ehsan studio عزیز و roohi جان،من با اجازتون کار قشنگ شما رو به شکل یه لوگوی وبلاگ در آوردم:
لوگوی ثابت با فرمت gif:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ehsan studio عزیز و roohi جان،من با اجازتون کار قشنگ شما رو به شکل یه لوگوی وبلاگ در آوردم:
لوگوی ثابت با فرمت gif:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به شما دوست عزیز
طرحتون زیباست.این کارتون که واسه سایر دوستان لوگوهای به این زیبایی طراحی میکنین خیلی قشنگه.
اما قشنگتر اینکه به من و سایر دوستان طریقه طراحی این لوگوهارو هم بدین.در ضمن ممنون میشم اگه مطلبی هم درباره با brush بگذارید تا من آماتور هم یه چیزی ازتون یاد بگیرم.
ممنون میشم اگه جوابمو بدین
راستش این لوگو رو دوستان دیگه طراحی کردن که باید از اونها تشکر کنی!من فقط یه بکگراند و سایه براش گذاشتم و سایزش رو عوض کردم!
در ضمن من در حد مبتدی هستم و نمی تونم آموزشی براتون ترتیب بدم،ولی اگه به بقیه دوستان بگید حتما کمکتون می کنند!!
دوست عزیز اینکار همانطور که گفتم بویله ابزار Pen رست شده که کار با این ابزار مستلزم تجربه و کمی کار کردن با این ابزار هست.
آموزشهای زیادی در انجمن هست که طریقه کار با ابزار Pen رو یاد داده.
شما می تونید با یه جستوجو کوچک در انجمن این آموزشها رو پیدا کنید.
موفق باشید.![]()
roohi_rsh , Ehsan Studio
از هر دو تون ممنونم واقعا خوشکل شده![]()
sps عزیز حواسم نبود شما کار رو تمام کردی از شما هم ممنونم![]()
شرمنده میکنی،ما که کاری نکردیم.......
با تشکر فراوان از sps جان
همونطور که احسان گفت این کار رو با pen البته توی فتوشاپ انجام میدن
اما شیوه صحیح دیجیتالی کردن یه اتود ( همون طرح دستی که بود) وبهترین و دقیق ترین شیوه، استفاده از نرم افزارهای وکتور مثل کرل هست و این طور که اول برای راحتی کار طرح اتود رو Trace میکنن بعد باید با ابزارهای Path اون رو پرداخت کنند. به همین راحتی و زیبایی!
Last edited by elyartab; 05-07-2008 at 21:19.
سلام
می خوام بدونم چطور می تونم ساخت لوگو رو یاد بگیرم می شه کمکم کنید![]()
به اعتقاد من مهم طرح و خلاقیتی است که باید برای طراحی لوگو وجود داشته باشه
البته علاوه بر اعتقاد من ، راه اصولی همین است!
دیجیتالیزه کردن طرح آخرین مرحله است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)