آقا ما که مشکلمون حل نشد . ولی دست شما درد نکنه که بهرحال جواب دادید . میخوام از سرویس چت با مرکز دل استفاده کنم شاید بتونه کمک کنه
آقا ما که مشکلمون حل نشد . ولی دست شما درد نکنه که بهرحال جواب دادید . میخوام از سرویس چت با مرکز دل استفاده کنم شاید بتونه کمک کنه
امیدوارم پاسخ درستی به شما بده ... می تونی از ساپورت فرومش هم استفاده کنی
ویندوز رو کلا عوض کردم درست شد خدا رو شکر . ظاهرا مشکل ویستا بوده قاطی کرده بوده احتمالا . با تکنسین دل هم چت کردم خداییش چیزی بارش نبود . میگفت باید سخت افزار بلوتوست عوض شه ! البته بعد از اینکه فهمید من تو ایرانم گفت ما به ایران سرویس نمی دیم ! چیز جالب دیگه اینکه سری latitude شرکت دل اصلا ریکاوری نداره ! دی وی دی ویستا تو پکیج هست باید خودت نصب کنی یا دستی بک آپ بگیری . ظاهرا تمام سری های business ای ریکاوری ندارند حالا چرا نمی دونم . جالب اینه که با دی وی دی ویستا که تو پک بود وقتی نصب کردم اصلا سریال نخواست ازم و وقتی نصب شد رجیستر شده بود . ظاهرا بایوس لپ تاپ براش تعریف شده هست و دیگه سریال نمی خواد
همیشه سریعترین راه رو میگن متاسفانه نه درست ترین راهمیگفت باید سخت افزار بلوتوست عوض شه !
احتمالا از چند موشکی که توی رزمایش هوا کردیم نترسیدندالبته بعد از اینکه فهمید من تو ایرانم گفت ما به ایران سرویس نمی دیم !
باز خوبه یک یا چند دیسک پشتیبان داره ... اما من یادمه پارتیشن ریکاوری داره خودم دل D620 دیده بودم داشت و با دکمه کنترل با F10 یا F8 بوت میشدچیز جالب دیگه اینکه سری latitude شرکت دل اصلا ریکاوری نداره !
OEM ورژن ها همه همینطورند اما اگر مشکلی بود سر آپدیت میگیرتتجالب اینه که با دی وی دی ویستا که تو پک بود وقتی نصب کردم اصلا سریال نخواست ازم و وقتی نصب شد رجیستر شده بود .
از بایوس نیست خود ویندوز geniune نصب میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)