تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: Virtual Memory

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آیا انجام این تغییر باعث از بین رفتن هیچ اطلاعاتی نخواهد شد؟
    هيچ
    انقدر زيادش كن كه به مشكلي بر نخوري

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1-درايوي از سيستم را انتخاب كنيد كه كار بر روي آن به ندرت انجام ميشه (منظور عمليات copy و paste و delete )
    2-بر روي my computer راست كليك كنيد و propertis و در سربرگ advanced گزينه settings مربوط به performance را بزنيد،در پنجره باز شده مجدد گزينه advance را بزنيد و بعد change را بزنيد،در پنجره جديد،درايو مورد نظر را انتخاب كنيد و گزينه custom size را بزنيد، اگر درايوتون جا به اندازه كافي داره، هر دو گزينه را

3-بهتره درايوي كه ديفرگ شده و يكپارچه هست را براي اين منظور انتخاب كنيد
    به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)------>>>>>اگر با ساختار page file آشنا باشید می دانید که مساوی بودن این دو عدد الزامی نمی باشد! عدد کادر اول می تواند کمتر از کادر دوم باشد مخصوصا در مورد کسانیکه هارد کم ظرفیت دارند

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)------>>>>>اگر با ساختار page file آشنا باشید می دانید که مساوی بودن این دو عدد الزامی نمی باشد! عدد کادر اول می تواند کمتر از کادر دوم باشد مخصوصا در مورد کسانیکه هارد کم ظرفیت دارند

كاملا حق با شماست،ميتونه اين دو مقدار يكسان نباشه،ولي مساوي بودن دو مقدار max و min بيشترين كارايي را ايجاد ميكند.........

بنده هم به خاطر ماكزيمم استفاده گفتم كه دو مقدار مساوي باشند....

ممنون از شما

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

اين قابليت قسمتي از درايو هارد هست كه بهتره يكي از درايوها كه ديفرگ شده و كار بر روي آن درايو كم هست،براي اين منظور انتخاب بشه....

به جاي رم استفاده نميشه عزيز،بلكه به كمك رم مياد،چون سرعت هارد به مراتب كمتر از رم هست عزيز......
    امین جان من هم منظورم همین بود که شما فرمودین. بله سرعت هارد خیلی پائینتر از رم است و حافظه مجازی نمی تونه جای رم رو بگیره.
    در این مورد اینو هم بگم که یک از دلایل استفاده از چندین هارد برای server ها استفاده از همین قابلیت است.
    (علاوه بر RAID) مثلا 5 تا هارد اسکازی را بصورت موازی به هم می بندند.
    در مورد مشکل هم شما اگه درایو ویندوزت حجمش کمه vitural memory رو کلا از درایو c به درایو دیگر منتقل کنید. در ضمن این پیغام مشکلی ایجاد نمی کند و فقط سرعت سیستم پائین است. همین

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

در مورد مشکل هم شما اگه درایو ویندوزت حجمش کمه vitural memory رو کلا از درایو c به درایو دیگر منتقل کنید. در ضمن این پیغام مشکلی ایجاد نمی کند و فقط سرعت سیستم پائین است. همین

دقيقا.....

بهتره كه كلا VIRTUAL DRIVE روي درايو ويندوز نباشه،چون روزانه خيلي عمليات روي اين درايو انجام ميشه و يكپارچگي درايو زودتر از ساير درايو ها از بين ميره........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1-درايوي از سيستم را انتخاب كنيد كه كار بر روي آن به ندرت انجام ميشه (منظور عمليات copy و paste و delete )
    2-بر روي my computer راست كليك كنيد و propertis و در سربرگ advanced گزينه settings مربوط به performance را بزنيد،در پنجره باز شده مجدد گزينه advance را بزنيد و بعد change را بزنيد،در پنجره جديد،درايو مورد نظر را انتخاب كنيد و گزينه custom size را بزنيد، اگر درايوتون جا به اندازه كافي داره، هر دو گزينه را به عنوان مثال 1000 بدهيد (دقت كنيد هر دو گزينه مقدار مساوي داشته باشند)

3-بهتره درايوي كه ديفرگ شده و يكپارچه هست را براي اين منظور انتخاب كنيد
    ببخشید این تاپیکو کشیدم بالا سوالم فوری بود.
    من تو قسمت change درایو مورد نظر رو که انتخاب کردم بعد درایو c که ویندوز روش هست رو باید روی no paging file بذارم؟
    من رمم 512 هست عدد inital size رو چه عددی بذارم؟
    ضمنا من دو تا هارد دارم.یکیش قدیمی تره یکیش جدیدتر
    اگه درایو اون جدیدتررو انتخاب کنم بهتره یا فرقی نداره؟

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید این تاپیکو کشیدم بالا سوالم فوری بود.
    من تو قسمت change درایو مورد نظر رو که انتخاب کردم بعد درایو c که ویندوز روش هست رو باید روی no paging file بذارم؟
    من رمم 512 هست عدد inital size رو چه عددی بذارم؟
    ضمنا من دو تا هارد دارم.یکیش قدیمی تره یکیش جدیدتر
    اگه درایو اون جدیدتررو انتخاب کنم بهتره یا فرقی نداره؟
    نباید درایو ویندوز رو NO PAGING کنی.توی ویندوز هفت باعث میشه دچار صفحه ی آبی مرگ شی BSOD
    توی بقیه ی ویندوزها هم کار درستی نیستش

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •