نمیدونم چرا به این نرم افزار میگن نرم افزاری واسه کاراکتر سازی در حالی که قدرت مدلینگ نداره
به نظر من برای کارهای با وقت کم مفیده
نمیدونم چرا به این نرم افزار میگن نرم افزاری واسه کاراکتر سازی در حالی که قدرت مدلینگ نداره
فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید.ولي اينطوري که يه مقدار کار سخت ميشه. اگه ميشد طوري کاراکتر رو به مکس ايمپورت کرد که خودش اسکلت بندي شده بود خيلي بهتر بود.
چون اين که کسي خودش بخواد با کارکتر استوديو (يا يه پلاگين ديگه) براي کارکتر رو اسکلت بندي کنه طول ميکشه.
وقتی شما فایل پوزر رو توی مکس ایمپورت میکنید و انیمیشنتون رو پلی میکنید دقیقا همونچیزی رو که توی پوزر ساختید میبینید پس اسکلت بندی لازم نداره.
خوب شما باهاش کاراکتر میسازی دیگه ولی خیلی آسون و در عین حال حرفه ای.نمیدونم چرا به این نرم افزار میگن نرم افزاری واسه کاراکتر سازی در حالی که قدرت مدلینگ نداره
پوزر قدرت فوق العاده ای داره مخصوصا توی نسخه ی 7 و یا Pro که واقعا عالی شده.
چرا منظورتون رو فهميدم.فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید.
وقتی شما فایل پوزر رو توی مکس ایمپورت میکنید و انیمیشنتون رو پلی میکنید دقیقا همونچیزی رو که توی پوزر ساختید میبینید پس اسکلت بندی لازم نداره.
مثلا ما ميخوايم کاراکتر مون از پله بره بالا بعد بپره روي يه ساختمون. اگه اسکلت بندي شده باشه با استفاده از کاراکتر استوديو راحت ميشه براش حرکت گذاشت ولي با پوزر!!!!!!!!!!!
از دوستان کسی هست که پلاگین مکس رو برای ایمپورت کردن فایل های پوزر بخواد ؟
poser با پلاگین بی پلاگین dh پرو بی پرو هرجور باشه من که ازش خیلی خیلی بدم میhn
poser=
خیلی خیلی ببخشید که ما این حرف زدیم
خوب دوسته عزیز شما این پلاگینو تو بخش پلاگینا بزارید خیلی خوب میشه
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)