------------
خوب مال شما آخرین ورژن هستش و نیازی به آپدیت نداره.
فقط اگر فارسی نداره می تونه با این آپدیتی که دوستمون زحمت کشیده دوباره Reinstall کنی و زبان فارسی را هم اضافه کنی در غیر این صورت مال شما مشکلی نداره![]()
------------
خوب مال شما آخرین ورژن هستش و نیازی به آپدیت نداره.
فقط اگر فارسی نداره می تونه با این آپدیتی که دوستمون زحمت کشیده دوباره Reinstall کنی و زبان فارسی را هم اضافه کنی در غیر این صورت مال شما مشکلی نداره![]()
سلام
نمي شه اين فايلها را روي يك لينك مستقيم قرار دهيد.دانلود از راپيد مشكل، بلكه محاله.
خيلي ممنون.
والا زبان فارسی هم گوشیم داره ولی اینو من 2 ماه پیش خریدم
عزیز این ها را من آپلود نکردم که.
خودمم ندارمشون.
در ضمن rapidshare از بهترین و معتبرترین سایت های آپلود و دانلود هست.
در ضمن برای فایل های زیر 20 مگ میتونید از سایت rapidbaz.com هم استفاده کنید.
amini جان سلام و ممنون از راهنماي و زحمات شما
من به تازگي يك N95 8G خريده ام اما كار با آن را بلد نيستم و حتي ورژن آن را هم نميدانم و نمي دانم چگونه و از كجا آنرا بدست آورم. ولي زبانهاي نصبي روي آن انگليسي ، عربي و فرانسه است.ضمنا در حال دانلود فايلهاي فريمور براي آپديت آن هستم.لطفا مرا در موارد زير كمك و راهنمايي كنيد:
1- يك دفترچه راهنماي فارسي براي اين نوع تلفن به من معرفي كنيد تا دانلود نمايم.
2- چگونه آنرا به حالت اوليه در آورم.مانند قبل از ريختن و نصب هر گونه برنامه(Setup Factory) و آيا اگر اين گونه عمل نمايم تمام فايلهاي نصبي و غير نصبي پاك خواهند شد؟ و آيا دقيقا مانند همان اول خواهد شد و يا فايلهاي اوليه كه خود نوكيا بر روي آن ريخته هم پاك مي شود؟
3- با نصب برنامه سرعت آن كم شده چگونه آنرا رفع كنم؟
4- چگونه يك بك آپ كامل آز تمام جزييات گوشي بگيرم تا اگر به مشكلي برخوردم آنرا باز گردانم؟و چگونگي Restore كردن آن؟ با كدام برنامه
5- در مورد آپديت گوشي و نصب زبان فارسي توضيح بيشتري بدهيد و آيا نياز به وصل به اينترنت دارد؟
6- چكار كنم تا فلش و نور آن در هنگام فيلم برداري روشن بماند؟
از لطف شما سپاسگذارم
ضمنا اگر دوستان ديگر هم كمك كنند ممنون خواهم شد.
13 رجب تولد مولود كعبه ، حضرت اميرالمومنين علي(ع) بر تمام مسلمين مبارك باد.
اللهم صل علي محمد و آل محمد![]()
عزیز من الان با موبایل آنلاینم.
به محض دسترسی به کامپیوتر جواب های شما را خواهم داد.
فقط برا شروع
*#0000#
را بزن ببین ورژن گوشیت چنده.
سلام!
الان ورژن گوشی من 15 هست!
یه چیزی رو بگم ، کلا تا بحال گوشیم رو آپ نکردم و دوست هم نداشتم که اینکارو انجام بدم چون خیلی رو دیدم که بعد آپ دیت بلاها سرگوشیشون اومده!
اما ظاهرا توو این ورژن زبان فارسی هم ساپورت میشه و به نظرم این یه امتیازه خیلی خوبه...به خصوص که دوستان امتحان هم کردن و مثل اینکه مشکلی نداره و سالمه!
حالا من اگه بخوام گوشیم رو آپ کنم دقیقا باید از کجا شروع کنم؟!
آیا فایل هایی که الان توو گوشیم دارم(شامل عکس ، فیلم ، موسیقی ، نقشه هام و همینطور برنامه هام)از بین می رن؟!یا باقی می مونن؟!
البته مهمترین بخشش هم برای من همینه...
پروداکت کد چی هست و به چه نحو باید عوض بشه؟!
یه توضیح کامل و تمام در مورد آپ دیت گوشی دوستان بدن بسیار ممنون می شم!
از ابتدای ابتدا!!!
Last edited by Mojtaba-MCI; 15-07-2008 at 10:12.
---------------
سلام عزیز
نه هیچ فایلی از گوشیت پاک نمیشه.
فقط شماره تلفنهات و مسیج هات پاک می شن که می تونی یک بکاپ بگیری و این مشکل را هم حل کنی.
این دوستمون با فایلی که در اختیارمون گذاشته خیلی از کارها را راحت کرده یعنی فقط کافیه که این آپدیت را دانلود کنی و با برنامه nns پروداکت کد را عوض کنی و فایلها را پس از ریختن در مسیر مربوطه که در آموزش وجود داره با برنامه NSU آپدیت کنی.
کمتر از 15 دقیقه این کار انجام می شه
موفق باشی![]()
ممنون آیدین جان...
خیالم از بابت فایل ها راحت شد!
شماره تلفن هام رو هم همشون رو توو سیم کارتم دارم...
می مونه 2چیز ، این برنامه ی Nns رو از کجا باید گیر بیارم که پروداکت کد رو عوض کنم و اصلا چجوری باید عوضش کنم؟!
این آموزش مربوطه که گفتی کجاست؟!
آخرین سوال...
الان با این ورژن که فارسی هم داره ، اگه من بخوام گوشیم رو آپ کنم نیاز هست که مستقیم گوشی به اینترنت وصل باشه؟!و آیا این ورژن کل منوها رو هم فارسی می کنه یا فقط زبان تایپ فارسی به گوشی اضافه میشه؟!
ممنون!
Last edited by Mojtaba-MCI; 15-07-2008 at 15:36.
عزیز شما با آپدیت تموم فایل های روی گوشیتون پاک خواهد شد و میشه مثل روز اولی که از جعبه در میارید.
پس اول این برنامه را بگیرید:
و برید تو قسمت بک آپ و از هر چی میخواید تو گوشیتتون بک آپ بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل کانتکت ها مسیج ها تنظیمات فایل ها یادداشت ها و .....
بعد میتونید اونارا دقیقا مثل الان رو گوشیتون برگردونید.
بعدشم nss و nsu را دانلود کنید و فایل های آپدیت گوشیتونم که من گذاشتم دانلود کنید تا بعداً سر فرصت براتون توضیح بدم.
برا گوشی n95 کلاسیک من کامل توضیح دادم.
فقط پروداکت کدش با گوشی شما فرق می کنه. یه سری به اینجا بزن و فایل های آموزشی را هم بگیر اگه مشکلی بود باز من در خدمتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)