزیز موافقم
    جی کوئری سبکترین ، سریعترین ، آسونترین و کاراترین فریم وورک جاوااسکریپتیه که تا حالا دیدم. هر کاری میشه باهاش انجام داد. داره میشه یه چیزی مثل Drupal توی CMS ها. البته Mootools هم بنظرم فریم وورک خوبیه ولی یه مقدار سنگینه.

همونطور که امیرعباس جان گفتن الگو گرفتن از سلکتورهای CSS و حتی پیشبرد اونها و تعمیم دادنشون به همه مرورگها از شاهکارهای JQuery بوده. مثلا شما توی CSS نمیتونین سلکتورهایی که با Property های تگها کار میکنن رو به IE بفهمونین ولی JQuery این کار رو میکنه. یا مشکل Transparency رو توی IE حل کرده و خیلی کارهای دیگه.
    کار کردن با توابع ایجکسش اونقدر ساده و راحته که حد نداره. بعضی وقتها واقعا از خود جاوااسکریپت سریعتره

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

من درباره این سایت هیچ چیز بهتون نمی گم!!! فقط این رو می گم که من این یکی رو خیلی قبول دارم!
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

از اینجا دانلود کن

کد:
    ٌWoW
    امیرجان دستت درد نکنه
    بچه ها واقعا کتابه جالبی هست اگه نگرفتید بگیریدش حتما

البته من فعلا اصلا فرصت نکردم بخونم ولی با یه نگاهه کلی تا اونجا که فهمیدم اینه که از مقدمه شروع کرده تا ....

داریوش جان اون 4 پنج سال پیش کدهایی که فرانت پیج میساخت رو با بقیه مرورگرها تست کرده بودی؟؟
    بعید میدونم کدهاش توی بقیه مرورگرها کار کنه.
    بهرحال ادیترها یه ابزار شخصی هستن و بستگی به سلیقه برنامه نویس دارن. من خودم نمیتونم از Aptana و Eclipse دل بکنم. هرکاری کردم نتونستم ترک کنم با اینکه هیچ کد آماده ای بهت نمیدن ولی اونقدر راحتن که نمیشه دل ازش کند.

منم با امیرعباس عزیز موافقم
    جی کوئری سبکترین ، سریعترین ، آسونترین و کاراترین فریم وورک جاوااسکریپتیه که تا حالا دیدم. هر کاری میشه باهاش انجام داد. داره میشه یه چیزی مثل Drupal توی CMS ها. البته Mootools هم بنظرم فریم وورک خوبیه ولی یه مقدار سنگینه.

همونطور که امیرعباس جان گفتن الگو گرفتن از سلکتورهای CSS و حتی پیشبرد اونها و تعمیم دادنشون به همه مرورگها از شاهکارهای JQuery بوده. مثلا شما توی CSS نمیتونین سلکتورهایی که با Property های تگها کار میکنن رو به IE بفهمونین ولی JQuery این کار رو میکنه. یا مشکل Transparency رو توی IE حل کرده و خیلی کارهای دیگه.
    کار کردن با توابع ایجکسش اونقدر ساده و راحته که حد نداره. بعضی وقتها واقعا از خود جاوااسکریپت سریعتره
    مرسی پیمان
    پس باید خیلی جلب! باشه

سلام.

من درباره این سایت هیچ چیز بهتون نمی گم!!! فقط این رو می گم که من این یکی رو خیلی قبول دارم!
    کد:
    مرسی امین جان
    نخبه ی خوبی باید باشه

دوستانی که با این jquery کار کردن یه نمه بیشتر من و دیگر دوستان رو راهنمایی میکنن در حده یه چایی خوردن سرپایی
    خودمم یه چیزایی دستگیرم شد میام اینجا publish!!! میکنم هی!
    خوبه؟ اینطوری یه مقدار فک کنم تاپیک باره آموزشیش هم بره بالا

تا اونجا که من الان نخونده!!! فهمیدم موضوع از این قرار که این فایله نود و اندی کیلو بایتیه jquery رو تو سرور آپلود میکنیم و تمامیه عناصر و آبجکت های سایت را با کلاس و ... به اون و المنت های داخله اون و افکت ها و ... مربوط میکنیم

حالا اگه خدایی نکرده لود نشد چی؟ مشکلی براش پیش اومد و ...
    سایت سکته مغزی میزنه یا اینکه باز کار میکنه تا حدودی

راستی اگه تونستید یه کده ساده ی چند خطی درباره یکی از کارکرداش میزارین برای نمونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •